Kahve Falı Bakılır ^.^

saol canım ağzına sağlık

ben de istiyorum bende :84:ama evde kahve yokkk biteceği tuttu.:84::84:
neyse yarın alıp bi çekeyim fotolarını.

Canım uzaklardan cok sevdiğin biri ziyaretine geliyor. Mutlu olabilceğin biri. Ve sana güzel haberleri var.. Sürekli derdini dinleyen sana ilgi gösteren bi erkek var. Biraz umursamaz bi tavrın mı var canım ya da öylemi göstermeye çalışıyosun bilmiyorum ama kavgalardan, sıkıtnılardan uzak olmaya calısıyosun umursamamaya calısıyosun sırtını dönüyosun herşeye. Bu arada biraz kilolu bi bayanmısın?

Ben kendime bakabiliyorum .. bana soylediklerini gordum, ama daha detayli tabi kendi yasadiklarimi bildigimden . Yinede bu aliskanligimdan vazgecmek istiyorum. Ugursuzluk getiriyor, fala bakmak baktirmak.

Canım ben profesyonalce bakmıyorum. Daha cok sanalda burda bakıyorum. Ve sana şöyle birşey söyliyim, gördüğüm kadarıyla söylediklerimin yarısını bazen çoğunu tutturuyorum. Ve böyle bi yeteneğimin olduğunu ben daha yeni öğrendim :) 6. hislerimin kuvvetli olduğunu her zaman bilirim ama..

Son düzenleme:

kilolu pek sayılmam veriyorum
evet kavga gürültüden uzak kalmak istiyorum hayallerim var onlarla ilgili bişi yokmu:18:

çok tşk ederim bu arada

theuglygoddess biyere ayrılma ben de kahve içeyim hemen senin söylediklerin tutuo kendime bi baktıramadım yahu anneminkine baktırmıştım seni yakalamışken bana da bi bakarsın

Ay soğumadı gitti kahve anca açabildim.
Ya benim fincanımda neden çok fazla bişey çıkmıo böyle dolu dolu bişeyler çıkmıo hiç :44:

Sevgilin,eşin her kimse.. Son zamanlarda aranızda ufak tefek problemler cıkıyor sanırım. Fakat aranızda ki aşk güçlü. Bir sıkıntın var, içine kapamışsın. Kafana taktığın için de üstünden gitmiyor o kara bulutlar.. Bi adamdan bi haber alacaksın canım. Birde seninle bir konu hakkında konuşmak için bi ziyaretçin olacak iyi bi konu ama.. Bu arada bi kadın var şeytan kılıklı :) dikkat.

Son düzenleme:

3 kişi var başında seni sıkıntıya, strese sokmuşlar biraz. Tartışmalardan,kavgalardan uzaksın son zamanlarda. Kapamışsın tüm kapılarını.. Güzel haberler alacaksın yakın zamanda.. Yani bi stres,sıkıntı yok önünde.

2 kişi var ama 3.kim düşünüyorum.
Doğru gerçekten 2 kişi arasındayım şuan onlar birbirlerini yemekte ben dışarıdan izlemekteyim.
Ay o güzel haberler sınavla ilgili olsuuun
Çok saol canıımm

sıkıntı evet maalesef ki bu aralar kapanığım içime de (
ben söylemesi ayıp sapım azcık
aşk meşk yok. adaylar var :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…