Kahve Falıma Bakar mısınız ?

yok vallaha cnaim kestim kurbanimi ben oglum icin adamistim kestim bu arada haberler iyi dimi kusla gelen iyiyse gelsin kotuyse ucsun gitsin:))

hmmm bilmiyorum canim belki eşiniz filan baskasi adamişta olabilir boyle seyler cikar size adandiysa haber sepetle gelcek inşlh iyidir sepet var elinde

göz cok sizde ole sinsi bakiyolarki size gözleri ciksin siz yapitğinz heryi guzelce etrafanizdakilere anlatiyormusunuz sunu yaptim diye dikkat edin etrafinizdakilere

göz cok sizde ole sinsi bakiyolarki size gözleri ciksin siz yapitğinz heryi guzelce etrafanizdakilere anlatiyormusunuz sunu yaptim diye dikkat edin etrafinizdakilere
ay sınır olmus durumdayım ayak bılegımın ustunde goz yarası cıkmıs daha oncede cıkmıstı dun gece gozlerı g..me dedım ama bılegıme vurmus ya nasıl agrıyor bılegım

çektiğim fotoğrafların tamamını yükleyemedim ama bu kısmındanda yorum yapmanız mümkün müdür hanımlar

fincanda iki kişi ( biri erkek, diğeri bayan ( bayan sen) biri ile önceden ortak bir iş ve/veya bir paylaşım olmuş. üstünden uzun zaman geçmiş. bu durum o zamanlar karşı tarafın biraz lakayt durumu neticesinde senin canını sıkmış, ama bu durumun meyvesini ilerleyen zamanda alacaksın.

konu açmak istiyordum başarılı olamadım maalesef.

bu forumda yeniyim.

arkadaşlar, izmirde doğru bilen, tarih veren, isim söyleyen ve geleceği iyi tahmin eden bir falcı arıyorum, rakam olarak yüksek olmasın.
güvendiğiniz ve bakımından memnun kaldığınız falcılar kimler?

hepinize sevgiler, hayırlı geceler.

merhabalar,burçlar tarot ve astroloji bölümünde konu ekle diye bir kısım var ben ordan konu açabildim,bende yeniyim bu şekilde açtım konuyu,ayrıca fal yorumu için de teşekkür ederim..

ay sınır olmus durumdayım ayak bılegımın ustunde goz yarası cıkmıs daha oncede cıkmıstı dun gece gozlerı g..me dedım ama bılegıme vurmus ya nasıl agrıyor bılegım

aaaaaaaaa cok gecmiş olsun siz bence kurşun dökturun biliyormusunuz onun ne oldugnu herkez bilmez içinde nazar filn ne varsa cikar

arkadaşlar ben hem kahve hemde resim falına bakıyorum halkalı da oturuyorum iletişime GEÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…