Kahve Falı Bakılır ^.^

Birine ulaşmak yaklaşmak istiyosun ama o araya engel koyuyor hep. Biri var sana düşman olan. Uzaktan sinsice izliyor. Canım hamile biri var yakınında. Ya yeni bi hamilelik yada bi doğum.. Onun dışında ufak tefek sıkıntıların var ama pek belli etmiyorsun sanırım ama büyütlcek şeyler değil.

saol canım ağzına sağlık

daha bu sabah kahve içmiştim fotolarınıda çektim hemen yüklüyorummmmmmmmmmmm:KK52:Eki Görüntüle 214997 Eki Görüntüle 214998 Eki Görüntüle 215000 Eki Görüntüle 215001 Eki Görüntüle 215002

ayy yaşasın süper topik buuu:KK52::KK52::KK52::KK52:

Canım uzaklardan cok sevdiğin biri ziyaretine geliyor. Mutlu olabilceğin biri. Ve sana güzel haberleri var.. Sürekli derdini dinleyen sana ilgi gösteren bi erkek var. Biraz umursamaz bi tavrın mı var canım ya da öylemi göstermeye çalışıyosun bilmiyorum ama kavgalardan, sıkıtnılardan uzak olmaya calısıyosun umursamamaya calısıyosun sırtını dönüyosun herşeye. Bu arada biraz kilolu bi bayanmısın?

Ben kendime bakabiliyorum :p.. bana soylediklerini gordum, ama daha detayli tabi kendi yasadiklarimi bildigimden :p. Yinede bu aliskanligimdan vazgecmek istiyorum. Ugursuzluk getiriyor, fala bakmak baktirmak.

Canım ben profesyonalce bakmıyorum. Daha cok sanalda burda bakıyorum. Ve sana şöyle birşey söyliyim, gördüğüm kadarıyla söylediklerimin yarısını bazen çoğunu tutturuyorum. Ve böyle bi yeteneğimin olduğunu ben daha yeni öğrendim :) 6. hislerimin kuvvetli olduğunu her zaman bilirim ama..

Son düzenleme:
Canım uzaklardan cok sevdiğin biri ziyaretine geliyor. Mutlu olabilceğin biri. Ve sana güzel haberleri var.. Sürekli derdini dinleyen sana ilgi gösteren bi erkek var. Biraz umursamaz bi tavrın mı var canım ya da öylemi göstermeye çalışıyosun bilmiyorum ama kavgalardan, sıkıtnılardan uzak olmaya calısıyosun umursamamaya calısıyosun sırtını dönüyosun herşeye. Bu arada biraz kilolu bi bayanmısın?

kilolu pek sayılmam veriyorum:KK61:
evet kavga gürültüden uzak kalmak istiyorum hayallerim var onlarla ilgili bişi yokmu:18:

çok tşk ederim bu arada

Benimde benimde bakar mısın lütfen :KK52:
$kb.jpg $kb2.jpg $kb3.jpg $kb4.jpg $kb5.jpg

theuglygoddess biyere ayrılma ben de kahve içeyim hemen senin söylediklerin tutuo kendime bi baktıramadım yahu anneminkine baktırmıştım seni yakalamışken bana da bi bakarsın :KK1:

Ay soğumadı gitti kahve anca açabildim.
Ya benim fincanımda neden çok fazla bişey çıkmıo böyle dolu dolu bişeyler çıkmıo hiç :44:
$25062011452.jpg $25062011448.jpg $25062011451.jpg

Sevgilin,eşin her kimse.. Son zamanlarda aranızda ufak tefek problemler cıkıyor sanırım. Fakat aranızda ki aşk güçlü. Bir sıkıntın var, içine kapamışsın. Kafana taktığın için de üstünden gitmiyor o kara bulutlar.. Bi adamdan bi haber alacaksın canım. Birde seninle bir konu hakkında konuşmak için bi ziyaretçin olacak iyi bi konu ama.. Bu arada bi kadın var şeytan kılıklı :KK47: :) dikkat.

Son düzenleme:
Ay soğumadı gitti kahve anca açabildim.
Ya benim fincanımda neden çok fazla bişey çıkmıo böyle dolu dolu bişeyler çıkmıo hiç :44:
Eki Görüntüle 215019 Eki Görüntüle 215020 Eki Görüntüle 215021

3 kişi var başında seni sıkıntıya, strese sokmuşlar biraz. Tartışmalardan,kavgalardan uzaksın son zamanlarda. Kapamışsın tüm kapılarını.. Güzel haberler alacaksın yakın zamanda.. Yani bi stres,sıkıntı yok önünde.

3 kişi var başında seni sıkıntıya, strese sokmuşlar biraz. Tartışmalardan,kavgalardan uzaksın son zamanlarda. Kapamışsın tüm kapılarını.. Güzel haberler alacaksın yakın zamanda.. Yani bi stres,sıkıntı yok önünde.

2 kişi var ama 3.kim düşünüyorum.
Doğru gerçekten 2 kişi arasındayım şuan onlar birbirlerini yemekte ben dışarıdan izlemekteyim.
Ay o güzel haberler sınavla ilgili olsuuun :KK16:
Çok saol canıımm :KK54:

sıkıntı evet maalesef ki bu aralar kapanığım içime de :KK43:(
ben söylemesi ayıp sapım azcık :KK9:
aşk meşk yok. adaylar var :)))))

X