kahve falıma bakar mısınız kızlarr bende bakarım size :)

son zamanlarda kendine fazla yüklenmişsin taşımakta zorlanıyorsun yorulmuşsun daha az yorulmak için senin için hangisinin daha önemli olduğuna karar verip ona ağırlık vermelisin.bu zorlanma seni biraz dikkafalı ve tahammülsüz yapıyor.geçmişte duygusal anlamda bazı sıkıntılar yaşamışsın elin kolun bağlanmış sanki bişeyde yapamamışsın çaresiz kalmışsın sanki bu düşünceler var aklında.aslında sen maddi anlamda daha iyi bir konuma geçmek ve sevdiklerinle mutlu olmak istiyorsun.birkaç gün önce bir hata yapmışsın yada bunu düşünmüşsün hırsın için yanlış bir yola sapmayı düşünmüşsün.sen kararlarınla kaderine yön verebilen hisleri kuvvetli birisin. güçlü bir kişiliğin var.niyetinde iyi.yakında şimdikinden daha başarılı olduğun bir döneme gireceksin.bu işle ilgili yada okuyorsan okulla ilgili bir girişimde bulunabilirsin meşgul olduğun konuda daha etkin biri olacaksın başarılı olacaksın.eğer bir işe başlarsan bu patronunla aranızda parayla ilgili anlaşmazlık olabilir.çevrendekiler griştiğin işte sana haksızlık yapıldığını düşünüyorlar.canım sen sanki biraz korkuyorsun hayal kırıklığına uğramaktan yada başarısız olmaktan sanki önüme engel koyarlar beni engellerler ya yapamazsam gibi ben öyle hissettim

canım sende benim falıma bakarsan sevinirim geçende bakmıştın teş.ederim. falında çıkan ve çıkmayanları da yazarsan merak ediyorum

Eki Görüntüle 785216 Eki Görüntüle 785217 Eki Görüntüle 785221 Eki Görüntüle 785223 Eki Görüntüle 785224 Eki Görüntüle 785225 Eki Görüntüle 785226 Eki Görüntüle 785227

olsun tatlımm başka bi zaman yine bakarsın :) ben kahve falı bakmayı seviyorum,arada gönder bana resimleri bakarım ben sana :)

merhaba canım,
Falında karamsarlık şüphe ve geçmişteki bir insana duyulan öfke gördüm. Aldatılma gibi bir durum yaşadınmı canım? Bilmiyorum şuan bir ilişkin var mı ama ya geçmişteki ilişkinde aldatıldın yada şuanki ilişkinde dikkatli ol bir kadın var. Şu an için bir kararsızlık yaşıyorsun ya da karar verme sürecindesin. Bir adam çıkmış falında,geçmişi çok iyi olmayan biri yani belki de senin de kararsızlığın bundan dolayıdır bilmiyorum. Hane içerisinde bazı sorunlar var ailenden biriyle alakalı ya da hepinizi ilgilendiren, bunları çok düşünüyosun ve üzülüyorsun. Bazen hep mutsuz hissediyorsun kendini ama 3ay içerisinde isminde t olan biriyle yakınlaşman olcak.

aynen canım evett :) tamam bende kahvemi içeyim şimdi,resimleri koyarım sen ne zamana kadar burdasın kuzum

buralardayım şimdilik canım.gitsemde akşama gene gelirim zaten ama gitmem daha:) bekliyorum falını falıma yorumunu da:)

canım 2-3 hafta içinde yani kısa bi zamanda çok mutlu olacağın biir haber alcaksın,bu öyle bir haberki sevinçten havalara uçacaksın.Belki de hayatının dönüm noktası olacak bu haber. Canım şuan bir konu hakkında ikilemdesin çekincelerin var,ama bence bu konu öyle hemen karar verilebilcek bir konu değil düşünmeye devam et derim. Uzaktan bir kadından haber alıcaksın beklediğin bir haber varsa o olabilir. Aşkla ilgili zor zamanlar geçirmişsin ama geçmişle yaşamak istemiyorsun artık önüne bakmak istiyorsun bir yandan da bunu başaramadığın için üzülüyorsun,ama yakın zamanda aşk var canım huzurlu günler kapıda :)

evet canım haftaya sınava giricem iyi geçerse geçersem yani sınavı okuduğum okula dönmek istiyorum yüksek lisans için inşallah.ya bu eskisi aramıcak mı beni ööf çıldırtıyo beni arasa ya

evet canım haftaya sınava giricem iyi geçerse geçersem yani sınavı okuduğum okula dönmek istiyorum yüksek lisans için inşallah.ya bu eskisi aramıcak mı beni ööf çıldırtıyo beni arasa ya

kuzum bende resimleri ekledim yukarıda bakar mısın sende bnm falıma

2 kişinin karşı karşıya gelmesi var.sen elini uzzatıyosun sen istiyosun bu çocuğu ama o kararsız çıkmış sanki canım ama ılımlı gördüm.sen sevgilinden mi ayrısın? buna neden olmuş biri var sanki.sıkıntılısın geçmemiş dertlerin.biri üzmüş seni adında e harfi var sanki bunun.senin gözün var canım buda olumsuz şeyleri çekiyo sanki.bu göz yakınlarndan birinin aileden birinin.aile içini karanlık gördüm ben.kötü bişey olabilir dikkat et.sen zafer kazanıcaksın bu çocuğa karşı bak ama zamanı var daha kendi haline bırak

yok kuzum istemiyorum geçmişi bıraktım artık ayrılalı 3haftayı geçti nerdeyse. Herhangi bi kişi sebep olmadı olmayınca olmuyo bazen.. ah kuzum yaa şöylee istediğimz gibi bir aşk çalsa kapımızı geçmişi tamamen gömsek herşey yolunda gitse ne güzel olur dimii

için çok sıkılmış. cevap aradığın bir soru işareti var kafanda kocaman.3 vakte kadar çözümlenecek bu.
inişli çıkışlı bir dönemdesin ya da öyle bir döneme gireceksin bazen mutlu bazen mutsuz.
sadık biri var etrafında ondan yardım alacaksın bu dönemde.
ama daha zamanı var problemleri aşmanın sabretmen lazım.
şu an ilişkiler çok iyi görünmüyor ama ilerleyen zamanlarda evlendiğinde çok mutlu bir yuva ve evlilik gördüm ben öyle hissettim.
bir tane de bebek gördüm maşallah.mutlu olmanın da zamanı gelecek.
hanede çok sıkıntı görmedim ben ferah güzel.

merhaba bunlar benim falım seninkine bakıyorum şimdi :)

canım mrb,
saçını sık sık at kuyruğu şeklindemi toplarsın? senden kısa boylu bir erkekle kısa bır zamanda bir konuşman olacak bu kişi senden özür dileyecek,pişmanlığını dile getirecek ve bnu cümle alem duycak rahatlicaksın:)
hayatında y harfli biri varmı,adında yada soyadında olabilir?bu kişi sıkıntılarına yardım edicek aydınlığa ulaştrcak seni,yardım edicek
çok istediğin 2şey var birisi zamana bırakılcak birşey,yani hemen olmayacak canım belki yıllar yıllarr sonra uzun vadeli yani..
diğer dileğin 4aya kadar bir yola cıkacaksın o seyahat sonrasında olacak gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…