Kahve Falıma Bakar mısınız ?

ewlilik güzel gidiyo sadece dışardan gelen olumsuzlukları evde eşinle tartışmayın iş olur aileler olur arkadaşlar olur kimse için birbirinizi kırmayın..benden bu kadar fala inanma falsız kalma:KK70:D

öyle hastalık falan görmedim ama ciğerlerde mi problem:44: var

ewlilik güzel gidiyo sadece dışardan gelen olumsuzlukları evde eşinle tartışmayın iş olur aileler olur arkadaşlar olur kimse için birbirinizi kırmayın..benden bu kadar fala inanma falsız kalma:KK70:D

ay cok tşk ederim agzina ellerine sağlik evet fala inanama falsizda kalma ne zamndr baktirmamiştim arkads ekleyince heveslendim valla cok tesekkurler

hanede adında N,E,İ harfleri olan birileri var. bu tek kişi de olabilir birden fazla kişilerin adında geçen harflerde olabilir.. Birine kısmet geliyor,
El öpme gördüm sanki görücü gelebilir. evlilik olabilir.. Haneniz çok kalabalık gelen gideniz çok olacak.
Ve sanki bir ayrılık gördüm herkesi şaşırtacak..
Nasıl iyi atmışmıyım:KK9:

teşekkür ederim

ya benimkinede bak lutfen heyecanlandim 2 sayfada yukledim resimleri gece gece uyku girmiyor simdi))

sana gelecek olan o kus iki kişiye bagli onlar sirt sirta vermiş dusunuyorar peş peşe gelcek bu haber

bana baknn arkadas olsaydi hemen yapardi kurban gordum adak filan mi adadiniz bi yere bu koyun a benziyo cok kisa surede kesilmesi lazim boyle seylerin tabak ta gördum
yok vallaha cnaim kestim kurbanimi ben oglum icin adamistim kestim bu arada haberler iyi dimi kusla gelen iyiyse gelsin kotuyse ucsun gitsin:))

X