- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Hafta sonları topluyorum canım hafta içi işten yorgun dönüyorum pek birley yapamıyorum, kayınvalidem gelecek önümüzde ki hafta da yardıma ayın 12sinde bir aksilik olmazsa taşınmayı planlıyorum. :))
Doğum bugün mü canım?
Sabah 7de 38+5 günlük 2.910gr ve 48cm doğdu kızımXeroderma_pig canım inşallah ikinizde sağlıklı olarak kavuşmuşsunuzdur senden güzel haberler bekliyorum
Sabah 7de 38+5 günlük 2.910gr ve 48cm doğdu kızım
Şimdilik iyiyiz.
İlk sezaryene göre daha rahat oldu canım.
Sen de tez vakitte kurtarırsın umarım
bencede beklesin yaaa bende aralık doğumluyum hiç iyi olmuyor 1 yaş büyük gibi görünüyorsun şimdi çocuk 3-4 gün için 2018 olmasın yaa arkadaşları 2019 o 2018 bir kaç gün için sanki 1 yaş büyükmüş gibi oluyor ya sinir oluyordum ben hep öyle yaa ocak- şubat oldumu çok güzel oluyor yılın başları benim kız da şubatÇok sevindim canım galiba 2019u bekleyecek bu bebiş maşallah ona:))
Canm erken menopoz belirtilerin neydi bana yazarmısın ? Bende kendimden bu konu ile ilgili şüpheleniyorum çünki adet bu yıl çok anormalleştiYok canım Allahın izniyle ikinciyi bekliyoruz eli kulağında. Banada doktor erken menapoz teşhisi koymuştu evlendiğim sene normal yoldan çocuğun olmaz dedi ilaç tedavisi verdi ama o değerlerim düşmediği gibi 10 kilo almış oldum sonra ilacı bıraktım şehir değiştirdik bu arada yeni bi ortam yeni bi düzen yaşadığım stresler azaldı bende kafaya takmayı bıraktım tedaviyle olacaksa nasılsa tedaviyle olacak kafama takınca bişey değişmeyeek diye düşündüm bu arada ibrahim saraçoğlunun sogan kürünü yaptım ve kontrol amaçlı değerlerime baktırdığımda düşmüştü bebek düşündüğümüz zamanda elimden geldiğince yoğunlaşmamaya çalıştım çünkü gerçekten strest çok çok etkiliyor. Benim ablamın ilk çocuğu tedavi ile oldu ikinci hiç hesapta yokken kendi kendine oldu çünkü bebeği olunca kafası rahatlamıştı. Akışına bırakmakla en iyisini yapıyosun canım. Allah sağlıkla size de nasip etsin inşallah. Ben vandayım ama aslen ankaralıyım.
Hayırlı olsunSabah 7de 38+5 günlük 2.910gr ve 48cm doğdu kızım
Şimdilik iyiyiz.
Hayırlı olsun canım maşallah benimde ikinci sezeryan daha rahat geçti ilk her zaman zordur zatenSabah 7de 38+5 günlük 2.910gr ve 48cm doğdu kızım
Şimdilik iyiyiz.
Ayy bende merak ettim şu an benimde arada anormallesiyor esimin yengesi 30 yasinda menopoza girmiş insallah vaktinde olur hersey menopoz gozumde çok büyüyorCanm erken menopoz belirtilerin neydi bana yazarmısın ? Bende kendimden bu konu ile ilgili şüpheleniyorum çünki adet bu yıl çok anormalleşti
Canm sağlık için çok fazla sorunlar çıkarıyormuş bir uzmandan dinlemiştim kadınlar için aşırı kötü bir şeymiş ya sağlık için nekadar geç okadar iyimiş kiiiii üstelik benim annem inanılmaz geç menopoza girdi ben niye böyleyim bilmiyorum ama artk son aylarda benim reglem tam 2 gün sürüyor kızlar yaa zaten normalde 4gün filan sürerdi uzun sürmezdi zaten iyiydi öyle ama busefer de 2güne düşünce yadırgadım 2gün normal mi son 5-6 aydır hep iki gün sürüyor ve zaten o iki gündede geliş miktarıda baya az oluyorAyy bende merak ettim şu an benimde arada anormallesiyor esimin yengesi 30 yasinda menopoza girmiş insallah vaktinde olur hersey menopoz gozumde çok büyüyor
bencede beklesin yaaa bende aralık doğumluyum hiç iyi olmuyor 1 yaş büyük gibi görünüyorsun şimdi çocuk 3-4 gün için 2018 olmasın yaa arkadaşları 2019 o 2018 bir kaç gün için sanki 1 yaş büyükmüş gibi oluyor ya sinir oluyordum ben hep öyle yaa ocak- şubat oldumu çok güzel oluyor yılın başları benim kız da şubat
Günaydın kızlar:) Y YesilinBuyusu canım kontrolün saat kaçtaydı hayırlı haberle gel inşallah stres yapma bebişin geleceği saat saniye belli sadece biz bilmiyoruz:)Xeroderma_pig ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah:)
Canm erken menopoz belirtilerin neydi bana yazarmısın ? Bende kendimden bu konu ile ilgili şüpheleniyorum çünki adet bu yıl çok anormalleşti
Ayy bende merak ettim şu an benimde arada anormallesiyor esimin yengesi 30 yasinda menopoza girmiş insallah vaktinde olur hersey menopoz gozumde çok büyüyor
Bu arada herzaman ki gibi gene bisikletin üzerinden size yazıyorum
HarikasınBu arada herzaman ki gibi gene bisikletin üzerinden size yazıyorum
Canım iki günde sürebiliyormuş aslında dr öyle demişti benimde sanki azalma var 5 gün sürüyor ama azaliyo sanki bu ay hele çok az geldi kadınların en büyük derdi işte ne kadar geç o kadar iyi gerçekten inşallah sorun yoktur biz kuruntu yapıyoruzdurCanm sağlık için çok fazla sorunlar çıkarıyormuş bir uzmandan dinlemiştim kadınlar için aşırı kötü bir şeymiş ya sağlık için nekadar geç okadar iyimiş kiiiii üstelik benim annem inanılmaz geç menopoza girdi ben niye böyleyim bilmiyorum ama artk son aylarda benim reglem tam 2 gün sürüyor kızlar yaa zaten normalde 4gün filan sürerdi uzun sürmezdi zaten iyiydi öyle ama busefer de 2güne düşünce yadırgadım 2gün normal mi son 5-6 aydır hep iki gün sürüyor ve zaten o iki gündede geliş miktarıda baya az oluyor
Anladım canım stres her hastalığın başı kaygısız olacaksın ama o da çok zor ben ki çok kafaya takarım kadınların işi zor 6 ayda bir dr a gitmek lazım doğum yaptigimdan bu yana hiç gitmedim önemli aslındaKızlar hiçbir belirtim yoktu. Benim herşeyim saat gibi işler. Ben dktora sadece evlendiğim için rutin kontrol amaçlı gitmiştim işte simir testi hormonlar vs yani öylesine birden küt diye bunu söyleyince şok olmuştum zaten. Değerlerim yüksek çıkmıştı yumurtaların yaşına göre çok yaşlı demişti. Sen nerde yaşıyosun ne bu strest dedi. Bu şekilde 1 yıla kalmaz menapoza girersin dedi. Çocuk istiyosan hemen tedaviye başlamalğyğz dedi. Dedi de dedi. Bi ilaç verdi 10 kilo aldım değer felan da düşmedi. Sonra ben ilacı bıraktım yeni evliydim çocuk da düşünemezdim tedaviyle olacaksa nasılsa tedaviyli olacak dedim van a geldik üzerinden 3 sene geçti ben bu süreçte zayıfldım normal kiloma indim soğun suyu kullandım ankardaki o malum olaşlardan da uzaklaştık kafam rahatladı normal yolla ikinci ayda hamile kaldım. Hatta oğluma ilk ayda kaldım. Takibinizi yaptırın ama işte hiç belli olmuyor. Bende en ufak bir sıkıntı yoktu sonuçlar böyle çıktı. Strest çook çok etkiliyor
Olabilir cnm.bunyem.boyle galiba cunki bizim taraf baya gec menepoza giriyor annem 50den sonra girmisti zaten 40yaşında erkek kardesimi doğurmustu bizim tarafda ikizlerdr var yani tam tersine yumurtalama yuksek bizim tarafda ondan bir bende erken menopoz olmasi mantikli gelmiyor yani kesin stres filan boyle dir benimde yoksa doktorlar anlardi heraldeCanım iki günde sürebiliyormuş aslında dr öyle demişti benimde sanki azalma var 5 gün sürüyor ama azaliyo sanki bu ay hele çok az geldi kadınların en büyük derdi işte ne kadar geç o kadar iyi gerçekten inşallah sorun yoktur biz kuruntu yapıyoruzdur
Kesinlikle doktor anlar canim benim de erken menapoza giren yok annem ameliyat oldugu icin 45 yasinda o yuzden menopoz baslamisti rahim alindi normalde doktor menopozun geç olur demisti bende en son gittiğimde yumurtaliklarin cok iyi dedi doktor işte insan korkuyo gecikince azalınca stresten galiba haklısınOlabilir cnm.bunyem.boyle galiba cunki bizim taraf baya gec menepoza giriyor annem 50den sonra girmisti zaten 40yaşında erkek kardesimi doğurmustu bizim tarafda ikizlerdr var yani tam tersine yumurtalama yuksek bizim tarafda ondan bir bende erken menopoz olmasi mantikli gelmiyor yani kesin stres filan boyle dir benimde yoksa doktorlar anlardi heralde
Anladım canım stres her hastalığın başı kaygısız olacaksın ama o da çok zor ben ki çok kafaya takarım kadınların işi zor 6 ayda bir dr a gitmek lazım doğum yaptigimdan bu yana hiç gitmedim önemli aslında