- 1 Ekim 2010
- 4.615
- 14.572
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Hadi canım inşallah sende bu azim oldukça hedefine ulaşacaksınYılbaşınıda atladık canmartk önümde en az 2 ay hiç bir engel yok 2ay sonra kızımın doğum gününe kadar da şöyle güzel bir kilo atmayı hedefliyorum onun doğun gününde 1 gün mola veririm sonra gene devam tabi 2 aya şöyle bir 8 kilo filan veririm insh.
Evet canım ya sorma bir ileri bir geri 60 i bi kere gördüm bir daha göremedim tam diyete başlıyorum doğum günleri toplantılar yılbaşı günüde ailecek toplandık yine ikramlar of kurtulamadım gittiGünaydın kızlar :) Y YesilinBuyusu canım nasılsın bebiş nasıl inşallah iyisinizdir. Bende ev toparlamayla uğraşıyorum.blonde ambition inşallah canım hedefine çabucak salıkla ulaşırsın magickk son 2,3 kilo heo zor oluyorcanım ideale yaklaştıkça vermek zorlaşıyor ama imkansız yok tabi ki inşallah ssnde hedefine sağlıkla ulaşırsın siz kilo vermeye ben almaya devam:)) Yarın bir tartılayım bende merak ettim 22. haftadayım artık yarıyı geçtik 17 hafta kaldı:)
Canm yılbaşı da gitti şimdi tam rahat şekilde tekrar başla ama hedefine diil hedefin 2 kilo altına inmeye çalış canm yani 2-3 kilo fazladaysan 5kilo ver ki vucut diyeti bırakınca zaten 2kilo üstünde kendini sabitliyor canm senin tartıda 58i filan görüp diyeti bırakman lazım ki 60da sabitlenebilesinHadi canım inşallah sende bu azim oldukça hedefine ulaşacaksın
Evet canım ya sorma bir ileri bir geri 60 i bi kere gördüm bir daha göremedim tam diyete başlıyorum doğum günleri toplantılar yılbaşı günüde ailecek toplandık yine ikramlar of kurtulamadım gittiama yapicam olacak yani
Sağol canm insalhGünaydın kızlar :) Y YesilinBuyusu canım nasılsın bebiş nasıl inşallah iyisinizdir. Bende ev toparlamayla uğraşıyorum.blonde ambition inşallah canım hedefine çabucak salıkla ulaşırsın magickk son 2,3 kilo heo zor oluyorcanım ideale yaklaştıkça vermek zorlaşıyor ama imkansız yok tabi ki inşallah ssnde hedefine sağlıkla ulaşırsın siz kilo vermeye ben almaya devam:)) Yarın bir tartılayım bende merak ettim 22. haftadayım artık yarıyı geçtik 17 hafta kaldı:)
Evet canım bu konuda kesinlikle haklısın kilomu 60 a değil 58 e dusurmem lazim ve gercekten 62 63 oluyorum ne kadar yesemde fazlasi yok demekki 58 e düşsem 60 da sabitlerim artık hedefim o zaten 58 59 bakalım inşallah saptırmadan başlıycam ah işte hep eşim yüzünden bozuyorum ama artık bittiCanm yılbaşı da gitti şimdi tam rahat şekilde tekrar başla ama hedefine diil hedefin 2 kilo altına inmeye çalış canm yani 2-3 kilo fazladaysan 5kilo ver ki vucut diyeti bırakınca zaten 2kilo üstünde kendini sabitliyor canm senin tartıda 58i filan görüp diyeti bırakman lazım ki 60da sabitlenebilesin
Aynen ya yeşilim yandın klasik sorularla baş başa kalacaksın doyuyomu kilosu az yok bu çok kilolu sütun az ay kilomu aldin sen vs vs ne sinir bozucu onları kafaya takma sen bebeğine bak nasılsa doyacaktır şimdi pek giremezsin nete haliyle neyse arada bak da merak etmeyelim seni Y YesilinBuyusu bebiside kokla bizim içinSağol canm insalhbu arada da ben de Y YesilinBuyusu nü merak ettim ortalar da yok bebiş de kendi de iyimi? sütü geldimi ? Bebek doyuyor mu? Gazı var mı? Ayrıca aman ilk haftalar sarılığa çok dikkat iyice doymaz ve derin derin uyanılamıyan uykulara dalar sa sarılık başlancı oluyor canm mutlaka uyandırıp uyandırıp sürekli emzir bebişi ne kadar çok sorulacak soru var yeşil sen şimdi bu sorulara gelen gidenden de hep maruz kalcan bir levha yaptr beşiğin kenarına as ordan okusunlar kız
İyiyiz canım adapte olmaya çalışıyoruz ailece :)Xeroderma_pig canm nasls bebiş nasl ? Umarım herşey yolundadır ikinizde sağlıklı ve huzurlusunuzdur canm sütün geldimi ? Ağrın filan var mı? Bebişi benim yerimede bol bol kokla
Tebrik ederim canımKızlar kusura bakmayın ancak yazıyorum eveeet oğluşumuz dün doğdumalesef bi kaç saat ile kaçırdık yeni yılı ama hiç umursamıyorum ya çok şükür sağlıkla kavuştuk ya önemli olan bu. Biraz zor bir doğum oldu kızlar 12 saat 40 dakika sürdü. Açılmam çok gecikti. Ama şükür kesisiz epiduralsiz spenalsiz yani normal bir doğum bir gerçekleşmiş oldu. Yine son dakikaya kadar ablamlarla görüntülü görüştük annem yanımdaydı. Ebem doktorum hem çok uğraştılar hem aşırı ilgili ve sevgililerdi. Gündüz 3.41 de geldi ayaz bey. 3 kilo 50 cm olarak doğdu. Bende 80 ile doğum yaptım eve gidince merak ediyorum acaba kaç oldum. Şimdi doktorları bekliyoruz hem benim doktorum gelicek hem ayaz için bir doktor muhtemelen taburcu oluruz. Yorgun ama mutluyum kızlar. Bu süreçte sizlerde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Bu arada asya bebeği eliyle itip kafasını çevirdi. Aln bunu gözüm görmesin der gibe eve gidirce ne yapıcak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Sevindim canm maşallah bu bebeşde herseyin cok daha rahat ve kolay geçer umarımİyiyiz canım adapte olmaya çalışıyoruz ailece :)
Şimdilik emiyor ara ara mama yiyor bakalım:)
Bu sezaryen daha rahat geçti şu an pek ağrım yok.
Sen nasılsın
Geçmiş olsun canm vakit bulunca yazarsın.Kızlar alıntı yapamadım bunu bile zor yazıyorum kusura bakmayın cevapsız bıraktım aşırı yoğunum doğum yaptığımdan beri daha 1 saat yatamadım bile asya hasta oldu onunla ayrı uğraşıyoruz e malum yenidoganla ayrı ugraşıyoruz anlatamıyorum bile kırk tane şey oldu ve hala bişeyler oluyo. İnşallah biraz feraha çıkınca görüşmek üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Canım Allah kolaylık versin tahmin edebiliyorum yoğunluğunuKızlar alıntı yapamadım bunu bile zor yazıyorum kusura bakmayın cevapsız bıraktım aşırı yoğunum doğum yaptığımdan beri daha 1 saat yatamadım bile asya hasta oldu onunla ayrı uğraşıyoruz e malum yenidoganla ayrı ugraşıyoruz anlatamıyorum bile kırk tane şey oldu ve hala bişeyler oluyo. İnşallah biraz feraha çıkınca görüşmek üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Kolaylıklar diliyorum.Kızlar alıntı yapamadım bunu bile zor yazıyorum kusura bakmayın cevapsız bıraktım aşırı yoğunum doğum yaptığımdan beri daha 1 saat yatamadım bile asya hasta oldu onunla ayrı uğraşıyoruz e malum yenidoganla ayrı ugraşıyoruz anlatamıyorum bile kırk tane şey oldu ve hala bişeyler oluyo. İnşallah biraz feraha çıkınca görüşmek üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım allah kolaylık versin iki çocuk zor gerçekten normal canım niye kusura bakalım sen kendine çocuklara iyi bak görüşürüz yineKızlar alıntı yapamadım bunu bile zor yazıyorum kusura bakmayın cevapsız bıraktım aşırı yoğunum doğum yaptığımdan beri daha 1 saat yatamadım bile asya hasta oldu onunla ayrı uğraşıyoruz e malum yenidoganla ayrı ugraşıyoruz anlatamıyorum bile kırk tane şey oldu ve hala bişeyler oluyo. İnşallah biraz feraha çıkınca görüşmek üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Iyi maşallah asyanın ıyilestigine sevindim canım çok kiloyu takıntı haline getirme sakın ben takıntı haline getirince çok kilo almıştım sadece sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir inşallah daha çok yenisin dur bakalım daha gider kiloların biliyorum canın isteyecek sürekli bebisde emdiği için ama sabredersen olur şu an emzirmeye bak bende diyet falan yalan oldu geri kiloları alicam diye korkuyorum acayip bıkkınlık var yaKızlar merhaba nasılsınız? Biz biraz olsun düzene girdik asya iyileşti ayaz bey de biraz zorla olsada emiyor sütümüz de var çok şükür. Doğumdan sonra yine pek kilom gitmedi kızlar ya. Sadece 5 kilo gitti. 75.50 yim şu an. Dikkatli yemeye çalışıyorum. Henüz ekmeği tamamen kesemedim ama azalttım. Tatlı yememeye çalışıyorum. Kuru meyve hurma öyle idare ediyorum. Çiğ kuru yemiş yiyorum. Kendi yaptığım sıfır şeker lohusa şerbeti var onu içiyorum. Kuru meyvelerle tatlandrmıştım. Humana içiyorum. Maya tableti almıştım onu içiyorum. Çemen yiyorum. Allahtan kış insan içine çıkmıyorumAma hiç dinlenemiyorum kızlar sürekli bişeyler yapıyorum. Yani şöyle yatıp da terimi atamıyorum. Bende evde böyle kalın kalın giyinip öyle işlerimi halletmeye çaışıyorum ki terleyebileyim. Asyada hiç kullanamamıştım. Bu sefer ilk günden beri korse takıyorum çok çoook faydasını gördüm karnım nerdeyse dümdüz oldu. Ya en azından bi 70 i görsem iyi olacak ama daha çok yeniyiz tabii 10 günlük olduk. Zamanla daha da iyi olur inşallah. Sizler nasılsınız?
Iyi maşallah asyanın ıyilestigine sevindim canım çok kiloyu takıntı haline getirme sakın ben takıntı haline getirince çok kilo almıştım sadece sağlıklı beslenmeye çalış gerisi gelir inşallah daha çok yenisin dur bakalım daha gider kiloların biliyorum canın isteyecek sürekli bebisde emdiği için ama sabredersen olur şu an emzirmeye bak bende diyet falan yalan oldu geri kiloları alicam diye korkuyorum acayip bıkkınlık var yabilmiyorum düzene girer inşallah silkelensem iyi olacak