Kahve saplantısı

Mai ve siyah

Kahve nefestir ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
84
62
Merhaba hanımlar.
Bir kahve bağımlısı olarak asıl sorunumdan bahsedeyim, kahve yiyorum. Evet günde bi kaç kez illa kuru kahveyi kaşıkla yemem gerekir, yiyemezsem özlüyorum sürekli aklımda falan. Hayır içerek yeterince tüketiyorum zaten sonuçta herşeyin aşırısı zarar ama yok kurtulamıyorum. Eşim çok kızıyor bu huyuma kahveyi saklamıştı gittim tekrar aldım bu defa söz aldı benden sadece içiceğime dair. Şimdi yemiyorum ama çok zor neden böyleyim ki acaba ..

Kahve pikası.. Bugün başka bir konuya da yazdım, yine yazayım. Geçen sene bu yüzden 3-4 ay tedavi gördüm. Demir depolarım bile boşalmış vücudumdaki.. Acilen dahiliyeye gidin ve kan testlerinizi yaptırın derim. Tedavimden beri ağzıma kahve sürmedim. Gün içinde kaşık kaşık yiyordum. Evde olmadığım zamanlarda da yanımda kahve çekirdeği taşıyıp yiyordum.

Bende aşırı seviyorum. .
Günlük 10a kadar yolu Var. .
anemi olanlar sever sanıRIM. .
bi kontrol ettir kendini,değerlerini cnm..

Bnde çok severim. Gunde muhakkak bi kere tuketirim, yakın bi arkadaşım var sık sık kahve içmeye gideriz birbirimize. O da hem boyle tozunu yerdi hem hazırlanan kahvenin telvesini.. Sanırım aşırı bi tutku olunca normal bu

kanininizda Demir vitamini eksikliginiz olmali bi kan degerlerinizi olcturun

bir kan testi yaptırmanızda fayda var. sonuçlar normal çıkarsa sedece seviyorum demekki der kaşık kaşık devam edersiniz. ama bu isteğiniz demir eksikliği anemisi belitrisi olabilir o yüzden bence kafanızı rahatlatın.

Sağolun arkadaşlar cevaplar için, değerlerime baktırmayı düşünüyorum yoeumlardan ötürü. Bi tahlilden zarar çıkmaz zaten içim rahatlasın.
Ben takmıyorum aslında ama ailem ve eşim çok takık kızıyorlar benide o etkiledi bu ara iyice.

bende severim nickimden belli olduğu gibi ama kaşık kaşık yemek pek normal gelmedi bana.doktora görünebilirsiniz

Ben de takmıyordum, keyif alıyorsun çünkü o an ondan ama ayaklarıma falan kramp girmeye başlamıştı farklı etkileri çıkmaya başladı demir eksikliğinin ve ben de dahiliyeye gitmeye karar verdim. Çok şükür kurtuldum.

Benzer bir sorun bende de var. Aslında sorun da sayılmaz pek. Hayat kaynağım o benim Kahve içmediğim gün hatta saat elim ayağımın titrediğini hissediyorum. Henüz kahve yeme aşamasına gelmedim ama sanırım yakında o da olur.

Bu arada kan değerlerim normal, herhangi bir sorun yok. İnşallah sende de sorun çıkmaz

kahvenin bağımlılık yaptığını duymuştum ama bu kadarını duymamıştım.:)

Kahve içmek ayrı tabi, bu tamamen kaşık kaşık yeme isteği engel olamıyorsun kendine.. Dışarı çıkınca burnumda tütüyordu, eve girince ilk işim kahve yemek oluyordu :)

Ay evet arkadaşlar bana benzeyen çok kişi varmış aranızda. Tek tek alıntı yapamıyorum mobildeyim kusura bakmayın ama cevaplar sevindirdi beni :) yalnız değilim en azından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…