Kahve Falı Bakılır ^.^

Hiç içmeseydin kız kahveyi =D Sulu sulu bırakmışın.. Neyse,

Bi erkekle kavga ediceksin. Sen sakin kalabilirsin ama o çok sinirlenmişe benziyor. Etrafında sinsi biri var uzun zamandır ama artık senden uzaklaşıyor kurtuluyosun yani ondan. Güzel bi haber alacaksın. Bu haberin sonunda güzel de olsa seni düşünceli, stresli günler bekliyor gibi. Birde biri seninle dertleşecek. Onun dertlerini, sıkıntılarını dinlyeceksin..

Canım beklediğin biri mi var? Gelmesini, dönmesini veya barışmak istediğin biri? Eğer varsa dönmicek.. Birde akrabalarından yaşlı olan birinde bi hastalık var.. Kalabalık bi ortama girceksin. Orda olaylar, konuşmalar falan geçecek ve kafan cok karışacak. Ve birden fazla olaya takmışsın şuanda kafanı.
[/QUOT]

Aşkla ilgili bişey yokmu?? barışmak istediğin biri varmı demişsin evet vardı ama dün barıştık onunla...

Biri daha var gibi. İçten içe yakın olmak istediğin, dönmesini istediğin biri bu sevgili anlamında olcak diye bişey yok arkadaş, aile,akraba vs gibide olabilir. Şu yakın zamanlarda öyle birşey olmıcak istediğin gibi birşey. Aşkla ilgili bişey görmedm bunun dışında.

$4.jpg $2.jpg $5.jpg $101_0184.jpg $101_0185.jpg $101_0189.jpg

Canım bi işte çalışıyomusun? Yeni bi iş teklifi de olabilir.. Eğer çalışıyorsan veya çalışmayı düşünüyosan iş hayatıyla ilgili büyük sürprizler, olumlu gelişemeler seni bekliyor.. Ailecek bir yere ziyarete gidiyosunuz uzak bi yere. Çok sıkıntılı bi dönemdesin sanırım. Kafan allak bullak olmuş.. Birinin yolunu bekliyosun dört gözle. Ama bi yandan da istemiyo gibisin. Kararını verememişsin sanırım. Birde bi bebekle haşır neşir olcaksın..

Son düzenleme:
Hiç içmeseydin kız kahveyi =D Sulu sulu bırakmışın.. Neyse,

Bi erkekle kavga ediceksin. Sen sakin kalabilirsin ama o çok sinirlenmişe benziyor. Etrafında sinsi biri var uzun zamandır ama artık senden uzaklaşıyor kurtuluyosun yani ondan. Güzel bi haber alacaksın. Bu haberin sonunda güzel de olsa seni düşünceli, stresli günler bekliyor gibi. Birde biri seninle dertleşecek. Onun dertlerini, sıkıntılarını dinlyeceksin..

Fazla şey çıksın diye sulu bıraktım yine dolu dolu çıkmadı ama bu kadarı da yetti ayy bak heyecanlandım şimdi :KK52:
Teşekkür ederim bu arada :KK71:

Canım bi işte çalışıyomusun? Yeni bi iş teklifi de olabilir.. Eğer çalışıyorsan veya çalışmayı düşünüyosan iş hayatıyla ilgili büyük sürprizler, olumlu gelişemeler seni bekliyor.. Ailecek bir yere ziyarete gidiyosunuz uzak bi yere. Çok sıkıntılı bi dönemdesin sanırım. Kafan allak bullak olmuş.. Birinin yolunu bekliyosun dört gözle. Ama bi yandan da istemiyo gibisin. Kararını verememişsin sanırım. Birde bi bebekle haşır neşir olcaksın..
cnm çok teşekkür ederim baktığın için bu sıralar çok sıkıntıdayım doğru işle ilgili karar aşamasındayım. sevgilimden yeni ayrıldım gelmesini aramasını çok istiyorum ama senin dediğin gibi kafam çok karışık söylediklerinin hepsi doğru ama bebeğe anlam veremedim umarım iyidir birde aşk hayatımla ilgili bir şey yok mu ?? yani yeni bir aşk gibi :)

cnm çok teşekkür ederim baktığın için bu sıralar çok sıkıntıdayım doğru işle ilgili karar aşamasındayım. sevgilimden yeni ayrıldım gelmesini aramasını çok istiyorum ama senin dediğin gibi kafam çok karışık söylediklerinin hepsi doğru ama bebeğe anlam veremedim umarım iyidir birde aşk hayatımla ilgili bir şey yok mu ?? yani yeni bir aşk gibi :)

Kapatmışsın yeni bi aşka kapılarını canım şuan. Düşünüyosun sürekli, kafan cok karışık. Bu yüzden yeni birşeye hazır değilsin. Tabi bu senin elinde...

Kızlaar dediğim gibi ben kendi falıma bakamıyorum herşeyimi bildiğim için. Sallıyo gibi hissediyorum kendimi bakamıyorum yani =D Bakabilecek olan biri varsa benim falımada baksın lütfen :KK8: :KK34: :KK31: Web Cam'den bu kadar cekebildim..

resim001i.jpg

resim003xo.jpg

resim005gm.jpg

resim008zu.jpg

resim009e.jpg

fincan elinde olsa demek ki döktüreceksin :)bana dair söylediğin her şey doğru bende sana bakmak isterdcim ama anlamıyorum:KK43: :KK43: sadece çok büyük bir düşmanın var seni daraltıyor anladığım bu tekrar teşekkür ederim bakım için.

terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :KK43:
ama bende sana atayım bişeyler. :KK9:
beklemediğin bi yerden eline para gelecek. F harfli biri var bu çok iyi biri değil ve sana sıkıntı veren kişi bu. Eğer kafandan F harfli kişiyi atıp sağlam kararlar verirsen sıkıntıların bitecek. :KK3:

Evet fallarımda hep düşmanlar cıkıyor. Beni sevmediğini bildiğim veya bana düşman olan kişilerle direk arkadaşlığımı kesip etrafımdan uzaklaştıran biriyim.. Vardır yani doğrudur. Sevenim varsa sevmeyenimde vardır.

''F'' harfine gelince valla hiç öyle birini hatırlamıyorum hayatımda yakın arkadaşım olan ''F'' harfi isminde bulunduran kimse aklıma gelmiyor şuan, hele ki kafama taktığım hiç yok öle bi harfte biri ..

Çok yakınında bi düşmanın var. Baya yakınında hemde. Çok düşünceli ve sıkıntılı bi dönemdesin. İsminde ''E'' ve ''S'' harfinde olan biri veya birileri canını sıkmış. Bir müddet bu sıkıntıların gitmeyecek gibi. İçine atıyo gibisin şuan ama yakında bi patlama yapabilirsin. Yalnız bu patlaman seni rahatlatıyo gibi gözükecek ama işleri daha da karıştıracak.

Son düzenleme:
Başka bakacak olaaan ? :KK36: En Büyük KK

Ben salliyim istersen..

Uzun burunlu biri var su siralar uzerinde kara bulutlar olan. Bayagi boslamis herseyi gibi gozukuyor. Bu kisiden seni uzen ama hayirli bir haber alicaksin. Bu kisi uzak bir yere gidiyor diye goruyorum ve gorusmeniz olucak gitmeden. Iki kere ciddi kopma noktasina gelmissiniz yada geliceksiniz.. Sen bu adami bekliyeceksin yada bekliyosun anlayamadim tam ama sana gelmek icin cabalasada onunde bir suru engeller var ve bunlarin hallolmasi icinde biraz daha zamana ihtiyac var. Ayni zamanda baska birisi var, biri araciligi ile sana haber gonderebilir, bu kisinin hayati daha iyi oturmus ve daha ciddi dusunuyor. Bu arada sen tum zorluklari tek basima hallederim diye dusunuyorsun, ama yuklendigin sorunlardan haberin yok galiba, sana gore biraz fazla.. bence bu kadar kendine yuklenecegine biraz hafifletmeye bak.

Umarim biraz olsun isabetli olmustur :p

Ben salliyim istersen..

Uzun burunlu biri var su siralar uzerinde kara bulutlar olan. Bayagi boslamis herseyi gibi gozukuyor. Bu kisiden seni uzen ama hayirli bir haber alicaksin. Bu kisi uzak bir yere gidiyor diye goruyorum ve gorusmeniz olucak gitmeden. Iki kere ciddi kopma noktasina gelmissiniz yada geliceksiniz.. Sen bu adami bekliyeceksin yada bekliyosun anlayamadim tam ama sana gelmek icin cabalasada onunde bir suru engeller var ve bunlarin hallolmasi icinde biraz daha zamana ihtiyac var. Ayni zamanda baska birisi var, biri araciligi ile sana haber gonderebilir, bu kisinin hayati daha iyi oturmus ve daha ciddi dusunuyor. Bu arada sen tum zorluklari tek basima hallederim diye dusunuyorsun, ama yuklendigin sorunlardan haberin yok galiba, sana gore biraz fazla.. bence bu kadar kendine yuklenecegine biraz hafifletmeye bak.

Umarim biraz olsun isabetli olmustur :p

İsabetli olmuş evet. Yani olabilecek şeylerden bahsetmişsin. Falda söylediklerin olma olasalığı var gerçekten gündemde yani. Ama umarım olmaz. Saol tatlım ağzına, yüreğine sağlık..

İsabetli olmuş evet. Yani olabilecek şeylerden bahsetmişsin. Falda söylediklerin olma olasalığı var gerçekten gündemde yani. Ama umarım olmaz. Saol tatlım ağzına, yüreğine sağlık..

Rica ederim canim, canim sen soylediklerimi ciddiye alma, ben falci filan degilim neticede.

X