Kahve Falı Bakılır ^.^

$020720113502.jpg $020720113503.jpg $020720113508.jpg $020720113510.jpg

benim falıma da bakarsanız sevinirimm. Birde istanbula gidip gidemeyecegimi merak ediyorum.. :KK61:

Son düzenleme:
İki üç arkadşaın sana karşı biraz sinirliler. Hatta onlarla kavga bile etme durumuna gelebilirsin. Dışlamış gibiler seni. Belki bu dıştan böyle olmayabilir ama içlerinde sana karşı kırgınlıkları var.

Yakın zamanlarda seni olumsuz etkilicek bi kaç haber alacakksın..

Biri var aklında. Sanırım kafan karışık o kişiyle ilgili. Sürekli o kişiyi düşünüyosun. Belki de bu yüzden arkadaşlarını boşluyo olabilirsin farkında olmadan..

Çok saol canım.
Bu da benim fincanım:

$02072011507.jpg $02072011502.jpg $02072011504.jpg $02072011505.jpg $02072011506.jpg

Öncelikle vermen gereken bi karar var. Ve bu kararı yakın zamanda vereceksin fakat hayatını kötü bir şekilde etkileyecek.

Seni bırakmak istemeyen biri var. Öyle yürekten bağlanmış ki bırakamıyo. Fakat sen itiyosun hep onu, uzaklaştırmaya calısıyosun bi şekilde. Farkında olarak veya farkında olmadan...

Birinden bi haber alacaksın. Beklediğin bi haber aslında daha doğrusu istemeden beklediğin birşey. Bu haberi aldıktan sonra hayatında bi takım sıkıntılar yaşıcaksın..

Birde bi yolun var. Uzak bir yere gideceksin.

Çok teşekkürler baktığın için. İzninle, birkaç sorum olacak. Sırtını dönen erkek mi bayan mı? Ayrıca bu kişi bende de bitmiş mi yani ben de razı mıyım gitmesine yoksa beni kendi isteğiyle mi terkediyor? Peşimdeki biri yeni biri mi yoksa var olan yada geçmişten biri olabilir mi?

Evet sırtını dönen bi erkek.
Hayır sen gitmesine razı değilsin hatta onu istiyosun.
Yeni biri canım peşindeki. Ama şuan için o kişiyle ilgili bişey gözükmüyo. zaman alabilir..

ben 9 yıl önce bir ilişki yaşamış sevilmediğimi, oyalandığımı düşünerek ilişkimi bitirmiştim.
son bir kaç aydır yine başladık görüşmeye
ama aynı hisler bende yine hortladı. güvenmiyorum
umarım bu konuda bir şeyler görülüyordur.
şimdiden teşekkürler... $23 nisan 001.jpg $23 nisan 003.jpg $23 nisan 004.jpg $23 nisan 005.jpg $23 nisan 008.jpg $23 nisan 011.jpg $23 nisan 012.jpg

Sıkıntıların var içinde ama büyütülcek şeyler değil. Ve uzun boylu bi adam var. Ve adam belki dışa yansıtmıyo olabilir ama cok mutsuz. Sanırım bu sıkıntlar onuınla ilgili. Kalbin cok temiz gerçekten bu yüzden hayatını fazlasıyla olumsuz etkileyecek bir durumla karşılaşcağını düşünmüyorum, görmüyorum. Yani tüm sıkıntıların geçici şeyler..

Eki Görüntüle 217990 Eki Görüntüle 217991 Eki Görüntüle 217992 Eki Görüntüle 217994

benim falıma da bakarsanız sevinirimm. Birde istanbula gidip gidemeyecegimi merak ediyorum.. :KK61:

Biri seni bekliyor dört gözle. Öyle iyi niyetli biri ki içtenlikle yolunu gözlüyor. Fakat falında sorduğun gibi bi yolculuğun yok şuan için.

Bak bi tane genç bi kız var kafanı cok karıştırıyor dikkat et bu kıza. İyi biri değil cünkü.

Birinden şaşıracağın ve olumsuz haberler alacaksın.

Kafan karışık son zamanlarda. Bir çok soru işareti birikmiş.. Bu sıkıntılar bi müddet daha devam edecek.

http://[URL=http://www.yukle.tc][/URL]

en kısa zaman diliminde bakarsanız çok memnun olucam...bu kahveyi 1 hafta önceden içtim sakladım pcmde belki bakan olur diye...teşekkürler..

Bi erkekle bi küslüğün olmuş veya olacak.

Canım hamilemisin? Veya yakınında biri hamilemi? Hamile biri var da..

Yalnız birinin aklı sende söyliyim. Uzaklarda biri bu yani yakınında değil. Bilmiyorum belki de geçmişten biri..

Biri var senin özlemini ceken. Sende özlüyosun ve ona gitme gibi kafanda bi takım planlar var. yolculuk gibi.. Bu kişi arkadaş, akraba vs. biri.. Sanırım bi bayan.

Kötü niyetli bi adam var peşinde dikkat et.

Bi yolculuğun var bi yere gidiyosun..

Sen bişeye öfkelenmişsin. Fakat bu öfke hayatını etkiliyor olumsuz bi şekilde. Etrafına huzursuzluk veriyosun istemeden.

Birde şöyle kaırşık bi durum var. 2 kişi seni seviyo. Birini sen seviyosun veya sevceksin ona doğru çevirmişsin kendini. Fakat tam anlamıyla ortada şuan bi aşk yok sanırım. Diğeride peşinde. Fakat bu peşinde olanın niyeti pek iyi değil.

Sen birinimi istiyosun veya yolunu gözlüyosun? Fakat o kişi sana yakın gibi dursada içten içten uzaklaşıyo.. Uzaklaşmasının sebebide biri aklını çeliyo çocuğun..

Üst üste bi takım olaylar yaşamışsın hayatın şuan fazlasıyla karışık. Ailende de bi takım sorunlar var sanrıım. Bi müddet de devam edecek gibi ama fazla büyütülcek olay yok..

Bi erkek senin hayalini kuruyo. Seni istiyo. Ve baya baya kafasında hayaller, planlar var..

Kötü niyetli bi adam var peşinde dikkat et.

Bi yolculuğun var bi yere gidiyosun..

Sen bişeye öfkelenmişsin. Fakat bu öfke hayatını etkiliyor olumsuz bi şekilde. Etrafına huzursuzluk veriyosun istemeden.

Birde şöyle kaırşık bi durum var. 2 kişi seni seviyo. Birini sen seviyosun veya sevceksin ona doğru çevirmişsin kendini. Fakat tam anlamıyla ortada şuan bi aşk yok sanırım. Diğeride peşinde. Fakat bu peşinde olanın niyeti pek iyi değil.

Aynen öyle :KK53:
Şok oldum okurken çok saol canım o peşimde olan kişiyle ilgili bişey görüomusun peki?

canım bu annemin bakarsan çok sevinirim :KK16:

Uploaded with ImageShack.us

Cok göz yaşı, mutsuzluk var bu aralar hayatında.

Eşin,sevgilin veya bi erkek bilmiyorum. O kişiyle seviyosunuz aslında birbirinizi ama aranızda hep bi engel bi mesafe var.

Ailende bi çift var. Evli, sevgili vb. Birileri var. Cok mutlu ama sen onlarla pek ilgilenemiyosun veya bişeyleri göremiyosun. Sende uzaklaşıyolar. Kendi derdindesin bu aralar..

Birde yakın zamanda misafirlerin olacak..

Kendini ezdirmeyen birisin sanırım. Ama içinde mahçupluk, pişmanlık gibi duygular var.

Sürekli biriyle birlikteğin gözüküyor ama. Mutlu bi birliktelik..

Ve bu birlikteliğin getirdiği bi rahatlama olacak içinde. Akıp gidecek tüm sıkıntılaırn ama biraz sabretmen gerek =)

Aynen öyle :KK53:
Şok oldum okurken çok saol canım o peşimde olan kişiyle ilgili bişey görüomusun peki?

Canım senin sevdiğin veya seveceğin iyi niyetli . Fakat öbürünin niyeti pek iyi değil gibi iyi bi insan olabilir ama bişeylerin hırsını yapmış.

Kızlar bu arada fallar birikmiş peş peşe bi anda baktım kafam allak bullak oldu tam anlamıyla iyi bakmamış olabilirim kusura bakmayın =( Bu arada sormanıza gerek yok benim falımada bakarmısın diye.. Herkesin falına elimden geldiğince bakıyorum =)

X