Kahve Falı Bakılır ^.^

Son ricam, bir de anneminkine bakarsan harika olur. Fazla şekil çıkmamış gerçi. :44:

8650.gif

8652.gif

8761.gif

8762.gif

8768.gif

8771.gif

Direk karşımdaki annenmiş gibi yorum yapayım ozaman canım. Bu arada isteğin zaman bakarım sorun değil :)

Son zamanlarda çok düşüncelisin. Bu düşünce stresin yarattığı birşey. Fazla bunalmışsın. Ve bi adamla küslüğün,dargınlığın var. Ve sanırım bu adamın isminin içinde ''E'' veya ''S'' harfi var. Bu olayların üstüne uzaklardan biri geliyor ziyaretine. Kafanı bu şekilde az da olsa dağıtacaksın. Birde büyük bi para geçiçecek eline.

Son düzenleme:
Bir kadın var iyilik meleğin gibi senin. Ne yapsan arkandan, koruyor kolluyor. Kalbi çok temiz. Sen bi hata yapıcaksın veya verdiğin bi karardan pişman olacaksın. Sevgilin,eşin varmı canım? bir adam yakınındaki bi adam seni bu pişmanlıktan üzüntüden cekicek yardım edecek.. İsminde ''S'' harfi olan bi kız var. O kızla bi tartışman olacak. Yalnız bu kız hiç iyi niyetli bi kız değil. Kötülüğünü istiyor senin.

teşekkür ederim cnm ağzına sağlık,iyilik meleğim annem olmalı:KK70:sevgilim veya eşim yok olcak mı acaba yoksa başka bi adam mı,merak ettim şimdi?:26:bide okulla ilgili bişiler görüyo musun?

Son düzenleme:
konuya cevap ver yaptığın zaman image sembolü var (yazı karakterlerinin olduğu kısımda olan 3 satırdan 2.sine bakarsan tablo gibi bir şekil var image oradan yüklüyorsun :86:

ayy arkadaşımmm çok güzel bi paylaşım olmuş.eline sağlık....
en yakın zamanda falımı kapatıp ekliyeceğim...
gerçi daha önce hiç foto eklemedim nasıl yapılıyor bilmiyorum ama öğrenirimmm.....
şimdiden teşekkürlerr.....

Canım beklediğin biri mi var? Gelmesini, dönmesini veya barışmak istediğin biri? Eğer varsa dönmicek.. Birde akrabalarından yaşlı olan birinde bi hastalık var.. Kalabalık bi ortama girceksin. Orda olaylar, konuşmalar falan geçecek ve kafan cok karışacak. Ve birden fazla olaya takmışsın şuanda kafanı.

İsminin içinde ''C'' harfi bulunan biriyle ilgili olumsuz bişeyler yaşıcaksın. Sana nasiyatlar veren veya verecek olan göbekli bi adam var. Bir kaç kişiyle tartışman olmuş sanırım. Bu yüzden dertlenmişsin. Fakat çok fazla büyütülcek tartışmalar, kavgalar yok önünde. Ama ufak tefek sıkıntılar yaşıcaksın, devam edicek bu bi müddet..

Aşkla ilgili bir şeyler var mı:)
İsminin içinde ''C'' harfi bulunan biriyle ilgili olumsuz bişeyler yaşıcaksın. Sana nasiyatlar veren veya verecek olan göbekli bi adam var. Bir kaç kişiyle tartışman olmuş sanırım. Bu yüzden dertlenmişsin. Fakat çok fazla büyütülcek tartışmalar, kavgalar yok önünde. Ama ufak tefek sıkıntılar yaşıcaksın, devam edicek bu bi müddet..

Canım beklediğin biri mi var? Gelmesini, dönmesini veya barışmak istediğin biri? Eğer varsa dönmicek.. Birde akrabalarından yaşlı olan birinde bi hastalık var.. Kalabalık bi ortama girceksin. Orda olaylar, konuşmalar falan geçecek ve kafan cok karışacak. Ve birden fazla olaya takmışsın şuanda kafanı.
[/QUOT]

Aşkla ilgili bişey yokmu?? barışmak istediğin biri varmı demişsin evet vardı ama dün barıştık onunla...

X