Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Günaydın kızlar:) Neler olmuş böyle okuya okuya bitirip anladım konuyu blonde ambition blonde ambition bildirmen en doğrusu olmuş canım sessiz kalınamazdı böyle bir konuya o kadar cuma takımında bir arada bulunduk güzeldi takımımuz karşılaşmamıştık böyle şeylerle ama tabi ki olmayacak diye birşey yok olmuş ve çözmüşsünüz bile:) Tekrarı yaşanmasın inşallah böyle şeylerin

Günaydın kızlar:) Neler olmuş böyle okuya okuya bitirip anladım konuyu blonde ambition blonde ambition bildirmen en doğrusu olmuş canım sessiz kalınamazdı böyle bir konuya o kadar cuma takımında bir arada bulunduk güzeldi takımımuz karşılaşmamıştık böyle şeylerle ama tabi ki olmayacak diye birşey yok olmuş ve çözmüşsünüz bile:) Tekrarı yaşanmasın inşallah böyle şeylerin

Günaydın canım kesinlikle en doğrusunu yaptı kimse kusura bakmasın yani bişey yaparken sonuçlarına katlanacaklar bi zahmet bizim takımımız çok güzeldi kafa dengi bulmak zor. Baktık güzel grup bulamıyoruz burayı zayıflama grubuna çeviririz diyorum bende

Ya bana kalsa doğurur doğurmaz başlamak isterim ama öyle olmuyo ki işte lohusalık fena bi durum asyada çok güzel besleniyodum böyle tatlı felan kesinlikle yemiyıdum hatta işte şekerli komposto yapalım demişlerdi yaptırmamıştım günde 6 litre su içiyodum artı süt yapan bitki çayları vs ama asya emmedikçe işler karıştı ve ben lohusalıkta kilo almış buldum kendimi bakalım inşallah aynı hataları yapmam inşallah bebiş emer inşallah da boool sütüm olur. Millet emzirir kilo verir ben aldım yani. Yoksa hemen kurtulmak istiyorum kilolardan biliyosun çok bıkmış durumdayım. Kendimden tiksiniyorum yani.
Bende senin gibi oldum ya çocuk emsin sütüm artsın diye yemedigim kalmadı ve kilo aldım işte çocuğun için herşeyi yapiyosun sonrası kötü tabi vermesi çok zor ama şu anki aklım olsa o kadar tatlıydı bilmem neydi yemem sağlıklı yiyeceksin onlar süt falan yapmiyo onu anladım sütüm hiç çoğalmadı kilolar bonus oldu :confused:

Evt canm şükür dun 10 yerde cvp yazmak zorunda kaldim parmak sporu yaptm resmen surekli tik tik tik :KK70: insallh tutumum işe yarar bundan sonrada benzer şeylerin yaşanmadan önüne geçmiş oluruz :KK51: bu arada ismimi değistirdim ama beni tanimissindir dimi :cool: gerçi ilgimcdir herkes hemen tanoyor ay zaten artk dünden sonrada tanimayan da kalmadi galiba:KK70:

Evt canm şükür dun 10 yerde cvp yazmak zorunda kaldim parmak sporu yaptm resmen surekli tik tik tik :KK70: insallh tutumum işe yarar bundan sonrada benzer şeylerin yaşanmadan önüne geçmiş oluruz :KK51: bu arada ismimi değistirdim ama beni tanimissindir dimi :cool: gerçi ilgimcdir herkes hemen tanoyor ay zaten artk dünden sonrada tanimayan da kalmadi galiba:KK70:
Şimdi hangi takımdasın canım aynı takımda mi yoksa ayrıldın mi

Günaydın canım kesinlikle en doğrusunu yaptı kimse kusura bakmasın yani bişey yaparken sonuçlarına katlanacaklar bi zahmet bizim takımımız çok güzeldi kafa dengi bulmak zor. Baktık güzel grup bulamıyoruz burayı zayıflama grubuna çeviririz diyorum bende
Canm benim dün görmüssün dür aynı durumdan rahatsız olan diğer iki arkadasımda benle yeni takimima gelmosti ikisi de cok tatlı cok seversim canm biz üçümüz aynı takıma gittik ve yeni takımımız 14.takım tam senin seveceğin şekilde bebeğim takım kaptanı ve yardımcısı çok şeker ben çok sevdim sende gelince ortalık tam şenlenir valla :eğlence: yani uzun lafın kısası siz direk yanıma geliinnn:KK4: beni bırakcak diildin dimi aklından bile geçirme:KK11: bebişleri kucağınıza alın da:emir_bebek: yaza kadar hep beraber zayıflarız:KK200:

Şimdi hangi takımdasın canım aynı takımda mi yoksa ayrıldın mi
Yok canım iki gün őnce hemen başka takıma geçtim ben 14.takımdaym giderkwn sevdigim iki arkadasimi da goturdum :KK4: simdiki takim cok guzel ihgiyaciniz olunca sizide alriz ben sevdiklerimi birakmam giderken onlari da aliyorum:KK37:

moni moni birileri sizi yanlış anlamasın istiyorsanız ki o takiminda msj yazdiginiz kisi hicbirseye cevap bile yazamiyor yaptigi ortada goruyorsun her sey ortada ama yinede kendisine o tarz bir msj yazma geregindeyseniz bunu yapmadigim bir sey le benden bahsetmenizi kınıyorum size yakistiramadim "takımlar" diye bir kelime tek bir msjda bile gecmedi bunu kullanirsaniz gercek olmayan ifadelerle suclama yapmis olursunuz . 100kez açıkladm yine anlayamayanlar olmus herkes birkerede anliyamiyor demekki yapicak birsey yok tekrar tekrar anlatiyorum oyuzden bakın benim yazimda açıkca tek bir takımdan ve direk o takımın kaptanından bahsediliyor ve özelden şikayatte direk o şekilde yapildi bunu kazen bile yazdi buraya ama hala iftira atilmaya çalisiliyor diye ben direk burda isim de verdim tek bir kişi tek bir kaptan söz konusu ap açık ortada bir durum iken farklı yazılar iftiraya girer bilginiz olsun yaptığını savunamayan suçu ortada bir kişi için başkasına iftira kimse atmasın birini aşşağı çekmeye çalışarak başkası yukarı çıkarılmaz herkes ancak kendi karekteri ve ahlakıyla yukarı çıkar !

moni moni birileri sizi yanlış anlamasın istiyorsanız ki o takiminda msj yazdiginiz kisi hicbirseye cevap bile yazamiyor yaptigi ortada goruyorsun her sey ortada ama yinede kendisine o tarz bir msj yazma geregindeyseniz bunu yapmadigim bir sey le benden bahsetmenizi kınıyorum size yakistiramadim "takımlar" diye bir kelime tek bir msjda bile gecmedi bunu kullanirsaniz gercek olmayan ifadelerle suclama yapmis olursunuz . 100kez açıkladm yine anlayamayanlar olmus herkes birkerede anliyamiyor demekki yapicak birsey yok tekrar tekrar anlatiyorum oyuzden bakın benim yazimda açıkca tek bir takımdan ve direk o takımın kaptanından bahsediliyor ve özelden şikayatte direk o şekilde yapildi bunu kazen bile yazdi buraya ama hala iftira atilmaya çalisiliyor diye ben direk burda isim de verdim tek bir kişi tek bir kaptan söz konusu ap açık ortada bir durum iken farklı yazılar iftiraya girer bilginiz olsun yaptığını savunamayan suçu ortada bir kişi için başkasına iftira kimse atmasın birini aşşağı çekmeye çalışarak başkası yukarı çıkarılmaz herkes ancak kendi karekteri ve ahlakıyla yukarı çıkar !
Merhaba canım,
mesajlarımı buraya da alıntılıyorum ki yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Sevgiler.
Konu başlığı çok hoşuma gitmişti bildirim gelince, heh dedim tam benlik.. kahve...
Okuyunca şok oldum resmen..

Zaman zaman üyelerimden telefon numaralarını istediğim oluyor. Özel mesaj atıp, bildirim yapamayacağı durumlarda ulaşabilmem için eğer uygun görürse numarasını verip veremeyeceğini soruyorum. Kendi numaramı yazıyorum öncelikle ve ondan dönüş bekliyorum. Tabii ki numara isteyeceğim üyelerimi önce tahlil edip tanımaya çalışıyorum, çünkü ben de numaramı tanımadığım kişilere vermem.

Kaptanımızın numara almayı zorunlu hale getirmesini tasvip etmedim, ama takımın son zamanlardaki durumu da ortada, mecbur kalmış olabilir..

Diğer ya
şanan durumla ilgili ise yorum yapmak istemiyorum..
:KK200:

Akrep kaptanım hayırlı geceler. :KK54:
Malum konu ile alakalı yazdığım mesajda kullandığım şok oldum cümlesi şahsın ile alakalı değildi belirtmek istedim. Kahve başlıklı topikte üye tarafından takımlardan böylesine bahsedilmesiydi.Hoppa
Bilmeni istedim.:KK60:

Merhaba canım,
mesajlarımı buraya da alıntılıyorum ki yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.
Sevgiler.

Üye tarafından takimlardan böylesine bahsedilmedi canm yoneticeler tum kapatanlara yazi yazmak istiler sadece yoksa biz tek bir takimdan hatta takimin da suçu yok orda bulunan tek bir kaptandan bahsettik kusurabakma ama bu netliğe rahamen takımlar denilerek zan altında bırakılmaya çalışmasından bende haklı olarak artk baya bunaldım bbu şekilde bahsedilince herkesherkezi suçlamışım gibi görünüyor ve busefer haklı olarak diğer kaptanlar böyle şeyler yapmiyoruz diye savunmaya geciyor onlarda hakli olmus oluyor oyuzden olaylar saptirilmasin diye uyarmak zorunda kaliyorum sevgiler.

Canm benim dün görmüssün dür aynı durumdan rahatsız olan diğer iki arkadasımda benle yeni takimima gelmosti ikisi de cok tatlı cok seversim canm biz üçümüz aynı takıma gittik ve yeni takımımız 14.takım tam senin seveceğin şekilde bebeğim takım kaptanı ve yardımcısı çok şeker ben çok sevdim sende gelince ortalık tam şenlenir valla :eğlence: yani uzun lafın kısası siz direk yanıma geliinnn:KK4: beni bırakcak diildin dimi aklından bile geçirme:KK11: bebişleri kucağınıza alın da:emir_bebek: yaza kadar hep beraber zayıflarız:KK200:

Sen sevdiysen iyidir canım ilk fırsatta koşacağım emin olabilirsin. :halay: kız niye bırakayım seni ben hadi bulamazsak diye söyledim seni de dahil ederek yani:KK66:

Ya hayretle okuyorum artık bu kadar net bir konu nasıl oluyor da bu noktaya geliyor. K Kazen seaBahAR seaBahAR sevgili yönetilerimiz lütfen gruplara gerekli açıklamayı yapar mısınız? Sanki böyle bir durum yokmuşta biz geyiğine burda öyle bir dedikodu çıkarmışız gibi bir algı oluştu. Burdan yazmanız yeterli olmadı sanırım. Açıkçası açtığım topiğin bu şekilde anılması rahatsız edici olmaya başladı. Biz burda hoş sohbet derdindeyiz. Ayrıca tüm yazışmalarımızı bir okuyun bakalım daha önce herhangi biri ile ilgili en ufak bir yorum bile yapmış mıyız? Niyeyse ateş püskürmeye gelince çekinmeyenler durum netleştiğinde dönüp özür dilemeye tenezzül etmiyorlar!

Son düzenleme:
Dilerim iddianız doğrudur
Şayet 1 senedir Takım da zayifliyorum
Ne kaptanimdan ne başka kaptanlardan böyle fırsatçılık görmedim
Ha eğer geyiğine böyle bi iftira attıysanız da K Kazen beyden ricam üyeliğinize son verilmesi
Çünkü insanlar burda çeşitli umutlar içerisinde zayıflamak istiyor
Asılsız hurafe laflarla milletin umutlarını sömürmeyelim
Bunu ispatla mükellefsiniz
Al bendende o kadar kaç ay oldu adını bilmediğim üyelerim yardımcılarım böyle birşey olamaz olana da müsade edilemez

Al bendende o kadar kaç ay oldu adını bilmediğim üyelerim yardımcılarım böyle birşey olamaz olana da müsade edilemez
Konunin bu kadar uzadigina inanamiyorum arkadasim blonde ambition blonde ambition yalan mi soyluyor yani oldu ki sikayet edildi lutfen kanitlarla sikayet sikayet yapildi kazen gerekenin yapilacagini soyledi artik uzamasin bu konu yalan soyleyince elimize ne gececek ne cikarimiz olabilir ki?

X