- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Soğan kürü bana etki etmemiştiYok canım Allahın izniyle ikinciyi bekliyoruz eli kulağında. Banada doktor erken menapoz teşhisi koymuştu evlendiğim sene normal yoldan çocuğun olmaz dedi ilaç tedavisi verdi ama o değerlerim düşmediği gibi 10 kilo almış oldum sonra ilacı bıraktım şehir değiştirdik bu arada yeni bi ortam yeni bi düzen yaşadığım stresler azaldı bende kafaya takmayı bıraktım tedaviyle olacaksa nasılsa tedaviyle olacak kafama takınca bişey değişmeyeek diye düşündüm bu arada ibrahim saraçoğlunun sogan kürünü yaptım ve kontrol amaçlı değerlerime baktırdığımda düşmüştü bebek düşündüğümüz zamanda elimden geldiğince yoğunlaşmamaya çalıştım çünkü gerçekten strest çok çok etkiliyor. Benim ablamın ilk çocuğu tedavi ile oldu ikinci hiç hesapta yokken kendi kendine oldu çünkü bebeği olunca kafası rahatlamıştı. Akışına bırakmakla en iyisini yapıyosun canım. Allah sağlıkla size de nasip etsin inşallah. Ben vandayım ama aslen ankaralıyım.
Soğan kürü bana etki etmemişti
Evet stres çok etkiliyor
Allah bağışlasın
Amin bizlere de kısmet etsin Allah
Belki ben d e şehir değiştirmeyi düşünüyorum
Herkesten sıkıldım işyerinde
Samimiyetsiz ama samimi görünür ilişkiler...
Ben dahil sahteyiz çoğumuz
Hep bi ayrımcılıktır gidiyo
Adamına göre muamele
Evet herkeste ve heryerde var ayrımcılık ama kimseyle vıcık vıcık olmazsam
En azından gidip amire şikayet etmeyi düşünüyorum
Başka türlü başa çıkamıyorum
Çünkü çirkef biri diilim
En iyisi gidip şikayet etmek
Açıklarını yakalamak
Bu yani
Çünkü hep ezildim şimdiye kadar
32 yaşıma geldim
Gerçekten yeter
Sessizim DİE hakkımı atayamıyorum
Biri izin istediğinde sorgusuz sualsiz verilirken
Diğeri isterken , yani ben, sessizim ya soru sual...
Ne güzel bi dünya ...
Herkesle samimi olduğum için şikayet edemem çünkü hesap sorarlar
İzin dönüşü az da olsa değişmeyi planlıyorum
Herkesle Kankayım ama hafife alınıyorum
Tamam çoğu zaman kötü niyetleri yok ama saçma kesinlikle saçma
Yok yemek ısmarla
Bişey yap getir ki getirmeyen biri olsam valla tamam
Kendileri 25 kuruşluk eti cin bile vermez
Ama yüzsüz gibi isterler
Vermesen “cimri” versen “enayi” hesabı
EvetSeninkiler işi baya abartmışlar canım ben asla o raddeye getirmem sen fazla ödün vermişsin. Onlar artık sömürme aşamasına geçmişler resmen. Valla ya il değiştir ya da biraz mesafe koy. Böyle çok bunalırsın
Bence de kul hakkıMalesef aynı sıkıntılar heryerde var bu biraz iş ahlakı ile de ilgili ben sancı çeke çeke çalışırken diğeri başım ağrıdı diye mescide gidip 2 saat yatıyor ne diyeyim ki hakeden insanlar dışarda işsizlikten kıvranırken bunların aldığı maaş helal mi yani şimdi? Bana göre resmen kul hakkı. Hem o gittiği için ben daha çok işi yapıyorum benim hakkıma giriyor hem dışarda o işi layıkıyla yapacak olanın hakkına giriyor. Deli oluyorum bende haksızlığa hiç gelemiyorum. Bu yıl vandaki son senemiz bir terslik çıkmazsa evet il değiştirmek meşakatli bir iş olsa da açıkçası ben yeni bir yer yeni insanlar olmasını seviyorum. Faydalı da buluyorum. Bir süre sonra ilişkiler rayından çıkmaya başlıyor çünkü. Ben zaten prensip gereği iş yerinden pek arkadaş edinmem. Çünkü suistimal edilmeye çok elverişli. Alıp akrabasını getiriveriyor şu davası var bilmem ne diye. Bende asla babam gelse inisitayif göstermem başkasının hakkına girmem bu seferde bozulup trip atıyorlar. O yüzden iş yerinden arkadaş ilişkisi kurmuyorum. Sadece iş ilişkisi kuruyorum. Çok nadirdir onlardan da herhangi bir suistimal görmemişimdir ömürlük arkadaş oldular benim için. Eğer imkanın varsa kesinlikle il değiştirmeni tavsiye ederim. Kafan öyle bi rahatlar ki şaşırırsın...
Yok bi de amire beddua etsene tutar seninki diolar
Zamanında kendi amirime etmiştim gitmişti
E tamam da şimdikinin bana zararı mı var
İzin vermiyor adam kolay kolay
Zaten adil olan da bu
Perişanız demişler demek allahım yaBi ben bu hamileliği kullanamıyorum heralde ben kontrollerimi bile cumartesi gününe aldım iki hamileliğimde de böyleydi zaruri bişey olmadıkça izin almadım hatta işte bu hamileliğimde 32. Haftadan 34 e kadar sancı çeke çeke çalıştım bırak az iş vermeyi daha millet işleri bana postalıyodu en son bi gün acile gittim ki doğum başlamış sancı 100 vuruyor açılma olmuş apar topar yatırdılar ondan beri de evde yatıyorum mecburi ayrılmak zorunda kaldım ben ayrılğnca başka bir arkadaşa perişanız felan demişler tabii enayi yeşil yok artık sürünsünler valla seviniyorum ne yalan söyleyeyim. Ben sancı çekerken biri başım ağrıdı der mescide gider öbürü bir hafta oruç tutar erken çıkar diğeri iş bilmez ayağına yatar her işi bana postalar. Hamile olmasam ne yapacklardı çok merak ediyorum. Hamile halimle bu denli sömürdüler.
Perişanız demişler demek allahım ya
Baksana ben şimdi başlıcam ya Pazartesi
Yok bize ne getirdin istanbuldan
Diyecekler
Bilerek yoldan lokum almadım bu sefer hep alırım . Mesafe koymak istiyorum
Aslında köy elması, ayva ve portakal var
İlaçsız
Organik
Vermiyim dimi sence
O ne öyle
Yaranmaya çalışıyor gibi
Genelde yokCanım normalde böyle bir adetiniz var mı yani her izinden gelen bişey getiriyor mu eğer öyleyse üç dört çeşit değilde tek çeşit bişey götürüver ama şok bu sadece sana has bir durum ise bence götürme sorarlarsa gülerek e siz bana yapmadığınız için benden de beklemezsiniz diye düşündüm de geç
Zor durdurduk derken fazla durdurduk sanırımsen nasılsın canım taşınma işini halledebildin mi çocuklar nasıl aman dikkat et kendine
Doğum bugün mü canım?Xeroderma_pig canım inşallah ikinizde sağlıklı olarak kavuşmuşsunuzdur senden güzel haberler bekliyorum