Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve tonu :)

mlkyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
917
51
123
Gaziantep
Kızlar Merhaba ;

Evde saçlarımI boyamak istiyorum kuaföre tonla para veremem :52: Bir fikir verin :)

$Fotoğraf0927.jpg $kk1.jpg

şu anki sac rengım bu sarııı :27:

İstedigim renk ıse kahve tonu yani şu Eki Görüntüle 749566 yeşerme vs olmadan bu tona nasıl ulasırım acaba :) :30::26:

Kızlar Merhaba ;

Evde saçlarımI boyamak istiyorum kuaföre tonla para veremem :52: Bir fikir verin :)

Eki Görüntüle 749563 Eki Görüntüle 749564

İstedigim renk ıse kahve tonu yani şu Eki Görüntüle 749566 yeşerme vs olmadan bu tona nasıl ulasırım acaba :) :30::26:

Merhabalar;

Özel mesajınızı gördüm beni iyi yakaladınız çünkü birazdan evden çıkacağım ve pazartesi sabahına kadar yokum :)

Bu rengi 8.0 ile elde edebilirsiniz.

İlk önce pigmentasyon yapmalısınız. Bunun için size gerekn boya 8.3 tür. Saçınız uzun olduğundan 2 tane almanızı tavsiye ederim.
2 tane 8.3
2 ÇAY BARDAĞI SUyu karıştırıp saç ortasından başlayın sürmeye ve uçlara doğru inin. Bu sürme işlemi en fazla 1-2 dk sürmeli ve 5-7 dk bekleyip saçınızı YIKAMADAN şu işleme devam etmelisiniz.

2 tüp 8.0 (ben 2 taneden örenek veriyorum ne kadar boya kullanacaksanız ona göre hesap yapmalısınız)
2,5 tüp %6lık oksidan.
Bunları karıştırıp pigmentasyonda yaptığınız gibi ilk önce sa. ortasından başlayıp saç uçlarına doğru ilerlemelisiniz. Saç rengini aldıktan 5 dk sonra diplere geçip orası da rengini alınca saça masaja yaparak saçı HEMEN yıkamalısınız.

Bu işlem en fazla 20-25 dk sürer. Boyanın daha fazla kalıcı olması için daha fazla beklemeyin. Saçlarınız yıpranabilir. Zaten pigmentasyon yapıldığı için saç rengi kalıcı olacaktır.

Çok Teşekkür ederim :49:

Peki 8.0 açık olmazmı canım ya bu renk daha koyu gibi geldi :53:

Çok Teşekkür ederim :49:

Peki 8.0 açık olmazmı canım ya bu renk daha koyu gibi geldi :53:

%6lık oksidan ile uygulanacağından koyu tutmaz sizin dediğiniz %9luk oksidan ile boyanırsa açık tutar. Tam olarak bu renk civarıdır;
$pr_01_508_min.jpg

Kızlar Merhaba ;

Eki Görüntüle 749563 Eki Görüntüle 749564

merhaba canım beğendiğin kahve tonu gerçekten çok hoş bende bu tonları yakalamak için çok uğraştım zevkli bir tercih tebrik ederim. clemency marka 7.73 bal sarısı bak bi derim ben aldım ama boyamadım.beyazlarım bi hayli var. 2ayda bir boyuyorum bu ayın 20 sinden sonra boyayacağım. bu markayı çok övdüler bende gidip baktım bal sarıyıda beğendim bence bir bak derim

merhaba canım beğendiğin kahve tonu gerçekten çok hoş bende bu tonları yakalamak için çok uğraştım zevkli bir tercih tebrik ederim. clemency marka 7.73 bal sarısı bak bi derim ben aldım ama boyamadım.beyazlarım bi hayli var. 2ayda bir boyuyorum bu ayın 20 sinden sonra boyayacağım. bu markayı çok övdüler bende gidip baktım bal sarıyıda beğendim bence bir bak derim

7.73 ün tutacağı gerçek rengi budur; Kutunun üstünde renk açıksa aldanmayın.
$pr_01_626_min.jpg

7.73 ün tutacağı gerçek rengi budur; Kutunun üstünde renk açıksa aldanmayın.
Eki Görüntüle 750024

clemency nin kendi orjinal kataloğundaki rengine bakması daha sağlıklı olur gibime geliyor arkadaşın paylaştığı tonla birebir aynı çünkü aylardır bende o tonu yakalaya çalışıyorum..sıcak bir ton ne çok açık ne çok koyu hoş yani, sevgiyle kalın

Back