Eki Görüntüle 782893 Eki Görüntüle 782894 Eki Görüntüle 782896
kızlar 6.hissim kuvvetlidir ama işte kendime yararımm yok kahve falı konusunda..Falıma bakar mısınızzz
sen karamsar birisin içinde büyüten herşeyi.aslında falın temiz ama için sıkılıyo gibi.3 kişi bi kutlamaya gidiyosun sen senle 4 yani.zafer kazanmışsın sen.bu işle ilgili yada okulla ilgili gibi gördüm.ve bu yolun çok temiz.bi kavuşma var daha zamanı var bunun bi erkekle.sana uzun boylu bi bayandan gelicek haber var.bu haber kötü senin iyilğini istemeyen biri bu kadın zaten.boşver dinleme derim.bu kadar canım
saol kuzucumm teşekkür ederimm yüreğine sağlık
canım şu sıralar bir şeye canını çok sıkıyorsun. Çok bunalmışşsın. İçini kemiren bir sorun var, ben bir erkek hakkındaymış gibi hissettim. 2 gün içerisinde bir haber alıcaksın ailenle ilgili,güzel bir haber. Evli misin bilmiyorum ama kısmetin çok, eğer evli değilsen kumral biri var sana açılmak isteyen,ya da sevgilindir bilemiyorum. Göz yaşın var akıtıp rahatlıcaksın. Yakın bir zamanda birinin düğünü var sanki kalabalık bir ortama gireceksin. bu kadar tatlımm
yok canım eski sevgilimde esmer. ona ağladım dün evet ama o kadar.sınavım var haftaya onu geçmem lazım sorunumda bu canım
merhaba canım kahve falıma bakarsan bende sana tarot falı bakarım
Eki Görüntüle 782962 Eki Görüntüle 782963 Eki Görüntüle 782964 Eki Görüntüle 782965 Eki Görüntüle 782966 Eki Görüntüle 782967 Eki Görüntüle 782968 Eki Görüntüle 782969
merhaba tatlımm
Falın hem aydınlık hem karanlık. Karanlık derken küçük sorunları kendine dert etmişsin sürekli düşünüp duruyorsun. Aslında bu kadar çok takmasan hayatında sorun olarak gördüğün şeyleri oluruna bıraksan bu kadar çok üzülmeyeceksin. Bir merdiven gördüm ben,adım adım tırmandığın ve sonu hayırlı olan. İş diye hissettim ben,çalışıyorsan terfi gibi bir durum yada maaşla ilgili bir durum olabilir. Etrafında adında E ve A harfi olan birisi var ona dikkat et.Birini düşünüyorsun sürekli.Uzun boylu kirli sakallı gibi hissettim canım,geçmişten biri(eski sevgilin) ya da yenilerde tanıştığın biri. Onunla Olmasını istiyorsun ya da bir ilişki içerisindeysen artık ciddi adımlar atmayı ve ilişkinizin adını koymayı istiyorsun(tabi evli değilsen canım) benden bu kadar. :)) sıra sendeee
teş ederim canım. merak ettiğin birşey varsa fazla bahsetmeden sorarmısın
rica ederim canım.. ilişkim biteli 3hafta filan oldu. Verdiğim ikinci şanstı. Olmadı olamadı. İstedim gibi biri ne zaman karşıma çıkcak hiç mutlu olamayacak mıyım ben yaaşu sıralar en çok merak ettiğim şey bu.
ayrıldığınız kişi geleneklerine bağlı tutucu,maddiyata önem veren,düşüncelerini sevgiden ziyade maddiyata göre yönlendiren birimiydi?sizin sorununuz sanırım daha çok sevgilinizin geleneklere önem vermesi siz bu fikirleri eskimiş fikirler gibi algılıyorsunuz sanırım.sen bu ilişkide hayal kırıklığı yaşamışsın ama yine de ufakta olsa bir ümidin var.bakın bu ayrıldığınız kişiyle ilgili tekrar barışmanız sizin için iyi olmaz belki bunları düşüneceksiniz ama bu size mutsuzluk getirir.3-5 gün önce çalışıyormusunuz bilmiyorum ama yorucu bir işe girişmişsiniz yada sizden daha üst konumda birinden yardım gelmiş size.yakında hayatınla ilgili zekice bir seçim yapacaksın.fakat sen yanlış karar vermekten korkuyorsun.bence sen bu kişiyle barışmayacaksın.dışardan insanlar senin güvenilir isteklerine ulaşmada başarılı biri olduğunu düşünüyorlar.çalışıyormusun bilmiyorum ama ilerde işle ilgili bir girişimde bulunup o işte başarılı olacaksın maddi imkanların genişleyecek belki biri sana yardım edecek.sen istersen kaderini değiştirebilecek güçte birisin canım.
falında bunlar çıktı ilerde başka biri olabilir bu sana bağlı ben öyle hissettim
yok kuzum öyle biri değildi.Çok farklı sebepler vardı. Bir daha barışmayı düşünmüyorum önüme bakıyorum artık. Çalışmıyorum okulum bu sene bitti sınavlara hazırlancam inş :) saol baktığın için tatlım
hadi ya hiçmi tutturamadım :) halbuki seninkilerin çoğu tutmuştu :)
olsun tatlımm başka bi zaman yine bakarsın :) ben kahve falı bakmayı seviyorum,arada gönder bana resimleri bakarım ben sana :)
merhaba canım rica etsem falıma bakarmısın
Eki Görüntüle 783628 Eki Görüntüle 783630 Eki Görüntüle 783631 Eki Görüntüle 783632 Eki Görüntüle 783633 Eki Görüntüle 783634 Eki Görüntüle 783635 Eki Görüntüle 783636 Eki Görüntüle 783637
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?