- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Umarım sorun çıkmaz canım ikili testin nasıl risk var mıydıblonde ambition canım başladın mı diyete sporu sormuyorum zaten bluegreeneyes ya kızlar hatırlar mısınız bir kız vardı ayy ben bırakmam sizleri merak etmeyin derdi hani şu hiç sesi soluğu çıkmayan kız neydi ya adı blue muydu neydi @Saglikliyasamgunlugumm canım sen çalışıyomuydun ya unuttum ben ama çocuklar nasıl oldu bu arada?
Xeroderma_pig canım nasılsın hamişlik nasıl? Seninde çalışıp çalışmadığını unuttum ama çalışıyor muydun? Ben yarın perinotolojiye gidicem şu organ taraması için ay stresliyim ya birde en son muayenede doktor bağırsklarında parlama görmüştü düşük tehlikesi vardı ya ordaki kanı da yutmuş olabilir ya da Allah esirgesin down sendromu minimal bulgu olabilir dedi o yüzden iyice stresliyim. Asyada da işte kalbinde parlama görüp olabilir demişlerdi. Daha ferah olmam gerekirken daha tedirginim niyeyse ya
Ben öğretmenim şimdi okula başlayıp başlamama konusunda emin değilim 32.hafta 7 kasımda doluyor. Bu tarihe kadar gitmem değer mi bilmiyorum açıkcası yorgunum