- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Dualarimdasin canım bol bol dua ediyorum allah bir avazda doğum nasip etsin
Senelik iZindeyimNe iznindesin canım. Bu arada soğan suyu gribe çok iyi geliyor.
ilerim iddianız doğrudurŞimdi benim bu mesajımda size inanmadığımı gösteren kısım nerde merak ediyorum ben takım kaptanıyım böyle bir şeyi tasvip edemem ben sağlıklı beslenip kilo vermeyi savunuyorum bu tip şeyleri onaylamıyorum size de yalan söylüyorlar demedim kim olursa olsun bu tip bir şeyi yapamaz demek istiyorum uzamasın zaten kızlar bugun gördüm ismim etiketlenmiş takım Kaptanı olarak yazdım kısaca size atılmış bir suç yok
Ya ortada net olarak delilli ispatlı yapılmış bişey var bizim sıkıntımız şu ki buraya gelen geçen sanki ortada bir iftira varmış gibi konuşma yapmasın lütfen. Yapan belli yaptığı şey belli yönetim ne karar verirse versin bizi ilgilendirmiyor. Biz böyle bir durumu kurallara aykırı olarak bildiğimiz için sadece yetkililere yani sizlere bildirdik. Üzerimize düşeni yaptık. Şahsen sadece sevdiğim üyelerle sohbet amaçlı olarak açtığım bir topikte böyle bir polemik istemiyorum. Ortada net bir durum var gelip gidip laf söyleme hakkını görenler önce bi yazışmaları ve kazenin açıklamasını okusun lütfen. Arkasından da iftira saçmalık vs diyenler medeni bir şekilde bi zahmet özür dilesin. Bu sitenin her türlü kurallarına saygı gösteren bir kişi olarak siz yöneticilerden ricam şu ki bu olayın gerçek olduğunu takımlara bildirmenizdir. Çünkü olayı duyan sanki yalanmış gibi buraya gelip saydırıp gidiyor. Kararınız ne olursa olsun bu sizleri bağlar ben sadece olayın gerçek olduğuna dair herkese açıklama yapmanızı istiyorum ve artık topiğim rahat bırakılsın lütfen. İyi akşamlar...
Senelik iZindeyim
Sağol
Yarın anneme diyim belki içerim
Oofff offf
Günaydın kızlar:) Y YesilinBuyusu canım kontrolün saat kaçtaydı hayırlı haberle gel inşallah stres yapma bebişin geleceği saat saniye belli sadece biz bilmiyoruz:)Xeroderma_pig ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden Allah bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah:)
Arkadaşlarım kaç gündür polemikler sayfamız meşgulnoldu kusura bakmayın ayrıca hepinizin burdaki yorumlerın da beni nekadr iyi tanıdığınızı doğruluğa,adelete nekadar duyarli haksiliga gelemeyen bir yapim olduğunu asla dürüstlükden şaşmayp herkosulda doğruyu söyledime sizin de bukadar emin olmaniz beni iyi tanimis olmaniz cok mutlu etti1.takim arkadaslarim hepimize tek tek teşekkür eder sayfanızı bőyle üzücü bir konu ile meşgul ettiğim için özür dilerim sizi çok seviyorm ve sizde konuya dahil olduğunuz için bildirmek isterim ki konu ıspatları dahilinde kisinin yetkisi alindi ve yoneticiler açiklamasi ile 2.Takimi kapattılar olay çőzüldü konu an itibari ile kapanmıştır .
kahve içmeye gelim ama yapacak kimse yok kendime yapayım tek başıma içeyim bari
kahvenin yanında sohbet varsa tadından yenmezCanım sen tek başına yap burda sohbeti birlikte yaparız. Ben içemiyorum da ayyy nasıl özledim kahve keyfi yapmayı. Zayıflama grubundasın sanırım ben diyet yaparken en büyük yardımcım sade türk kahvesiydi inanılmaz tok tutuyor beni.
kahvenin yanında sohbet varsa tadından yenmez
evet 14.takımdayım . kız mı erkek mi ? doğumdan sonra acısını çıkarırsın .
kilo verilir canım allah evlatlarını bağışlasın . doğum yaparken bana da dua et yıllardır uğrşıyorum bir türlü olmadı :) .Erkek bekliyoruz hayırlısıyla canım ama malesef emzirme döneminde de pek tavsiye edilmiyorbizim kızlar hangi grubu girmişti ya sizin gruptu sanırım blonde ambition en kısa zamanda bende geleceğim inşallah. Bebişler arka arkaya oldu benim ilk bebekten sonra zayıfladım ama zayıflar zayıfllmaz ikinciye hamile kaldığım için uzuuun zamandır dobiş haldeyim valla bıktım artık aynaya bakamıyorum. Hangi ildesin canım iş güç neler yapıyosun?
Kizlari hamile hamile yormayalim canim ben yaparim kahvenikahve içmeye gelim ama yapacak kimse yok kendime yapayım tek başıma içeyim bari
kilo verilir canım allah evlatlarını bağışlasın . doğum yaparken bana da dua et yıllardır uğrşıyorum bir türlü olmadı :) .
mersinde yaşıyorum mali müşavirin yanında çalışıyorum . bu ara çok yoğunum yıl sonu olduğu için. sen neler yapıyorsun doğumu beklemek dışında çok az kalmış heyecanlısındır.
evet bizim takımda seni de bekleriz canım emzirme dönemini iyi kullanırsan hemen verirsin kilolarını