- Konu Sahibi gulsumuyanik
-
ben 10 kılo verdım. hayatımda su an cıps kola vs seylere yer yok tek sorunum asırı derecede tatlı duskunuyum dıyetı bıraktıgım anca psıkolojık olarak tatlı yeme ıstegım gelıyor. tabıkıde yemeye dıkkat edıp bunu sureklı uygulamak gerekıyor
Ben türk kahvesi seviyorum.
Ama komşum nescafe içiyor,ona gittiğim zaman asla süt tozu kullanmıyor.nescafenin içine direk süt koyuyor.
Zaten kahvede şeker ve süt tozu kilo yapıyor.
Bende zayıflamak istiyorum.ama sadece kahveyle olmaz,yediklerimizede dikkat etmek gerekiyor.
Arkadaslar gecenlerde yunan bır kızla tanıstık sevgılımın arkadasının sevgılısı. yunanlılar cay tuketmezlermıs sureklı nescafe ıcerlermıs kızda 55 kılodan 45e dustugunu soyledı ama tabıkı sadece nescafeyle degıl. dedıkı SÜTLE beraber nescafe cok ıcıyorum. süt tozu degıl . zaten bende arastırmıstım bıze kılo aldıran ve selulıt yapanda nescafedekı seker ve sut tozudur. Ayrıca spordan once alınan kahvede daha cok kalorı yakımına neden oluyormus. ben baslıcam sımdıden gelın deneyelım:)
Sürekli de tüketilirmiki
Kahve olsun neskafe olsun fazlası mideye ve bi çok şeye zarardır..
Ama sen de 10 kilo vermişsin
Ama dikkat et yinede..
Aynı şekilde benim de bi tatlı düşkünlüğüm var kilo fazlalığımda var o da ayrı tabiki
Bulgar göçmeni is arkadaslarim vardı. Kadinlar sütlü nescafe icerdi sabahları kuru kayisiyla. Valla 50 yasinda tas gibi vücutlari vardı. Kahve metabolizmayi hızlandırır tecrube ettim. Ama ben filtre kahve icerdim az yağlı sutle.spordan once ve sonra özellikle direnci artırıyor kafein. Bol su ve sporla desteklenince de selilut falan olmaz üstelik.
vallahı ben gunde 2 bardak ıcmeyı dusunuyorum yoksa bende carpıntı yapıyor zaten:)
evet ıstahlarını kapadıklarını soyluyorlar zaten. bende denıcem bakalım 1 hafta sonra durumu sıze belırtırım:)
rica ediyorum 5 günde 4,5 kilo vermiştim demişsin ne yaptın tam liste gibi yazsan
3 hafta da 10 kilo süperrr yaaaaaa maşallahhhh
sana çok dua ederim vallahi
yazarım tabıkıı
sabah 1 cavdar ekmegı ekmek bıtene kadar peynır ve zeytın salatalık. sınırsız sekersız cay. (peynır tam yaglıydı)
Oglen babamın yanında calıstıgımdan 1 tavuk donerın sadece tavuklarını yıyordum yada hazır corba ıcıyodum veya salata barbunya pılakı falan..
2.5 lt su ıcıyodum. eger ondan sonra acıkırsam form bıskuvı veya elma.
sunu belırtıyım cok ac kalıncak gıbı duruyo ama kendınıze bı ugras bulunca ac oldugunuzun farkına bıle varmıyosunuz ve 1 hafta yaparsanız eger (haftada bı kendıme odul verıyodum) karın gurultularınız hosunuza bıle gıdıcek:)
aksam 4'ten sonra hıc bırsey yemıyodum cok cok acıkırsam meyveyle gecıstırıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?