-
- Konu Sahibi zehrapolat
ewiniz çok ferah temiz ama etrafta kıskananlarda yok değil
sanırım çok güzel bi iş fırsatını kaçırmışsınız yada kaçıracaksınız çok temiz güzel bi haber geliyo çok yakın zamanda
eşin işinde yada kendi ailesinde araya sıkışmış gibi
ay cok tşk ederim agzina ellerine sağlik evet fala inanama falsizda kalma ne zamndr baktirmamiştim arkads ekleyince heveslendim valla cok tesekkurler
öyle hastalık falan görmedim ama ciğerlerde mi problem:44: var
ewlilik güzel gidiyo sadece dışardan gelen olumsuzlukları evde eşinle tartışmayın iş olur aileler olur arkadaşlar olur kimse için birbirinizi kırmayın..benden bu kadar fala inanma falsız kalmaD
çok iddialı değilim kesinlikle,
ama tabağında iki kişi görüyorum böyle alınları birbirine dayanmış şekilde. kadın tek parça ama erkeğin bazı sorunları var gibi gibi
hanede adında N,E,İ harfleri olan birileri var. bu tek kişi de olabilir birden fazla kişilerin adında geçen harflerde olabilir.. Birine kısmet geliyor,
El öpme gördüm sanki görücü gelebilir. evlilik olabilir.. Haneniz çok kalabalık gelen gideniz çok olacak.
Ve sanki bir ayrılık gördüm herkesi şaşırtacak..
Nasıl iyi atmışmıyım
Eki Görüntüle 408124 Eki Görüntüle 408125 Eki Görüntüle 408126 Eki Görüntüle 408127 Eki Görüntüle 408128 Eki Görüntüle 408129 yuppi kendime kahve yapiyorum simdi
rica etsem banada bakarmisin:)) cok gec oldu ama :)))
sizde size sinsi bakan gözler var
ya gozleri g...tume diyim bari baska bir sey yokmu okadar cektim ekledim:)))
yok vallaha cnaim kestim kurbanimi ben oglum icin adamistim kestim bu arada haberler iyi dimi kusla gelen iyiyse gelsin kotuyse ucsun gitsin:))bana baknn arkadas olsaydi hemen yapardi kurban gordum adak filan mi adadiniz bi yere bu koyun a benziyo cok kisa surede kesilmesi lazim boyle seylerin tabak ta gördum