Kahve Falı Bakılır ^.^

Canım ailesel veya arkabalara yönelik bi sıkıntınız, küslüğünüz falanmı var? yani kan bağı olduğunuz kişilerle bir problem gördüm. Ve yakın zamanlarda bu problem büyüyecek ve tartışmalar ortaya cıkacka gibi. Birde yaşlı bi kadın ve bi adam size ziyarete geliyor. Bir miktar para geçecek eline bu parayı iyi değerlendirmezsen sıkıntılar ortaya cıkacak. Kafan epey karışık senin. Bir şey yapmışsın veya bir karar vermişsin bilmiyorum ama bundan dolayı pişman gibisin.

teşekkür ederim canımm:KK16: kırmızılı yaptığım yer doğru diğer dediklerinle ilgili bir durum yok çok şükür ama yaşlı bir kadın ve bir adam kim onu çok merak ettim şimdi :)

lütfen bana da bakar mısın? telefondan çektim çok net değil canım ama çok merak ediyorumm

$SP_A2430.jpg $SP_A2420.jpg $SP_A2421.jpg $SP_A2424.jpg $SP_A2428.jpg

şimdiden çookk teşekkür ederim:KK71:

lütfen bana da bakar mısın? telefondan çektim çok net değil canım ama çok merak ediyorumm

Eki Görüntüle 214916 Eki Görüntüle 214917 Eki Görüntüle 214918 Eki Görüntüle 214919 Eki Görüntüle 214920

şimdiden çookk teşekkür ederim:KK71:

Eline büyük miktarda bi para geçecek fakat bu para geldiği gibi gidecek. Birde yakınında biri veya kendinde olabilirsin yakın zamanda bi hastalık, sağlık konusunda epeyce ciddi bir problem yaşıyacak yada yaşıyordur bilmiyorum ama ciddi bi rahatsızlık bu. Genç bi kız var. Bu kızla bi tartışma içine gireceksin büyütülcek birşey değil ama. Bastonlu yaşlı biriyle bi konuşman olacak aranda.. KArmaşalar var hep hayatında kafanı kurcalayan birşeyler..

Son düzenleme:

Eline büyük miktarda bi para geçecek fakat bu para geldiği gibi gidecek. Birde yakınında biri veya kendinde olabilirsin yakın zamanda bi hastalık, sağlık konusunda epeyce ciddi bir problem yaşıyacak yada yaşıyordur bilmiyorum ama ciddi bi rahatsızlık bu. Genç bi kız var. Bu kızla bi tartışma içine gireceksin büyütülcek birşey değil ama. Bastonlu yaşlı biriyle bi konuşman olacak aranda.. KArmaşalar var hep hayatında kafanı kurcalayan birşeyler..

teşekkür ederim canım , hayırlısı artık napalım..
off karma karışık kafam hakikaten çok karışığım..

Genç kısa saçlı bi kadın var . Hayatına fazlasıyla karışıyor. Kafanda cok fazla düşünceler var. Başklarının laflarından,sözlerinden cok etkilenmişsin. Ve etkilenen bi yapında var gibi. Kafanı dinlemek istiyo gibisin biraz. Bi yolamı cıkacaksın veya cıkmakmı istiyosun? Bi adam var. Tanımıyosun ama tanışcaksın yakın zamanda bu adamla.

Evet öyle içten istemişsin ki bişeyi.. Bilmiyorum kesin birşeyde diyemem ama sanki bi hamilelik olayı var gibi. Fakat cok kenara çekilmişsin yani bu olayı dert etmişsin sanırım, içten içe üzülüyosun cok belli etmesende.. Onun dışında huzursuzluk,tartışma, kavga gibi bi sıkıntı göremedim hayatında..

Son düzenleme:
tatlımm buda benimki,detaylı çekmeye çalıştım:kk77:

Bir kadın var iyilik meleğin gibi senin. Ne yapsan arkandan, koruyor kolluyor. Kalbi çok temiz. Sen bi hata yapıcaksın veya verdiğin bi karardan pişman olacaksın. Sevgilin,eşin varmı canım? bir adam yakınındaki bi adam seni bu pişmanlıktan üzüntüden cekicek yardım edecek.. İsminde ''S'' harfi olan bi kız var. O kızla bi tartışman olacak. Yalnız bu kız hiç iyi niyetli bi kız değil. Kötülüğünü istiyor senin.

Evet öyle içten istemişsin ki bişeyi.. Bilmiyorum kesin birşeyde diyemem ama sanki bi hamilelik olayı var gibi. Fakat cok kenara çekilmişsin yani bu olayı dert etmişsin sanırım, içten içe üzülüyosun cok belli etmesende.. Onun dışında huzursuzluk,tartışma, kavga gibi bi sıkıntı göremedim hayatında..

evet cnm doğru bilmişsin.içten içe yiyorum kendimi etrafa gülücük saçmak zorunda kalsamda.çok şükür başka sıkıntımda yok sağol

Canım bana da bakarsan çok sevinirim. :)

6982.gif

6988.gif

7004.gif

7010.gif

7019.gif

7022.gif

Canım olmasını istediğin,beklediğin birşey var. Ve gerçekleşecek.. Sürekli kalabalık ortamlarda bulunan birimisin? Öyle görüyorumda.. Bir bayandan bir haber alacaksın canım. Bu haber üzecek seni.. Bir müddet kafanı kurcalayacak. Bir de birinin elini öpmeye gidiyosun :-) o elini öptüğün kişiden büyük hayır duaları alacaksın. Bi erkekle aranda biri var ona cok dikkat et derim...

Son düzenleme:
Ağzına sağlık canım. :)

Bir erkekle aranda biri var derken neyi kastettin yani bir kadın mı var arada? Bir ilişkim de yok ama... Ne demek istedin biraz açabilir misin canım? :26:

Son düzenleme:
Ağzına sağlık canım. :)

Bir erkekle aranda biri var derken neyi kastettin yani bir kadın mı var arada? Bir ilişkim de yok ama... Ne demek istedin biraz açabilir misin canım? :26:

Evet canım bi bayan var. Ve o bayanın yüzünden belki de birbirinizin farkında bile değilsiniz. Ulaşamıyosunuz birbirinize. Aranızda engel gibi birşey.

Genç kısa saçlı bi kadın var . Hayatına fazlasıyla karışıyor. Kafanda cok fazla düşünceler var. Başklarının laflarından,sözlerinden cok etkilenmişsin. Ve etkilenen bi yapında var gibi. Kafanı dinlemek istiyo gibisin biraz. Bi yolamı cıkacaksın veya cıkmakmı istiyosun? Bi adam var. Tanımıyosun ama tanışcaksın yakın zamanda bu adamla.
Canım, çok teşekkür ederim. İzninle yaptığın yorumda kafama takılanları sormak istiyorum. Yola çıkacak mıyım ve tanışacağım erkek çıkacağım yolda mı karşıma çıkacak? Bu kişi öylesine bir erkek mi yoksa özel hayatımla ilgili bir erkek mi?

Son düzenleme:

banada bakarmısın canım

Birine ulaşmak yaklaşmak istiyosun ama o araya engel koyuyor hep. Biri var sana düşman olan. Uzaktan sinsice izliyor. Canım hamile biri var yakınında. Ya yeni bi hamilelik yada bi doğum.. Onun dışında ufak tefek sıkıntıların var ama pek belli etmiyorsun sanırım ama büyütlcek şeyler değil.

Evet canım bi bayan var. Ve o bayanın yüzünden belki de birbirinizin farkında bile değilsiniz. Ulaşamıyosunuz birbirinize. Aranızda engel gibi birşey.

Daha önce de bana biri senden gizlenen bir şey var demişti, galiba senin dediğin de o durumla ilgili.
Belki de benden hoşlanan bir erkek var ama bana söylenmiyordur.
Kıskançlık işte nolcak. :KK37:

Sağol canım. :KK16:

Canım, çok teşekkür ederim. İzninle yaptığın yorumda kafama takılanları sormak istiyorum. Yola çıkacak mıyım ve tanışacağım erkek çıkacağım yolda mı karşıma çıkacak? Bu kişi öylesine bir erkek mi yoksa özel hayatımla ilgili bir erkek mi?

Bi yola gitme gibi kafanda bi düşünce var ya da normal bi şekilde bi yolculuğun var. Tanışcağın erkek her an her yerde cıkabilir karşına. Yol'la bi bağlantı kuramam şuan. Olabilirde olmayabilirde ama bir erkekle tanışcaksın. Veya tanıdığın biride olabilir ama cok samimi olmadığın biri . Bu tanışmadan sonra samimi olabilirsin belki de aşk anlamında bi gelişme olabilir bu erkekle.

X