- 1 Ekim 2014
- 84
- 62
-
- Konu Sahibi Mai ve siyah
kanininizda Demir vitamini eksikliginiz olmali bi kan degerlerinizi olcturunMdeğera hanımlar.
Bir kahve bağımlısı olarak asıl sorunumdan bahsedeyim, kahve yiyorum. Evet günde bi kaç kez illa kuru kahveyi kaşıkla yemem gerekir, yiyemezsem özlüyorum sürekli aklımda falan. Hayır içerek yeterince tüketiyorum zaten sonuçta herşeyin aşırısı zarar ama yok kurtulamıyorum. Eşim çok kızıyor bu huyuma kahveyi saklamıştı gittim tekrar aldım bu defa söz aldı benden sadece içiceğime dair. Şimdi yemiyorum ama çok zorneden böyleyim ki acaba ..
O ne ki bilmiyorum bile :) ama hiçbişey tutmuyor yerini bu kahve meredininLeblebi tozu ile değiştirsen? :)
Kahve pikası.. Bugün başka bir konuya da yazdım, yine yazayım. Geçen sene bu yüzden 3-4 ay tedavi gördüm. Demir depolarım bile boşalmış vücudumdaki.. Acilen dahiliyeye gidin ve kan testlerinizi yaptırın derim. Tedavimden beri ağzıma kahve sürmedim. Gün içinde kaşık kaşık yiyordum. Evde olmadığım zamanlarda da yanımda kahve çekirdeği taşıyıp yiyordum.[/QUOTE
Demek var böyle bişey .. Teşekkür ederim iyiki yazdınız bu konunun üzerine düşücem. Bu şekilde düşünmemiştim hiç
Ben de takmıyordum, keyif alıyorsun çünkü o an ondan ama ayaklarıma falan kramp girmeye başlamıştı farklı etkileri çıkmaya başladı demir eksikliğinin ve ben de dahiliyeye gitmeye karar verdim. Çok şükür kurtuldum.Sağolun arkadaşlar cevaplar için, değerlerime baktırmayı düşünüyorum yoeumlardan ötürü. Bi tahlilden zarar çıkmaz zaten içim rahatlasın.
Ben takmıyorum aslında ama ailem ve eşim çok takık kızıyorlar benide o etkiledi bu ara iyice.
Kahve içmek ayrı tabi, bu tamamen kaşık kaşık yeme isteği engel olamıyorsun kendine.. Dışarı çıkınca burnumda tütüyordu, eve girince ilk işim kahve yemek oluyordu :)Benzer bir sorun bende de var. Aslında sorun da sayılmaz pek. Hayat kaynağım o benimKahve içmediğim gün hatta saat elim ayağımın titrediğini hissediyorum. Henüz kahve yeme aşamasına gelmedim ama sanırım yakında o da olur.
Bu arada kan değerlerim normal, herhangi bir sorun yok. İnşallah sende de sorun çıkmaz