- 12 Ocak 2011
- 1.447
- 2
- Konu Sahibi theuglygoddess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim falım değil ama bunlara da bakabilir misin canım?
Eki Görüntüle 217493 Eki Görüntüle 217501 Eki Görüntüle 217499 Eki Görüntüle 217498 Eki Görüntüle 217497 Eki Görüntüle 217496 Eki Görüntüle 217495 Eki Görüntüle 217494 Eki Görüntüle 217491 Eki Görüntüle 217502
Bi olay olmuş veya olacak. Bu yüzden cok ama cok sıkıntılı bi dönem var önünde anenin. Ya emin değilim ama. Sanırım ya bi ölüm haberi almışsınız yada alacaksınız.. Birde bi adam var. Cok uzaklarda. Sürekli aklı sende yani annende.. Fal hep aynı. Sıkıntı, keder.. Sıkıntılı bi dönem var yani ortada..
bi önceki meseja ne yaptım bilmiyorum yapamadım. yeni cevap yazayım bari..
Eki Görüntüle 217623 Eki Görüntüle 217624 Eki Görüntüle 217625 Eki Görüntüle 217626 Eki Görüntüle 217627
Kafan cok karışık senin. Sanki ikiye bölünmüşsün. Bi tarafı başka bi tarafı başka bişey diyo..
Birden fazla insanın olduğu kalabalık bi ortama gireceksin. Ve kötü haberler, olaylar seni bekliyo.
Biriyle aranda bi mesafe, uzaklık mı var? Çünkü bi özlem, hasret söz konusu..
Bi tane düşmanın var cok dikkat et cünkü cok yakınında.
Bide bi kısmetin var
Kafam çok karışık...falıma bakarmısın???*
merhaba güzel bir konu olmuş :) rica etsem arkadaşımın falı bir bakarmısın acaba..
Eki Görüntüle 217835 Eki Görüntüle 217836
Biri sana sırtını dönmüş. Hayatından gidecek, uzaklaşacak gibi duruyor. Kopmuş senden iyice..
Etrafında cok kıskanılan ve konuşulan birisin dikkat et..
Kafan cok karışık baya bi zamandır ve bu karışıklık, sıkıntı devam edecek gibi..
Yalnız herşeyi cok takıyosun kafana.
Birde peşinde biri. Görmüyo olabilirsin belki ama kısmetin bu kişi.
Sıkıntılısın son zamanlarda. Başında bi iki kadın var. Seni yoruyor, aklını karıştırıyor.
Sen epey bi uzaklaşmışsın arkadaş çevrenden. Dertlerinle boğuşmaktan onları unutmuşsun.
Bi adam var kısa boylu. Sana zarar verecek dikkat et.
Fakat bu sıkıntıların kısa sürede sona erecek. Büyütülcek olaylar gözükmüyor.
Birde bi kısmetin var...