Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

blonde ambition blonde ambition canım başladın mı diyete sporu sormuyorum zaten :KK70: bluegreeneyes bluegreeneyes ya kızlar hatırlar mısınız bir kız vardı ayy ben bırakmam sizleri merak etmeyin derdi hani şu hiç sesi soluğu çıkmayan kız neydi ya adı blue muydu neydi :KK70:@Saglikliyasamgunlugumm canım sen çalışıyomuydun ya unuttum ben ama çocuklar nasıl oldu bu arada?

Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım nasılsın hamişlik nasıl? Seninde çalışıp çalışmadığını unuttum ama çalışıyor muydun? Ben yarın perinotolojiye gidicem şu organ taraması için ay stresliyim ya birde en son muayenede doktor bağırsklarında parlama görmüştü düşük tehlikesi vardı ya ordaki kanı da yutmuş olabilir ya da Allah esirgesin down sendromu minimal bulgu olabilir dedi o yüzden iyice stresliyim. Asyada da işte kalbinde parlama görüp olabilir demişlerdi. Daha ferah olmam gerekirken daha tedirginim niyeyse ya :KK17:
Umarım sorun çıkmaz canım ikili testin nasıl risk var mıydı
Ben öğretmenim şimdi okula başlayıp başlamama konusunda emin değilim 32.hafta 7 kasımda doluyor. Bu tarihe kadar gitmem değer mi bilmiyorum açıkcası yorgunum

Umarım sorun çıkmaz canım ikili testin nasıl risk var mıydı
Ben öğretmenim şimdi okula başlayıp başlamama konusunda emin değilim 32.hafta 7 kasımda doluyor. Bu tarihe kadar gitmem değer mi bilmiyorum açıkcası yorgunum

Canım ben ikili üçlü tarama yaptırmadım. Yani organ taramasını da aslında gerçekten organ taraması için yaptırıyorum Allah esirgesin bir sıkıntı olsa erken teşhis çok önemli oluyor. Ama hani aldırmak gibi bi düşüncemiz olmadığı için asyada da bunda da ikili üçla taramaları yaptırmadık. Normal muayenede söyledi bu parlamayı ankaradaki doktor inşallah bi sıkıntı yoktur. Yani maddi durumun iyiyse ve yorgunsan evde hamilelik çok daha iyi tabiki. Ama hani başlarsan doğum iznini kullanmış olacaksın. Yalnız şeyi anlamadım öyle isteğe göre başlamama hakkın var mı. Özelde mi öğretmenlik yapıyosun? Branşın neydi? Kızın kaç yaşında o okula gidiyo mu?

blonde ambition blonde ambition canım başladın mı diyete sporu sormuyorum zaten :KK70: bluegreeneyes bluegreeneyes ya kızlar hatırlar mısınız bir kız vardı ayy ben bırakmam sizleri merak etmeyin derdi hani şu hiç sesi soluğu çıkmayan kız neydi ya adı blue muydu neydi :KK70:@Saglikliyasamgunlugumm canım sen çalışıyomuydun ya unuttum ben ama çocuklar nasıl oldu bu arada?

Xeroderma_pig Xeroderma_pig canım nasılsın hamişlik nasıl? Seninde çalışıp çalışmadığını unuttum ama çalışıyor muydun? Ben yarın perinotolojiye gidicem şu organ taraması için ay stresliyim ya birde en son muayenede doktor bağırsklarında parlama görmüştü düşük tehlikesi vardı ya ordaki kanı da yutmuş olabilir ya da Allah esirgesin down sendromu minimal bulgu olabilir dedi o yüzden iyice stresliyim. Asyada da işte kalbinde parlama görüp olabilir demişlerdi. Daha ferah olmam gerekirken daha tedirginim niyeyse ya :KK17:
Canm malum hafta sonu ondan tam sıkı başlıyamadm :KK70: şu an hafta sonunu abartmadan atlatmaya çalışıyorum ama yarn tam net gűzel bir başlangıç yapıcam:KK70:

Canm malum hafta sonu ondan tam sıkı başlıyamadm :KK70: şu an hafta sonunu abartmadan atlatmaya çalışıyorum ama yarn tam net gűzel bir başlangıç yapıcam:KK70:

Ben sana gönülden inanıyorum canım halledersin sen:KK66: hem gönlüne hem vücuduna göre bir diyet de buldun :KK39: zaten çok güzel spor yapıyorsun:confused: bu sefer fazla uzun sürmeden hedifine ulaşacaksın inşallah:KK36: bende göbek büyüterek seni izliycem :KK70:ay benim hemen yine sırtım ve kollarım kilo aldı deli oluyorum ya :mad: hani kızlar benim hemen göbeğim çıktı demiştim ya göbeğim halen aynı diyebilirim onun üzerine az bi büyüme oldu henüz asyadada böyle olmuştu 6 ay bitene kadar karnım aynıydı ama sırtım özellikle ensem ve kollarım kilo aldı ay deliricem:silah: tabii bebek 4 aylık olana kadar düşük tehlikesi yüzünden hareketsiz olunca yığıldı resmen kilolar.

Evet canım çalışıyorum bende:) Çocuklar iyi Allaha şükür ben tam düzelemedim :KK43:

Canım inan ben ev değiştirdim ya o bile içimi açtı. Artık diğer ev bana iyice basıyordu şimdi sanki şehir değiştirmiş gibi oldum. Tedbili mekanda ferahlık vardır derler ya aynen katılıyorum. İnşallah gönlüne göre evini işini miranın okulunu ayarlarsın. İnsan böyle olunca sabırsızlanıyor tabii. Ayy sen git güzelce yerleş de bakalım seneye de bende olacak o telaşlar daha konuşulacak çoook şey var yani :confused:

Ayy maşallah ne kadar uzun tattiller yapıyosunuz ya biz tatile gitsek de zaten maksimum 1 hafta :KK70: asya kreşe başladı ya canım eşim de bu hafta izin aldı hem evi toprlıycaz hemde biraz kışlık yapıcaz inşallah. Ayrıca çok sağol canım Allah sizlere böyle acıyar vermesin genç ölümü zamansız ölüm ani ölüm ve çok sevilen birinin kaybı gerçekten ayrı bir zormuş.

Canım ben 71.40 kiloyum asyada 78 ile bitirmiştim yani sağlıkla inşallah bunda da daha fazlası olmaz eve döndüm ya daha dikkatli olmaya çalışıyorum ve doğal olark daha aktif durumdayım hele işe de başlayınca iyice tempom artmış olacak inşallah toparlamaya çalışıcam ankarada deli gibi ekmek yedim bende zaten ekmeği tekrar bıraksam o bile yeterli olur bu hamişlik daha zor geçiyor hiç dikkat edemiyorum vitaminlerimi bile yeni yeni içebiliyorum akşam eşim elime suyla ilaçları vermese inan içecek halim olmuyor. Kabızlık da başladı malum. Onun içinde yine zeytinyağı limon içmeye çalışıcam yoksa çok şişlik hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Sen kaç kilo aldın ki canım. Dönüşte seni de sıkıya çekeriz merak etme:KK66:
Kabızlık çok olur sende canım o şekilde yaptığında atlatırsın iki üç kilo aldım kesin zaten sıkı şekilde yaptığımda bir haftada iki kilo veriyorum aman napayım ya olacak o kadar maksat tekrarı olmasın

Tebrik ederim canm olur okadar ben de yaz boyu hep ard arda tatile ciktm ya durum ayni :KK70: dondurmalar tatlılar havada ucustu zaten tatil de o keyifli yemek masalarnda kaloriyi dusunmek imkansiz oluyor neyse yaz boyu istedigmi yedigim halde sadece 2-3 kilo almisim baya kortum daha fazla cikarm diye ama gene ucuz atlattm bugun diyete basladm yine :KK66: bu arada marmaris de muhtesem ya muhlaya komple hayranım zaten :KK36:bizde artk sezonu çeşmede kapatırız eylulde son keyifler zaten sonra tam gaz basliycam bende gene diyete:KK55:
Tatil öyle canım ya ev yemeği yok sonuçta ve çok geç yedim ondan da oldu evet marmaris harika bayılıyorum üçüncü gidişim akyakada kaldık önceden orasida süper doğası denizi harika ya ege çok başka akdeniz bile bu kadar değil

Kabızlık çok olur sende canım o şekilde yaptığında atlatırsın iki üç kilo aldım kesin zaten sıkı şekilde yaptığımda bir haftada iki kilo veriyorum aman napayım ya olacak o kadar maksat tekrarı olmasın

Ay iki üç kilodan nolcak canım hemen halledersin zaten ki o da vücut şişliğidir.

Kızlar bugün detaylı ultrasona gittik ama doktor izne ayrılmış bende kende doktoruma gittim ve o da nesii şok şok şok meğer arya hanım değil Muhammed Ayaz bey geliyormuş baya şaşırdık doğrusu. :halay:
Hadi ya :rolleyes: canım gerçekten şok olmuşsundur böyle duyoyodum hep hiç başıma gelmedi allahtan doğduğunda şoku yaşamadın hayırlısı canım oğluş geliyo demekki :KK9:

Hadi ya :rolleyes: canım gerçekten şok olmuşsundur böyle duyoyodum hep hiç başıma gelmedi allahtan doğduğunda şoku yaşamadın hayırlısı canım oğluş geliyo demekki :KK9:

Gözün aydın canım süpriz olmuş gerçekten bende çok şaşırdım görünce:))

Gerçekten şok oldu. Hatta ben doktoruma birde siz bakar mısınız cinsiyete dediğimde eşim içinden 5 aylık bebeğe neden tekrar baktırıyor ki demiş ama en başından beri erkek hissediyordum ankaradaki dr kız dedi ben ablamlara bence erkek dedim sonraki randevuda yeniden kız dedi ben hala içime sinmeyen oturmayan bişey var dedim bir türlü elimi karnıma koyup da arya kızım diye sevememiştim kız olduğu icin değil bir türlü içime sinmediği için hatta bu çocukta bişey var nedense bir türlü bağ kuramadım diyordum ismini sevmemişsindir diyorlardı ama ismiyle ilgili değildi yani o içimdeki his anlatılacak bişey değil. İnşallah sağlıkla kavuşalım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Kız olsaydı masraf olmayacaktı ama Ayaz bey biraz masraflı olacak tabii :KK70:

2B5AF275-C734-46D7-8D80-D28D7ED6381F.jpeg

KIZlarrr süprizzzz:))))))

Aaaaaaaaaa :rolleyes: çok sevindim canım ya 3 numara geliyor demek :anne: Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım :anneadayı: ay niyeyse biri hamile olunca ben bi ayrı seviniyorum ya delimiyim ne :KK70:

Aminnn Canım benim çok sağol bak geldim seni yalnız bırakmadım:))) Yarın kan vermeye gideceğim bakalım hayırlısıyla:))

Kızlaaaaarrrrrr:KK200::KK200: burayı görünce çok sevindim hamisler çoğalmış galiba :anneadayı: Allah hepimize saglikli sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin:dua::dua: Hepimize kolay doğumlar versin:dua: Veeeeee supriiiizzzz biz de 13 haftalık olduk :anneadayı:

Çok tebrik ederim canımm Allah tamamına erdirsin süpriz oldu gerçekten:))) 13 haftalık olmuş bile maşallah canım demek ki kızlar gelecek bahara kilo verme işleri yeniden başlayacak bizim topik doğumları bitirsin:))

Çok tebrik ederim canımm Allah tamamına erdirsin süpriz oldu gerçekten:))) 13 haftalık olmuş bile maşallah canım demek ki kızlar gelecek bahara kilo verme işleri yeniden başlayacak bizim topik doğumları bitirsin:))
Aynen canım aynı ekip kilo vermeye devam :KK66:

X