Saç Rengi ve Saç Boyama kahve ve tarçın boya

yagmury

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
634
40
118
Arkadaşlar ben şöyle kızıl olmayan tatlı bir kahveye saçımı boyamak istiyorum kaç kere kuaförde boyattım ama istediğim gibi olmadı. Kendim boyamaya karar verdim en azından istemediğim renge çok para ödememiş olurum. Acaba kahverengi boyaya biraz tarçın boya karıştırsam nasıl bir renk olur deneyen varmı?

Son düzenleme:
tarçın dediğiniz kızıl bir renk değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum,tarçın derken tarçın bakırı mı kastettiniz?

Son düzenleme:
çikolata kahveler kırmızımısı bir kızıllık oluyor hani öyle birşey istemiyorum turuncumsu bir tarçın karıştırmayı düşünüyorum kahveye

yanlış anlamadıysam kızıllık istemiyosun ! kahve tonlarını kendin boyadğında eer çok koyu kahve deilse turunculuk olur birazda olsa güneşte ama sen bide tarçın karıştırırsan besbelli bi dorelik yaparsın saçında yani kızıllık olur tarçınla canım

evet ya...kızıllık olur tarçın işin içine girerse..

kızıllıklı olur katılıyorum,kahvede kızıllık oluşmaması için softlaştırmak gerektiğini düşünüyorum,tarçın kutuda hernekadar açık gibide görünsede ağır kızıllık içeren güçlü bir renk

ben uzunca bir süre tarçın kahve kullandım saçımı.Güneşte kızıl oluyor resmen.ama güzel bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…