- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Çok sağol canım Allah kalanlarına sabır versin ne diyelim ki. Maşallah almamışın ama. Çok çok geçmiş olsun kışın kar olmadı etraf temizlenmedi. Asya dağdayken havuç mikrobu kaptı ne alaka yani çocuk havuz görmei bile. Her mikrop heryerde. Benim hamilelik zor geçiyor ya. Çok güçsüzüm halsizim kızlar ya. Bu arada asya halen yemek yemiyor hiçbişey yemiyor annemler yoluna sokar diye ümitliydim ama malesef yemiyor. Zorla veriyorum tükürüyor yutmuyor. Halen mamadayız nefret ediyorum mamadan yapay bişey sonuçta. İnşallah kreşte yer böyle olan bebek var mı tanıdığınız. Şimdi kreşte yeni mikroplarla karşılaşıcak yine hasta olucak asyanın bağışıklığı hiç güçlü değil valla zor zamanlar bekliyor gibi ne yapıcam bilmiyorum.
Zor bir yıl bizi bekliyor canım benimde kızım anaokuluna başlayacak oğlum da 3.5 yaşında brnde gideceğim diyor 1 hafta deneyeceğiz onu dabakalım alışırsa devam edecek. Okula başlayınca dediğin gibi değişik mikroplar hastalıklar çıkacak ortaya Allah yardımcımız olsun. Benimkiler zaten alerjik inşallah kolay atlatırız asya kaç yaşındaydı?