- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.675
- 448
son zamanlarda kendine fazla yüklenmişsin taşımakta zorlanıyorsun yorulmuşsun daha az yorulmak için senin için hangisinin daha önemli olduğuna karar verip ona ağırlık vermelisin.bu zorlanma seni biraz dikkafalı ve tahammülsüz yapıyor.geçmişte duygusal anlamda bazı sıkıntılar yaşamışsın elin kolun bağlanmış sanki bişeyde yapamamışsın çaresiz kalmışsın sanki bu düşünceler var aklında.aslında sen maddi anlamda daha iyi bir konuma geçmek ve sevdiklerinle mutlu olmak istiyorsun.birkaç gün önce bir hata yapmışsın yada bunu düşünmüşsün hırsın için yanlış bir yola sapmayı düşünmüşsün.sen kararlarınla kaderine yön verebilen hisleri kuvvetli birisin. güçlü bir kişiliğin var.niyetinde iyi.yakında şimdikinden daha başarılı olduğun bir döneme gireceksin.bu işle ilgili yada okuyorsan okulla ilgili bir girişimde bulunabilirsin meşgul olduğun konuda daha etkin biri olacaksın başarılı olacaksın.eğer bir işe başlarsan bu patronunla aranızda parayla ilgili anlaşmazlık olabilir.çevrendekiler griştiğin işte sana haksızlık yapıldığını düşünüyorlar.canım sen sanki biraz korkuyorsun hayal kırıklığına uğramaktan yada başarısız olmaktan sanki önüme engel koyarlar beni engellerler ya yapamazsam gibi ben öyle hissettim
canım sende benim falıma bakarsan sevinirim geçende bakmıştın teş.ederim. falında çıkan ve çıkmayanları da yazarsan merak ediyorum
Eki Görüntüle 785216 Eki Görüntüle 785217 Eki Görüntüle 785221 Eki Görüntüle 785223 Eki Görüntüle 785224 Eki Görüntüle 785225 Eki Görüntüle 785226 Eki Görüntüle 785227
canım sende benim falıma bakarsan sevinirim geçende bakmıştın teş.ederim. falında çıkan ve çıkmayanları da yazarsan merak ediyorum
Eki Görüntüle 785216 Eki Görüntüle 785217 Eki Görüntüle 785221 Eki Görüntüle 785223 Eki Görüntüle 785224 Eki Görüntüle 785225 Eki Görüntüle 785226 Eki Görüntüle 785227
olsun tatlımm başka bi zaman yine bakarsın :) ben kahve falı bakmayı seviyorum,arada gönder bana resimleri bakarım ben sana :)