Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Aslında çaylar işe yariyo gerçekten bir ara hibiskus çok içmiştim istahimida kesti yine yapayım canım olmayacak böyle birde spor yapmam lazım tabi küçük çok fena sürekli biseyler istiyo vakit yetmiyo ki ama 20 dk lik bile yapsam yetecek şimdilik ne yapayım ancak benden bu kadar

Ya kesinlikle canım 20 dk az değilki yapabildiğin kadarını yap hiç yapmamaktan iyidir hem biliyosun spor mutluluk hormonu salgılıyor. Kendini de daha iyi hissedersin

İyi olmanıza çok sevindim canım ilk 40 gün lohusalık da geçene kadar insan gerçekten çok yoruluyor hormonlar düzene girerken yine bir iniyor bir çıkıyor inşallah sağlıkla mutlulukla atlatırsın tatlım. Bende doğuma 85 ile girip 80 ile çıkmıştım emzirince çok çabuk veriliyor hiç kafanı takma stres yapma zaten gayet güzel dikkatli besleniyorsun çok bilinçli bir annesin :) Bende taşınma işini birkaç gün önealıp salı günü taşındım. Taşınırken üşütmüşüm hastalandım ilaç da içemiyorum ama epey yerleştik 2 günde çok bişey kalmadı yani kafamız rahatladı:) Pazartesiye kadar da izin aldım evdeyim çok yorulmuşum dinleneyim biraz:)

Bende sana taşınmayı soracaktım canım tüh bak atlatmışsın ama hasta olmuşsun çok geçmiş olsun. En azından bi kaç gün dinlenirsin. Bizde durumlar aynen söylediğin gibi hem vücut hem hormonlar yerine gelmedi tabii. Bende artık sıkıldığım için biran evvel normale geleyim istiyorum biraz aceleci davranıyorum. Aslında kendime de haksızlık ediyorum. Benimde zamana ihtiyacım var sihirli değnek yok malesef öyle şip şak düzelmeyecek hiçbişey. Biraz zamana bırakmayı öğrenmem lazım.

Hem geçmiş olsun hem de kolay gelsin canm

blonde ambition canım takımınızda yer varmı kilo almaya başladım ve kendimi durduramaz oldum
Gel canm msjlar birikince altta kalmış bildirimin ondan gőremedim bizim takım çok aktif ondan altta kalıyor bildirimler canm gel tabiki hemen yedek listesine alınır oradn devam edersin zaten bende izin kilomda olmadgm için yedek listesinden devam ediyorum tatlm etiketliyim seni oraya

iyiyiz tatlm bende de geçen ay bahsetmişrm boyunda iki beze şişmişti koltuk altımda ki ile birlikte ulutrason istemislerdi 10 ocağa randevu almıştm ikisinide tatlm dűn gittim randevulara veee koltuk altımdaki yok olmuş şok oldum veee çok sevindim gőğűs koltuk altı filan tamamen normal dedi bohaza da girdim ondada sadece lenflerim şişmiş oda őbemli bişey diilmiş yani ordan kadın hastlk dgm. Gittim ordada ultrason muayne felan oda yumurtalıklar rahim herşey normal çok iyi hiç bir sıkıntı yok dedi anlaşılan dűn vucudumun ultrasona girmeyen yeri kalmadı 2gűn regle normalmiş canm benim yani benim bűnyem bőyleymiş şanslıym 2gűnde kurtuluyom işte doktor başka sorun yaşıyomusun ki sen dedi yoooo dedim daha ne istiyosun ozman diyo gelmisken hadi muayne edelim bakalm dedi hem muayne ile hem ultrason ile ayrı ayrı herseye bakmis oldu tabi gitmisken aayyy çok rahatladm sağlık gibiai yok bedenimin kıymetini daha iyi bilicem artk

Sevindim canım için rahatlamış oldu. Maşallah sağlık gibisi yok tabiki. Hepsini elden geçirdiğin çok iyi olmuş. Bende ilk fırsatta göze gideceğim. Gözlerim uzağa bakayım derken bulanıyor böyle başıma ani bir ağrı giriyor. Birde ayazın bir aylık aşısını yaptırırken benimde kanlarıma bakılacak. Zaten 40 ım çıkınca da kadın doğuma kontrolüm olacak. Şöyle bi elden geçmiş olacağım. İşte kilo kalıyor geriye. Ama onun içinde biraz zaman tanımam gerekiyor kendime. Acele edip takıntı haline getirmemeye çalışıcam. Sonuçta yorucu bi süreçten çıktım hatta daha yorucu bir sürece girdim. Kendime de çok yüklenmek istemiyorum.

Tabiki canm kilo için hiç acele etme zaten emerse çok hızlı gider kilolar hiç acele edeyim deme rahat bırak ki daha da kolay gitsin canm bak her şeyi başı sağlık őnce bir sağlık işlerini hallet gerisi kolay zaten bi baktr sende herşeyine canm ihtiyac varsa takviyelerini filanda alırsın herseyinide bir dűzene koyarsın őyle başlarsn kilo vermeye tatlm sen herşeyini dűzene koy biz burdayz zaten bizim takma gelirsin beraberce hallederiz o kiloları fıstık gibi yaparz seni sen merak etme

Ya inşallah canım bakalım emecek gibi duruyor ayaz ama bu seferde sanki benim sütüm asyadaki gibi çoğalmıyor ya. Ya da bana öyle geliyor. Günlük çiş kaka miktarı iyi aslında. Ama bazen emiyor halen istiyor. Aç mı kalıyor yoksa beni istediıi için mi istiyor anlamıyorum. Klasik anne panikleri yani. Bazen acayip bi tatlı krizim geliyor. Dün akşam mesela eşime çikolata aldrdım oturdum yedim ama öyle az değil yani gereksiz şeyleri yemeyeyim diyorum ama her zaman engel olamıyorum kendime. Birde neden benden doıumdan sonra azıcık kilo gidiyor ya anlamıyorum. Kaç gündür gram gitmiyor. Kilo vermeyi bırak alıcam diye korkuyorum.

Yok canm őyle dűşűnme bebeğin sűtűnden daha őnenmli hiç bir şey yok şuan bol bol su ve rezene çayı iç benim sűtűmű çok arttıríyordu birde bende hergűn o şekersiz kuru meyve hoşaflarından kaynatr içerdim hep çok çok içtm onlarla bunlar hep sűt arttiriyor bide mercimek,bulgur gibi sűt űretimi destekleyici gidalar pisirmeye bak rezene ile zaten hem sűtűnűn gazı gider hem sűt bollaşır benim kız da hep emmek isterdi ama ben de biliyordum ki sűtűm bol ama o doymuyor iştahlı őylede olabilir sonuçta iştahlıdr istedikce cer zaten hem ona hem sana faydalı ne kadar emerse iyi ben abartı şekilde emziriyordum resmen 24 saat memede duruyordu desem yeridir ve topaç gibi olmuştu bazısı oburolabiliyor emsin bide şunu unutma beyin neye inaniyorsa o oluyor hep sutum bol aűtűm bol bebekde s3verek emiyor de ben hep oyle derdim ilk gunler az sanki filan dediler mi kızardm asla ona inanmama s3bep olmalarına izinvermedim ve sűt űretimi emdikce artan birsey zaten gubnler gectikce oyle oda sık sık emdikce oyle bir arttı ki şakır şakır oldu bunu unutma sakın stres yapma tamam mı

Cok teşekkürler canim evet baya aktif bir takim gerçekten geliyorum hemen

Canim oyle deme benim arkadasinki azicik emerdi doyardı meğer bazisinin sütü doyurucuymus benim sütüm cok gibiydi ama cocuk doymazdi o yüzden pozitif düşün ve emzirmeye bak benimde kilom cok az gitti gecen gun gorumcemin gelinini gordum 40 i cikti eski kilosuna 3 kilo kalmis inanamadim napalim canim saglik olsun bosver sen kiloyu şu an bebise odaklan o kiloyu zaten vereceksin ki senin ne kadar istikrarli oldugunu hepimiz biliyoruz su donemleri bir atlat canim gerisi gelir

Ay hepsini yapıyorum canım ya yukarlrda yazdım da sen görmemişsin demekki. Heralde aldığım sıvı miktarı 7 litreyi felan buluyordur. Asyanın emmemesi malum kötü bir tecrübeydi. İster istemez hemen panik oluyorum. Aslında kafam rahatlasa çok daha iyi olacak biliyorum. Sonuçta çiş kaka durumu iyi. Bebeğin doyduğunu da onlar gösteriyor. Ama lohusalık işte hormorlar bi yandan annelik duyguları bi yandan kafa gidiq geliyor

Valla zaten bu doğum yaptım hoop 10 kilo gitti diyenleri ıslak odunla dövücem benden neden gitmiyor arkadaş ya 5 kilo zaten bebeğin kendisi eşi suyu eeeee diğer herşeyi ben mi aldım ya hiç mi ödemim felan yoktu yani çocuk emiyor da ne zaman gidecek bu kilolar ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmamız canım inşallah güzel bir rutine girelim o zaman elimden geleni yapmaya çalışırım 2 bebekle nasıl olur bilemem ama yine de yapmaya çalışırız bişeyler

Canm okudum onları diyorm bende zaten bende onların aynını yapıyordum yazdm ya ya ve sűtűm iyidi ondan oyle devam et diyorum yani bende canımcım doyuyodur zaten doymassa istedikce verirsin birsey olmaz benimkide cok istiyordu cok emziriyordum baska bir sey simdilik dusunme yani ayrica daha simdiden kilon bana yakın zaten fazla bir kilon yokki tatlm őnce sağlık

Canm o yalandr oyle bir ihtimal olamaz bence tıbba aykırı bebek 3 kilo doguyosa basl 10 kilo eksik cikcan benim bebek 3.300 dogdu 200grm da anaca su kan gitmistr pek su da kanda cikmiyorki zaten cikan kadarda serum ilac alip geliyorsun yani direk bebek kadar ekaik oluyor iste benim 3-3.5 kilo eksikdi 80le gittim 77ile geldim emzirirkende 67ye indim diyet yapmadm ama zumba +bisiklet +emmeyle 10 kilo gitti ama memeyi birakinca 2-3 kilo geri gelip 70 de sabitlendm sonrasinida biliyorsun 69-72 arasi gitgel oldu hep benim hastanede bebek kilosu ne ise o çıkıyor canm ama emerken vucut gunde 2saat spor yapmis gibi oluyormus ondan bu surecte ilk kilolar hizla gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…