- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Günaydın canım hayırlı oldun inşallah çabucak alışır sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız bu 3 ayı evden izleyebilmen de çok iyi olmuş
Aaayyy canm kiyamam ya inslh saglikla gelsin biran once simdi zor ama ilerde de cok rahat ediceksin bak mira hep arkadas istiyor beni biran bile birakmiyor ama sende o sorun olmiycak iki kız evcilik oynar dururlar barbileri ellerinde oh hiç canları sıkılmaz
Kızlar şok şok şok asya 1 tabak patates çorbası içmişhatta ben şoka girince çorbadan bana da ikram ettiler ayy bize kreş iyi gelecek gibi inşallah almadım asyayı uyuttular bi sıkıntı olursa arayacaklar olmazsa akşam babası alacak. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Bir kere daha anladım ki bu çocuğun eziyeti sadece bana
Afiyet olsun canım yarasın minik kuşa:)) Zaten bu bebelerin eziyeti anneye bizimkilerde aynı:) Hadi bakalım canım ilk günü atlatırsan gerisi kolay inşallah:)
inslh sorunsuz ve cabucak gecer alisma surecinizKızlar günaydın asyayı kreşe getirdim. Bugün ilk günümüz bakalım ne yapacağız. Gerçi girer girmez hemen çocuklara saldırdı oynamak içinbiraz öğretmeni ve ilgili ablasıyla konuştum şimdi de kreşin psikoloğu ile görüştüm burda bekletiyoruz elk zamanlar dedi bende ev çok yakın ben gider gelirim dedim zaten telefona program kurucaz heryer kameralı izleyebilirim evden de çıktım odadan oynuyormuş keyfi yerindeymiş hanımefendinin müdüre hanımı bekliyorum birde onunla görüşeyim. İnşallah sıkıntısız bir şekilde alışır kreşe ve sever. Zaten ayrılıyoruz diye içim yanıyo
inslh sorunsuz ve cabucak gecer alisma sureciniz
Canm mira őnűműzdeki yıl direk anasıfına başlıycak artk ondan vazgectm yani zatn bu yıl taşınmayı da dűşűndűğűműz için al geri ver de yapmak istemiyorum ortama alisip uzulebilir diye cubki durum belli degil. mesela şimdi gőndersem iki ay sonra tasinmaya kalkarsak geri almam gerekir olmaz yani evin nezaman satilicagina bagli hersey olabilir canm kisa vadede gerceklesirse ozaman bodrumda cok guzel merkezler vardi orda kesin gonderirim bakalm artk nasipSen mirayı verecek misin bu yıl canım?
Canm mira őnűműzdeki yıl direk anasıfına başlıycak artk ondan vazgectm yani zatn bu yıl taşınmayı da dűşűndűğűműz için al geri ver de yapmak istemiyorum ortama alisip uzulebilir diye cubki durum belli degil. mesela şimdi gőndersem iki ay sonra tasinmaya kalkarsak geri almam gerekir olmaz yani evin nezaman satilicagina bagli hersey olabilir canm kisa vadede gerceklesirse ozaman bodrumda cok guzel merkezler vardi orda kesin gonderirim bakalm artk nasip
inslh canm :) evt biz kesin karar verdik canm sadece evin durumunu bekliyorum yarin satilsa yarn hemen gideriz yani o derece hemen gitmek ostiyoruz artk kafada t hayalleri planlari kurup kendimizi şartladk ya ondan hemen olsn istyrzAy bodruma kesin karar verdiniz mi çok sevindim canım hadi hakkınızda hayırlı olsun yeni bir yer inşallah yeni güzel bi başlangıç olur. Haklısın tabii düzen değiştirmek de çocukları yıpratıyor. Şöyle güzel içine sinen bi okul bulursun muhakkak. İnsan bi yeri çok severse muhakkak yolu düşüyor sanırım. Bende bursayı çok severim belki tayinimiz bursaya çıkarkısmetse önümüzdeki yaza tayinciyiz ama neresi olur hiç fikrimiz yok hayırlısıyla şöyle güzel huzurlu bi yer olur inşallah.
inslh canm :) evt biz kesin karar verdik canm sadece evin durumunu bekliyorum yarin satilsa yarn hemen gideriz yani o derece hemen gitmek ostiyoruz artk kafada t hayalleri planlari kurup kendimizi şartladk ya ondan hemen olsn istyrzama tabi nasip baklm nezamn olur artk olana kadar gene etkinliklere,kitaplara benle devam edicek zaten simdilik hepaini bir arada gotiruyorum hem emlak isleri,hem evin satisi,hem miranin egitimini bir arada yapabiliyorum kalan vakittede sporumu yine araya sıkıstrp eski tempoma donucm ve tasinana kadar plan bu tasinica cok guzel planlarimiz var inslh seneye hersey muhtesem olucak mira zaten direk ana sinifina basliycak ben de istedigim kiloya dűsmuş olucam ve bodrum da istedigim yerden evimi tutmus olucam direk esimle iş ve hayel planlarımızı gerçekleştrcez bakalm hayalim bu yonde inslh her sey istedgm gibi olur
Evt canm benim de çok içimi açıyorİnşallah gönlünce olur canım. Yer değiştirmek iyi gelir insana. Bizim gidecek yerimiz belli olsa bende şimdiden hayallere başlarım ama neresi olacağı belli değilmira okula başlayınca sana güzel zaman kalır bodrumun keyfini çıkarırsın ayy ne güzel böyle yeni bişeylerin hayali bile benim içimi açıyor ya
Canım bende marmaristeyim istanbula 1 yada 2 hafta sonra dönüş yapicam inşallah yalnız çocukla zor yavaş yavaş yaparsın canım yorma kendini inşallah istediğin yere gidersin bu arada basın sağolsun çok üzüldüm allah ailesine sabır versinCanım hoşgeldin ay nerde bu kızlar ya. Sen nerdesin? Ne zaman dönüş yapıyosun istanbula. Ben van a geldim ama ev batmış yaaa. Yanda apartman inşaatı var eve resmen kül yağmış asya da malum yalnızız yapıştı boğazıma yine hiçbişey yaptrmıyor. Yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum. Dilekçemi verdim ayın 14 ühde iş başı yapmak için bakalım nereyi verecekler gidicem neler olacak onun stesi var.
Canım çocuklar hep anneye yapar inan ki benimkide öyle hep naz hep mızmızKızlar şok şok şok asya 1 tabak patates çorbası içmişhatta ben şoka girince çorbadan bana da ikram ettiler ayy bize kreş iyi gelecek gibi inşallah almadım asyayı uyuttular bi sıkıntı olursa arayacaklar olmazsa akşam babası alacak. Çok şükür korktuğum gibi olmadı. Bir kere daha anladım ki bu çocuğun eziyeti sadece bana
Ay çok sevindim canım ne güzel hayallerin gerçekleşecek inşallah bodrum gibisi yok gerçekten hele ki orda yasamak paha biçilemezinslh canm :) evt biz kesin karar verdik canm sadece evin durumunu bekliyorum yarin satilsa yarn hemen gideriz yani o derece hemen gitmek ostiyoruz artk kafada t hayalleri planlari kurup kendimizi şartladk ya ondan hemen olsn istyrzama tabi nasip baklm nezamn olur artk olana kadar gene etkinliklere,kitaplara benle devam edicek zaten simdilik hepaini bir arada gotiruyorum hem emlak isleri,hem evin satisi,hem miranin egitimini bir arada yapabiliyorum kalan vakittede sporumu yine araya sıkıstrp eski tempoma donucm ve tasinana kadar plan bu tasinica cok guzel planlarimiz var inslh seneye hersey muhtesem olucak mira zaten direk ana sinifina basliycak ben de istedigim kiloya dűsmuş olucam ve bodrum da istedigim yerden evimi tutmus olucam direk esimle iş ve hayel planlarımızı gerçekleştrcez bakalm hayalim bu yonde inslh her sey istedgm gibi olur
Evt canm benim de çok içimi açıyorİnşallah gönlünce olur canım. Yer değiştirmek iyi gelir insana. Bizim gidecek yerimiz belli olsa bende şimdiden hayallere başlarım ama neresi olacağı belli değilmira okula başlayınca sana güzel zaman kalır bodrumun keyfini çıkarırsın ayy ne güzel böyle yeni bişeylerin hayali bile benim içimi açıyor ya
Ect canm yaaa inslh oyle olucakAy çok sevindim canım ne güzel hayallerin gerçekleşecek inşallah bodrum gibisi yok gerçekten hele ki orda yasamak paha biçilemez
Tebrik ederim canm olur okadar ben de yaz boyu hep ard arda tatile ciktm ya durum ayniBu arada kızlar mezun oldum ama yine çıktım tatilde tavan yaptım yinehiç sevmiyorum tatili o yüzden yok dondurma yok aparatifler mahvetti neyse dönünce düzene sokucam inş siz naptınız ah bu kilolar
Evt canm benim de çok içimi açıyorhep hayalimdi zaten bu tarz biyerde boyle bi hayat kurmak bahsediyordum biliyorsun şimdi hayalime giden yol gerçek oldu bakalm hemde mira egitim hayatina hic baslamadan olduguna da seviniyorm cocuk okulu arkadaslarni filan degistirmek uzulmek zorunda kalmiycakbodrumuda cok seviyor ondan o da cok hevesli belki havuzlu bir evimiz de olabilir ama mutlaka bahceli olucak diyorum cok hevesleniyor oda sőyle o beyaz mavi pencereli uzerinden bodrum cicekleri sarkan bir bodrum evi istiyoruz mutlaka bahceli istiyorz zaten yaz gelmeden oraya yerlesmis olursak once yaz boyu tatil gezme bitmez sonra eylul de de mirayi okuluna kaydettirip is planlarini yoluna koymaya basliycaz sonrasi hayallerimcok guzel zaten şirin bir dukkan acalim diyoruz bir de belki ufak tekne aliriz bos vakitler detekneyle aciliriz esim de bir tane motor aliriz diyo mira okuldayken senle motora atlar kafamiz nereye eserse gezeriz diyor zaten bodrum trafik pek olmuyor yolları da inanilmaz rahat orda kadinlar da hep motor kullaniyor ben de araba daha rahat kullanrm orda boyle guzel planlarimiz var bakalm
Canım bende marmaristeyim istanbula 1 yada 2 hafta sonra dönüş yapicam inşallah yalnız çocukla zor yavaş yavaş yaparsın canım yorma kendini inşallah istediğin yere gidersin bu arada basın sağolsun çok üzüldüm allah ailesine sabır versin
Bu arada kızlar mezun oldum ama yine çıktım tatilde tavan yaptım yinehiç sevmiyorum tatili o yüzden yok dondurma yok aparatifler mahvetti neyse dönünce düzene sokucam inş siz naptınız ah bu kilolar