Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

ilerim iddianız doğrudur
Şayet 1 senedir Takım da zayifliyorum
Ne kaptanimdan ne başka kaptanlardan böyle fırsatçılık görmedim
Ha eğer geyiğine böyle bi iftira attıysanız da @Kazenbeyden ricam üyeliğinize son verilmesi
Çünkü insanlar burda çeşitli umutlar içerisinde zayıflamak istiyor
Asılsız hurafe laflarla milletin umutlarını sömürmeyelim
Bunu ispatla mükellefsiniz

Siz bu yazinin altina al bende de okadar yazmissiniz farkinda degilsiniz galiba !

Kazen bey açıklama yapmışsa ortada yalan veya iftira yoktur.

Bir karar verildi, gereken yapılacaktır, K Kazen bey de yoğunluğundan fırsat bulur bulmaz bir açıklama yapacaktır ama tekrar rica ediyorum, yaşanan hadiseyle ilgili polemiğe girilmesin, kimse birbirini kırmasın.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim benim tek istediğim de bu zaten. İyi günler...

Senelik iZindeyim
Sağol
Yarın anneme diyim belki içerim
Oofff offf

Yıllık izin yanmasın izni di mi aralık ayının meşhur izni kendisi soğanı severseniz çiğ olarak yemek de çok iyi geliyor. Ben nezle grip olacağımı anladığım anda bir bulgur pilavı yapıp yanına koyuveriyorum bir baş soğanı çoğunda ertesi güne bişeyim kalmıyor. İnatçı bir virüs değilse tabi. Tekrar geçmiş olsun. Hangi kurumdasın bu arada?

Arkadaşlarım kaç gündür polemikler sayfamız meşgulnoldu kusura bakmayın ayrıca hepinizin burdaki yorumlerın da beni nekadr iyi tanıdığınızı doğruluğa,adelete nekadar duyarli haksiliga gelemeyen bir yapim olduğunu asla dürüstlükden şaşmayp herkosulda doğruyu söyledime sizin de bukadar emin olmaniz beni iyi tanimis olmaniz cok mutlu etti 1.takim arkadaslarim hepimize tek tek teşekkür eder sayfanızı bőyle üzücü bir konu ile meşgul ettiğim için özür dilerim sizi çok seviyorm ve sizde konuya dahil olduğunuz için bildirmek isterim ki konu ıspatları dahilinde kisinin yetkisi alindi ve yoneticiler açiklamasi ile 2.Takimi kapattılar olay çőzüldü konu an itibari ile kapanmıştır .

Yönetim kordinatőr seabaharın açıklamasını paylaşıyorum

Merhaba arkadaşlar,

2. Takım kaptanı Akrepe yönelik olarak ortaya atılan iddia araştırılmış ve kanıtlara ulaşılarak gerekli incelemeler yapılmış ve sonuç olarak 2. Takımın kapatılmasına karar verilmiştir.

Cuma Zayıflama Yarışmamız öncelikle sağlıklı bir şekilde ve dayanışma ortamında kilo vermeyi hedeflemiştir. Takım kaptanları bu çerçeve içinde üyelerini motive etmekle yükümlüdür. Bazen aksamalar nedeni ile üye ile iletişimde sorun yaşanabilmesinden ötürü, iletişim bilgilerini isteyen kaptanlarımız olabilir. Bu zorlayıcı değildir, elbette ki her üye iletişim bilgisini paylaşmak istemeyebilir. Kaptan isteyebilir, ancak üyenin kabulü gerekir, kaptan zorlayıcı olamaz.

Ancak iletişim bilgilerini yarışma platformunun sağlıklı işleyebilmesi amacıyla alınıp, kişisel çıkarlar için kullanılması asla kabul edilemez. Bu kişisel çıkarın konusu, üstelik bir de zayıflamaya yönelik bir ürünle ilgili ise ortaya bir de etik açısından ciddi bir sorun çıkmaktadır: Yetki kötüye kullanılmıştır.

Sonuç olarak, başta da söylediğim gibi 2. takım kapatılmış ve yönetim kadrosunun yetkisi alınmıştır.

Bu yazı bilgi vermek amaçlıdır, herhangi bir polemik başlatmaya ve diyaloga elverişli değildir. Bu nedenle de konu kapatılmıştır.

Bilginize, arkadaşlar konu en çok burda geçtiği için size de kopyalayip yapistirdim ve an itibariyle safamiz konuya ve polemiğe kapanmıştır .Herkese sevgiler.

Çok sağol canım sabahtı kontrolüm şükür bir sıkıntı yok doktorum da muayeneyi gerekli görmedi artık bekliyoruz dediğin gibi dakikası saniyesi belli sadece bazı şeyler vesile oluyor. Allahım en hayırlı zamanda en normal ve sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin.

Canım yapılması gerekenin yapılmış olmasına sevindim böyle bir tutum sergilemeselerdi herkes istediği gibi kuralları çiğneme hakkını kendinde görürdü. Sen doğru olanı yaptın tabiki arkanda olacağız. Baksana millet yanlış yapan arkadaşını bile savunuyor sen doğru yaparken savunulmayı hayli hayli hakediyosun.

kahve içmeye gelim ama yapacak kimse yok kendime yapayım tek başıma içeyim bari

Canım sen tek başına yap burda sohbeti birlikte yaparız. Ben içemiyorum da ayyy nasıl özledim kahve keyfi yapmayı. Zayıflama grubundasın sanırım ben diyet yaparken en büyük yardımcım sade türk kahvesiydi inanılmaz tok tutuyor beni.

kahvenin yanında sohbet varsa tadından yenmez
evet 14.takımdayım . kız mı erkek mi ? doğumdan sonra acısını çıkarırsın .

kahvenin yanında sohbet varsa tadından yenmez
evet 14.takımdayım . kız mı erkek mi ? doğumdan sonra acısını çıkarırsın .

Erkek bekliyoruz hayırlısıyla canım ama malesef emzirme döneminde de pek tavsiye edilmiyor bizim kızlar hangi grubu girmişti ya sizin gruptu sanırım blonde ambition en kısa zamanda bende geleceğim inşallah. Bebişler arka arkaya oldu benim ilk bebekten sonra zayıfladım ama zayıflar zayıfllmaz ikinciye hamile kaldığım için uzuuun zamandır dobiş haldeyim valla bıktım artık aynaya bakamıyorum. Hangi ildesin canım iş güç neler yapıyosun?

kilo verilir canım allah evlatlarını bağışlasın . doğum yaparken bana da dua et yıllardır uğrşıyorum bir türlü olmadı :) .
mersinde yaşıyorum mali müşavirin yanında çalışıyorum . bu ara çok yoğunum yıl sonu olduğu için. sen neler yapıyorsun doğumu beklemek dışında çok az kalmış heyecanlısındır.
evet bizim takımda seni de bekleriz canım emzirme dönemini iyi kullanırsan hemen verirsin kilolarını

Ayyy canım benim etmez miyim muhakkak ederim. Kızımda sancı çekerken yedi sülaleme dua etmiştim. İnşallah bunda da edebilirsem sana da ederim. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı size de tattırsın. Yıl sonu heryerde oluyor ya yoğunluk. Normalde adliyede memurum canım. Vandayım aslen ankaralıyım. Kızım yakında 17 aylık olacak onunla uğraşıyorum şimdilik öyle farklı bir hayatım yok. şişkoyum işte bildiğin gibi emzirme dönemi işte inşallah kızımaki gibi olmazsa bende normalde emzirerek verenlerden olabilirim umarım. mersinde merkezde misin. Ay mersin deyince aklıma iki şey geliyor biri kerebiç biri de kaynana dili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…