Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Yani canm yokyuzu kendi elindeki konusmalarin ekran goruntusunu verdi bu insanlar ne istiyor anliyamiyorum ben ya... 3 kişi birden yalan mı söyluyoriz ki kazende açıklama yaptı ve Akrrp zaten kendi cuma yarismacilari sayfasinda evet boyle bir urun satoyorum diye yazdi yani insanlar hala olamaz diyince guluyorum artk

Aynen canım ya gelen giden yorum yapiyo açıklamaları bir okusalar anlayacaklar niye sen durduk yere böyle iftira atasın ki ne cikarin olabilir konuyu lastik gibi uzattılar ya burda sohbet ediyoruz biz konu nereye geldi pes

Hanımlar,
rica ediyorum birbirinizi suçlayıcı veya polemik yaratacak yorumlar yazmayınız, yönetim bir karar verecektir elbette, o zamana kadar sabrınıza ve anlayışınıza sığınıyoruz lütfen.

Ya ortada net olarak delilli ispatlı yapılmış bişey var bizim sıkıntımız şu ki buraya gelen geçen sanki ortada bir iftira varmış gibi konuşma yapmasın lütfen. Yapan belli yaptığı şey belli yönetim ne karar verirse versin bizi ilgilendirmiyor. Biz böyle bir durumu kurallara aykırı olarak bildiğimiz için sadece yetkililere yani sizlere bildirdik. Üzerimize düşeni yaptık. Şahsen sadece sevdiğim üyelerle sohbet amaçlı olarak açtığım bir topikte böyle bir polemik istemiyorum. Ortada net bir durum var gelip gidip laf söyleme hakkını görenler önce bi yazışmaları ve kazenin açıklamasını okusun lütfen. Arkasından da iftira saçmalık vs diyenler medeni bir şekilde bi zahmet özür dilesin. Bu sitenin her türlü kurallarına saygı gösteren bir kişi olarak siz yöneticilerden ricam şu ki bu olayın gerçek olduğunu takımlara bildirmenizdir. Çünkü olayı duyan sanki yalanmış gibi buraya gelip saydırıp gidiyor. Kararınız ne olursa olsun bu sizleri bağlar ben sadece olayın gerçek olduğuna dair herkese açıklama yapmanızı istiyorum ve artık topiğim rahat bırakılsın lütfen. İyi akşamlar...

Kızlar blonde ambition magickk Xeroderma_pig @Saglikliyasamgunlugumm ay gerildim artık şu konudan. Huzurumuz kalmadı şurda. Neyse kızlar yarın benim kontrolüm var ay çok tuhafım ya. Sanki doktor hadi doğum yapalım diyecekmiş gibi geliyor. Ya da ne biliyim yarın muayene etmek isterse zorunlu değilse pazartesiye kalsın hocam dicem tabiki doğumun dakikası saniyesi değişmez ama muayene başlamasında etkili oluyor asya muayeneden sonra doğdu. Yani muayeneden sonra tüm gün yavaş yavaş kanama oldu ve gece doğdu. O yüzden zorunlu değilse muayene yapmayın dicem. Ama bu seferde kendimi ve bebişi riske atmış olur muyum bilmiyorum. Yine bunalımlı bir gece beni bekliyor. Gerçi çok şükür doktorum tecrübeli bir doktor ben ne desemde en ufak riskli bir durum varsa beni dinlemez ama öyle tuhafım işte çok düşünmeye başladım yine ondan sanırım. Xeroderma_pig canım sende durumlar nasıl artık saatleri sayıyorsun kızını ne yapacaksın karar verebildin mi?

Benim de muayneden sonra agrilar oldu hatta dogum agrisiymis onlar bir iki gun gecmeyince ki gunum de gelince gittim dogum baslamis ağrı eşìgim baya dusuk yani bana oyle dayanilmaz bir agri gibi gelmedigi icin dogum belirtisi degildir diyordum doktorla telde konuaunca hemen gel dedi gittim acilmam bile baslamis bir kac saat icinde dogumda oldu canm benenim ki gibi boyle cok kolay ve rahat olur seninde insalh

Evet ya muayeneden sonra doğum başlaması normal ama zamanına varsa bekler sen rahat ol canım ya olacağı varsa olur napcan benim arkadaşında muayenesi vardı sonra bir duydum gece doğuma gitmiş normal doğum bu zamanına belli olmuyor ki neyse senden ses çıkmazsa bilelim ki doğuma gittin

Kızım evde annemle kalacak. Gelip gidecek istediğinde. Eşim benimle kalacak.
Bugün anestezi muayenesine gittim.
Doktorum bana açık açık yeni yıl hesabı yapma benim için hiçbir önemi yok dedi. Bu haftaya kadar geldik 2019 olsun diye bekleyemem, son dakikada birşey olursa telafisi yok dedi.
Doktoruna güveniyorsan sorun yok.

Bune komik bir msj artk sadece kahkaha atiyorum sizce kazen ve yoneticiler yalan mi soyluyor yani

Canm hala devam ettigine inanamiyorum ya ben kazen net tavrini ortaya koyunca konu da kaoanmistir dye dusunmustun
Şimdi benim bu mesajımda size inanmadığımı gösteren kısım nerde merak ediyorum ben takım kaptanıyım böyle bir şeyi tasvip edemem ben sağlıklı beslenip kilo vermeyi savunuyorum bu tip şeyleri onaylamıyorum size de yalan söylüyorlar demedim kim olursa olsun bu tip bir şeyi yapamaz demek istiyorum uzamasın zaten kızlar bugun gördüm ismim etiketlenmiş takım Kaptanı olarak yazdım kısaca size atılmış bir suç yok

Bende de işte gündüz kanamalar oldu. Yatış yaptık sonra gece 12 de kese patladı sancı başladı 3.34 de doğum oldu. Ama başlangıcı muayene ile oldu. O yüzdin yarın için tedirginim yaaa. Paniğim geldi

Aynen işte o muayene olayı gerdi sanırım beni zaten kaç gündür uyuyamıyorum ya böyle bi şapşallık hali var bende. Asyada 40 haftayı bekleyince birde tabii doğum nasıl bişey bilmeyince artık doğsun modundaydım. Şu an her açıdan türlü korkular içindeyim. Bana dua edin canlarım ya. Ben sizlere haber vermeye çalışırım

Doktoruma güveniyorum canım çok şükür ama işte ne biliyim herşey geliyo aklıma. İyi düşünmüşsün yavruş hastanelerde rezil olmasın. Allahım sana da kolaylık versin canım. İnşallah güzel bir doğum huzurlu bir lohusalık geçiririz. Haberleşelim muhakkak

Unarım canın iyi olur doğum sonrası da.
İki çocukla bizi neler bekliyor yaşayıp göreceğiz.

Unarım canın iyi olur doğum sonrası da.
İki çocukla bizi neler bekliyor yaşayıp göreceğiz.

İnşallah canım ya bir lohusa sendromunu daha kaldıramam sanırım Allah esirgesin. Çok yorgun olacağımız kesin ama önemli olan huzurlu olalım inşallah. Vücut yorgunluğu geçiyır da gönül yorgunluğu geçmiyor.

Dualarimdasin canım bol bol dua ediyorum allah bir avazda doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…