- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
canım mrb,
saçını sık sık at kuyruğu şeklindemi toplarsın? senden kısa boylu bir erkekle kısa bır zamanda bir konuşman olacak bu kişi senden özür dileyecek,pişmanlığını dile getirecek ve bnu cümle alem duycak rahatlicaksın:)
hayatında y harfli biri varmı,adında yada soyadında olabilir?bu kişi sıkıntılarına yardım edicek aydınlığa ulaştrcak seni,yardım edicek
çok istediğin 2şey var birisi zamana bırakılcak birşey,yani hemen olmayacak canım belki yıllar yıllarr sonra uzun vadeli yani..
diğer dileğin 4aya kadar bir yola cıkacaksın o seyahat sonrasında olacak gibi hissettim
pek tercih etmiyorum aslında at kuyruğu ben olmayabilirim o, y harfli soyadının ortasında olan bana destek olan biri var belki odur. teşekkür ederim:)
rica ederim canım :)
merhaba cnım benımde falıma bakabılırmısın cok merak edıyorum, ama ben fal bakmasını bılmıyorumbakmazsan anlarım yanı
Eki Görüntüle 785249 Eki Görüntüle 785254 Eki Görüntüle 785255 Eki Görüntüle 785257 Eki Görüntüle 785258 Eki Görüntüle 785259 Eki Görüntüle 785260 Eki Görüntüle 785261 Eki Görüntüle 785250 Eki Görüntüle 785251 Eki Görüntüle 785252 Eki Görüntüle 785253
aklımdaydın tatlımm :)
canım öncelikle şu sıralar kafanı fena halde birşeye takmışşsın ya olacak ya olacak diyorsun. Zaten hissetgm kadarıyla istediğini yapan bir insansın yeterki gerçekten iste.erkek arkadaşın var gibi hissettim doğrumu? yakın zamanda bir erkek için dökülmüş gözyaşı görüyorum incinmişssin kızmışssın,muhtemelen sevgilin için akıtmıssın gözyasını aranız limonimi şuan? arkadaşım evlilik gördm ben sevgilinden yada bir baska erkekten teklif alcaksın ya da şöyle söyliyim beraberliginizi resmiyete dökmeye karar verceksnz.
bıraz çıkık canlıyım cnm hele su sıralar kusuruma bakma ve cok tsk ederımevet su sıralar bıseye acayıp takmış durumdayım:44: ve taktığım sey ruh halımıde cok etkılıyor, evet bı erkek arkadaşım var ,daha 3-4 gun once gözyaşı doktum gercı kızgınlık yada kırgınlıktan degıldı ,limoni değil cnm ama ben cok fazla bazı seylerı dusunur olduğum ıcın bıraz soğuk davranıyorum galıba :44: evet su sıralar evlılık konuşmalarımız var cnm henüz bı teklıf gelmedı ama erkek arkadaşımın soledıgıevlılıkle ılgılı seyler var ona gore hersey hazır zaman bıle bellı nisan ayını düşünüyor ama hala bı teklıf yok yanı:44: pekı o dusundugum sey nasıl sonuclanıcak onla ılgılı bısey varmı cnm
Sana bağlı eğer bu kararlılıkla devam edersen kafana taktgn o şey Allahin izniyle olcak kuzum
Sana bağlı eğer bu kararlılıkla devam edersen kafana taktgn o şey Allahin izniyle olcak kuzum
ya canım benim falımda sınavı geçip gidebiliceğimi hissettin mi? 2-3 hafta içindeki haber aslında o olabilir hoş hayatımın dönüm noktası.ama asıl olay bu eski sevgilim çok aklıma geliyo şu an sırf sıkıntıdan çalışamıyorum ders.sence aricak mı beni? aşk yakında dedin ama bi o açıdan baksan ne hissediyosun hani?
bence güzel haberler alıcaksın sınavınla ilgili benim içime doğan bu tatlım:) erkek arkadaşınla ayrılalı ne kadar oldu senden sonra kimseyle çıktı mı
canım bu çocuk önceleri çok sakinken ilişkinizin son dönemlerinde çok öfkeli ve çabuk sinirlenen biri olmuş. Çok çabuk dolduruşa gelen bir yapısı var,şuan çok stresli ve kafasında gelecek zamanla ilgili endişeleri var aslında bu onun yapısı da olabilir,yani genel olarak endişeli,kaygılı bir insan.Önce kendi sıkıntılarnı halletme peşinde. Aklına gelmiyomusun geliyosun ama hayatında o kadar sorun skntı varken tekrar bir ilişkiye gücü yok ŞUAN İÇİN. Ama ben inanıyorumki kısa bir zman içerisnde arama olmasada,mesaj atıcak.ben nedense senin falına bakarken hep yol görüyorum ya yolculuğun var,bilmiyorum belkide yüksek lisans için gitmek istedgn sehirdir
canım bu çocuk önceleri çok sakinken ilişkinizin son dönemlerinde çok öfkeli ve çabuk sinirlenen biri olmuş. Çok çabuk dolduruşa gelen bir yapısı var,şuan çok stresli ve kafasında gelecek zamanla ilgili endişeleri var aslında bu onun yapısı da olabilir,yani genel olarak endişeli,kaygılı bir insan.Önce kendi sıkıntılarnı halletme peşinde. Aklına gelmiyomusun geliyosun ama hayatında o kadar sorun skntı varken tekrar bir ilişkiye gücü yok ŞUAN İÇİN. Ama ben inanıyorumki kısa bir zman içerisnde arama olmasada,mesaj atıcak.ben nedense senin falına bakarken hep yol görüyorum ya yolculuğun var,bilmiyorum belkide yüksek lisans için gitmek istedgn sehirdir
aah gideyim ben o yola evet eveet inşallah:))
Babyster merhaba kahve falıma bakarmısın
karşılıklı fallaşıyoruz canım.benimkine bakarsan olur çünkü birine bakınca kimse sallamıyo bakmıyoda fala o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?