Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Sağolasın canım
Sen de bir sancıda vakitlice kurtarırsın umarım:)
Biraz gerginim ama iyiyim
Fırsat bulunca mutlaka yazarım:)

Kizlari hamile hamile yormayalim canim ben yaparim kahveni 1.takımdan hamile kalmadan çıkan tek ben oldum da çok bereketli bir takimdi
Kahveye hiç yok demem
Hadi ya inşallah bizim takımda senin güzel haberini alırız :) bizim takımda bereketli aslında ama o bereket bana uğramadı tam olarak
Sağol canım Allah razı olsun..
Merkezdeyim :) mersin tadları güzel be kalorili .
Verirsin ya 1.den tecrüben var sonuçta. En güzel şişko olma şekli canım verirsin ne kilolar vermissindir bunu mu veremiceksin.

Sağol canm ya ama ben almıyım aaamaaannn hiç öyle bir düşüncemiz ve isteğimiz yok çünki canm Allah isteyenlere nasip etsin biz boyle çok iyiyiz bir tane 4.5 yaşında var şükür

Ahhh verdik de valla nasıl verdik canım açıkçası artık iki bebekle nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok. Önce bi düzen oturtmamız lazım ki bu işlere sıra gelebilsin. Yoğun yorucu günler beni bekliyor. Spor vs yapabiliyo musun? Kaç kilo fazlan var?

Sağolasın canım
Sen de bir sancıda vakitlice kurtarırsın umarım:)
Biraz gerginim ama iyiyim
Fırsat bulunca mutlaka yazarım:)
Canm hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar
Y YesilinBuyusu canım kontrolde hersey yolundaymis sevindim canm zaten sen az daha dur 1 hafta daha durursan daha ihi olur canm

Canm hayırlı,sağlıklı,kolay doğumlar
Y YesilinBuyusu canım kontrolde hersey yolundaymia sevindim canm zaten sen az daha dur 1 hafta daha durursan daha ihi olur canm

Sağol canım çok şükür artık bekliyoruz hastane çıkışı doktora, kızlara ve ebeme hediyelerini aldım dönüp verdim çünkü doğuma nasıl gideceğim belli olmaz fırsat bulamayabilirim önden vermek istedim. Asyada da öyle yapmıştım. Yeni yılı beklese iyi olur diyorum hatta 2 ocak benimle aynı gün doğsa keşke ama tabiki hayırlısıyla gelsin de bunların hiç önemi yok aslında. Doktorum yılbaşında çalışıyor. Yani hastane de çalışıyor. Bugün onu sordum ortaya kalmayayım acil bir durum olursa diye

Ca doktorun la baştan konussaydin hangi vun hangi saat olirsa olsun arayinca cikip gelsin diye ben bastan konusmustim ve zaten mirada gece geldi canm aksam biz giderken doktoru aramistm oda evden geri hastaneye gelmisti bu çok onemli kimisi cikip gelmiyormus kimvarsa ona yaptiriyormus bastan anlassaydin

Canım doktorum ebem hastanem aynı zaten benim doktorum da asyada gece gelmişti. Öyle kadın nefes almıyo ya maşallah diyeyim de zaten Van ın en ünlü kadın doğumcusu. Gecesi gündüzü yok ne zamandır tanıyorum öyle adam gibi izin yaptığını bile görmedim. Bu süreçte izin durumu yok onu biliyorum. Sadece yılbaşında hastane çalışıyo mu çalışmıyo mu onu bilmiyordum bugün onu da sordum çalışıyolarmış. Doğum olmazsa salı yani 1 ocak kontrole gidicem.

iyi ozman canm

Çok sevindim canım galiba 2019u bekleyecek bu bebiş maşallah ona:))

Teşekkürler ya
Yarın komple geçer DİE düşünüyorum
İyiye gidiyorum
Yanmasın izni evet
Dışardan okuyanlar var DİE kurum belirtmiyorum
Ama ahım şahım değil bildiğin düz memur
Sen de mi kamudasın ?

Evet canım adliyedeyim bende doğum iznine ayrıldım bebişi bekliyorum. Bizim topiği genelde kimse bilmez rahat olabilirsin canım herhangi bir amaca hizmet etmiyor çünkü sadece sohbet ediyoruz. Hangi ildesin iş dışında neler yapıyosun

Dışarıdan son mesajları tıklıyorlar ama :)
Sık yazılmıyorsa sorun olmaz tabi :)
Hayırlı olsun ilk çocuğun mu?
Ben de istiyorum ama sebepsiz olmuyo
Valla bıraktım akışına
Her ay takmaktan bıktım iki buçuk sene olacak her ay takalı
İstanbul desem olabilir :))
Bir ayağım orada .
Sen hangi ildesin ?

Yok canım Allahın izniyle ikinciyi bekliyoruz eli kulağında. Banada doktor erken menapoz teşhisi koymuştu evlendiğim sene normal yoldan çocuğun olmaz dedi ilaç tedavisi verdi ama o değerlerim düşmediği gibi 10 kilo almış oldum sonra ilacı bıraktım şehir değiştirdik bu arada yeni bi ortam yeni bi düzen yaşadığım stresler azaldı bende kafaya takmayı bıraktım tedaviyle olacaksa nasılsa tedaviyle olacak kafama takınca bişey değişmeyeek diye düşündüm bu arada ibrahim saraçoğlunun sogan kürünü yaptım ve kontrol amaçlı değerlerime baktırdığımda düşmüştü bebek düşündüğümüz zamanda elimden geldiğince yoğunlaşmamaya çalıştım çünkü gerçekten strest çok çok etkiliyor. Benim ablamın ilk çocuğu tedavi ile oldu ikinci hiç hesapta yokken kendi kendine oldu çünkü bebeği olunca kafası rahatlamıştı. Akışına bırakmakla en iyisini yapıyosun canım. Allah sağlıkla size de nasip etsin inşallah. Ben vandayım ama aslen ankaralıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…