- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Evet ya hatırladım doğru hamile çıkmıştın belirtilerin vardı ama emin değildinAhh yaaa nerdeeee ben herşeyi ince inceeee düşünürüm. Zaten beni en çok bu yoruyor. Yapı meselesi değişemiyorum da. Ben düzenli gidiyorum canım ne olur ne olmaz takipte olmak lazım. Hatta hatrlar mısın bu gebeliğimde de simir testi yaptıracaktım gebelik nefatif çıkmıştı son kez kan testini bir daha yaptırayım da öyle yaptırayım demiştim tahlili verdim sonra sağlık ocağına girdim internetten sonuçlara bir baktım ki hamileyimyapamamıştık. Rutin kadın doğum kontollerine de gidiyorum. Sende ihmal etme canım.
Günaydın canım çok iyi yapmışsın doğum yaptinmi zaten bunalacaksın evde insan hayatında değişiklik istiyo iyi gelmiştir sanada herkese iyi haftasonları mutlu kalınKızlarrrrrr günaydın günaydın günaydın.Ay bugün keyifliyim çünkü uzuuuuun zaman sonra eşimle baş başa bişeyler yapabildik. Dün sabah aradım eşimi kaçamak yapalım mı akşama dedim sevincinden uçacaktı garibim o da çok bunaldı. Yapalım tabiki dedi. Tiyatrodan bilet aldım o da lokantadan yer ayırttı. Sağolsun annem asya ile evde kaldı. Gittik güzel bi yemek yedik sonra da tiyatro. Tiyatroda rol alan küçük bir keçi vardı. Oyun bitişi gidip keçiyi de mıncırdım bi güzel. Tam çıktık tatlı tatlı da kar yağıyor nasıl özlemişim taksi gelene kadar azcık kar keyfi de yaptık. Ohh missssss. Sizlere de mutlu haftasonları diliyorum kızlar.
Doğum öncesi şahane bir moral olmuş sana canım bu güzel gün maşallah :))Kızlarrrrrr günaydın günaydın günaydın.Ay bugün keyifliyim çünkü uzuuuuun zaman sonra eşimle baş başa bişeyler yapabildik. Dün sabah aradım eşimi kaçamak yapalım mı akşama dedim sevincinden uçacaktı garibim o da çok bunaldı. Yapalım tabiki dedi. Tiyatrodan bilet aldım o da lokantadan yer ayırttı. Sağolsun annem asya ile evde kaldı. Gittik güzel bi yemek yedik sonra da tiyatro. Tiyatroda rol alan küçük bir keçi vardı. Oyun bitişi gidip keçiyi de mıncırdım bi güzel. Tam çıktık tatlı tatlı da kar yağıyor nasıl özlemişim taksi gelene kadar azcık kar keyfi de yaptık. Ohh missssss. Sizlere de mutlu haftasonları diliyorum kızlar.
12 ocakta taşınıyorum canım toparlanıyorum hala bugün aklıma geldin bebiş duruyor mu doğum 2019u bulur mu acaba diye düşünüyordum sen yazmışsın:)) Kalp kalbe karşıymış:)Selnurr canım taşındıın mı?
Doğum öncesi şahane bir moral olmuş sana canım bu güzel gün maşallah :))
12 ocakta taşınıyorum canım toparlanıyorum hala bugün aklıma geldin bebiş duruyor mu doğum 2019u bulur mu acaba diye düşünüyordum sen yazmışsın:)) Kalp kalbe karşıymış:)
Canımmm Allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah sağ salim hayırlısı ile bebişimiz dünyaya gelir güzel haberlerini bekliyorum canım Allahım bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallahKızlar doğum için yatış yaptım dualarınızı bekliyorum..
Canm Allah yardm etsinKızlar doğum için yatış yaptım dualarınızı bekliyorum..
Bende çok merak ettim :))Canm Allah yardm etsindualarımız seninle bu arada da kız yeşil senden de bu beklenir di yeni yıla doğurarak mı gireceksin dur fazla güldürmiyim seni doğurtmiyim şimdi az daha dayan canm 2019 son 13 saat kaldı kız yoksa doğurdunmu naptn ay cok heycanlandım çok heyecanlı
Ben doğurana kadar siz çoktan fiti fit olursunuz ama 4 ay sonra yanınızdayım artık kaç kiloda yakalarım sizi bilmiyorum canım:))Kızlar bir haber de ben vereyim bir süredir 72 küsürlerde geziyordum biliyorsunuz
Veee an itibari ile 71.8hadi bakalm yeni grubunla beraber tekrar vermeye başladm kızlar doğurup doğurup gelin bekliyoruz
Gel canm bekliyoruz ben yaza kadar devam edicem yani vermis olsam bile koruma ve spora devam edicem zatenBende çok merak ettim :))
Ben doğurana kadar siz çoktan fiti fit olursunuz ama 4 ay sonra yanınızdayım artık kaç kiloda yakalarım sizi bilmiyorum canım:))
Gözünüz aydın tatlım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla çok sevindim :)) Benim oğlumdakızım 2 yaşındayken doğmuştu kızım anne lütfen emzirme diye ağlamıştı ilk ama sonra alışıyolsr çok seviyorlar birvirlerini merak etme canım:))Kızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum eveeet oğluşumuz dün doğdumalesef bi kaç saat ile kaçırdık yeni yılı ama hiç umursamıyorum ya çok şükür sağlıkla kavuştuk ya önemli olan bu. Biraz zor bir doğum oldu kızlar 12 saat 40 dakika sürdü. Açılmam çok gecikti. Ama şükür kesisiz epiduralsiz spenalsiz yani normal bir doğum bir gerçekleşmiş oldu. Yine son dakikaya kadar ablamlarla görüntülü görüştük annem yanımdaydı. Ebem doktorum hem çok uğraştılar hem aşırı ilgili ve sevgililerdi. Gündüz 3.41 de geldi ayaz bey. 3 kilo 50 cm olarak doğdu. Bende 80 ile doğum yaptım eve gidince merak ediyorum acaba kaç oldum. Şimdi doktorları bekliyoruz hem benim doktorum gelicek hem ayaz için bir doktor muhtemelen taburcu oluruz. Yorgun ama mutluyum kızlar. Bu süreçte sizlerde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada asya bebeği eliyle itip kafasını çevirdi. Aln bunu gözüm görmesin der gibe eve gidirce ne yapıcak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Canm kaderimiz ne kadar aynı oldu ya benim gibi hem erken doğum sorunu ilaç tedavisi hem 80 li doğuma gidiş hemde sağlılkı ve normal bir doğum olmuşKızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum eveeet oğluşumuz dün doğdumalesef bi kaç saat ile kaçırdık yeni yılı ama hiç umursamıyorum ya çok şükür sağlıkla kavuştuk ya önemli olan bu. Biraz zor bir doğum oldu kızlar 12 saat 40 dakika sürdü. Açılmam çok gecikti. Ama şükür kesisiz epiduralsiz spenalsiz yani normal bir doğum bir gerçekleşmiş oldu. Yine son dakikaya kadar ablamlarla görüntülü görüştük annem yanımdaydı. Ebem doktorum hem çok uğraştılar hem aşırı ilgili ve sevgililerdi. Gündüz 3.41 de geldi ayaz bey. 3 kilo 50 cm olarak doğdu. Bende 80 ile doğum yaptım eve gidince merak ediyorum acaba kaç oldum. Şimdi doktorları bekliyoruz hem benim doktorum gelicek hem ayaz için bir doktor muhtemelen taburcu oluruz. Yorgun ama mutluyum kızlar. Bu süreçte sizlerde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada asya bebeği eliyle itip kafasını çevirdi. Aln bunu gözüm görmesin der gibe eve gidirce ne yapıcak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Çok sevindim canım hadi az kaldı 6 laraKızlar bir haber de ben vereyim bir süredir 72 küsürlerde geziyordum biliyorsunuz
Veee an itibari ile 71.8hadi bakalm yeni grubunla beraber tekrar vermeye başladm kızlar doğurup doğurup gelin bekliyoruz
Çok sevindim canım ya allah analı babalı büyütsün inşallah asyada kıskanacak biraz ama alışacak yapacak bişey yok abla oldu artıkKızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum eveeet oğluşumuz dün doğdumalesef bi kaç saat ile kaçırdık yeni yılı ama hiç umursamıyorum ya çok şükür sağlıkla kavuştuk ya önemli olan bu. Biraz zor bir doğum oldu kızlar 12 saat 40 dakika sürdü. Açılmam çok gecikti. Ama şükür kesisiz epiduralsiz spenalsiz yani normal bir doğum bir gerçekleşmiş oldu. Yine son dakikaya kadar ablamlarla görüntülü görüştük annem yanımdaydı. Ebem doktorum hem çok uğraştılar hem aşırı ilgili ve sevgililerdi. Gündüz 3.41 de geldi ayaz bey. 3 kilo 50 cm olarak doğdu. Bende 80 ile doğum yaptım eve gidince merak ediyorum acaba kaç oldum. Şimdi doktorları bekliyoruz hem benim doktorum gelicek hem ayaz için bir doktor muhtemelen taburcu oluruz. Yorgun ama mutluyum kızlar. Bu süreçte sizlerde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada asya bebeği eliyle itip kafasını çevirdi. Aln bunu gözüm görmesin der gibe eve gidirce ne yapıcak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun canım Uzun ve sağlıklı ömür diliyorum,Kızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum eveeet oğluşumuz dün doğdumalesef bi kaç saat ile kaçırdık yeni yılı ama hiç umursamıyorum ya çok şükür sağlıkla kavuştuk ya önemli olan bu. Biraz zor bir doğum oldu kızlar 12 saat 40 dakika sürdü. Açılmam çok gecikti. Ama şükür kesisiz epiduralsiz spenalsiz yani normal bir doğum bir gerçekleşmiş oldu. Yine son dakikaya kadar ablamlarla görüntülü görüştük annem yanımdaydı. Ebem doktorum hem çok uğraştılar hem aşırı ilgili ve sevgililerdi. Gündüz 3.41 de geldi ayaz bey. 3 kilo 50 cm olarak doğdu. Bende 80 ile doğum yaptım eve gidince merak ediyorum acaba kaç oldum. Şimdi doktorları bekliyoruz hem benim doktorum gelicek hem ayaz için bir doktor muhtemelen taburcu oluruz. Yorgun ama mutluyum kızlar. Bu süreçte sizlerde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada asya bebeği eliyle itip kafasını çevirdi. Aln bunu gözüm görmesin der gibe eve gidirce ne yapıcak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Yılbaşınıda atladık canmÇok sevindim canım hadi az kaldı 6 lara