- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Olabilir canım. Kesin bişey görmediğim için atmak istemedim. Öyleyse ozaman senin bu birlikte olduğun kişi seni gerçekten çok seviyor fakat sen biraz sanırım soğuk kanlısın hani kaçan kovalanır hesabı varya. O kovalıyor sende kaçıyor gibisin. Tabi naz bu..
Canım ailesel veya arkabalara yönelik bi sıkıntınız, küslüğünüz falanmı var? yani kan bağı olduğunuz kişilerle bir problem gördüm. Ve yakın zamanlarda bu problem büyüyecek ve tartışmalar ortaya cıkacka gibi. Birde yaşlı bi kadın ve bi adam size ziyarete geliyor. Bir miktar para geçecek eline bu parayı iyi değerlendirmezsen sıkıntılar ortaya cıkacak. Kafan epey karışık senin. Bir şey yapmışsın veya bir karar vermişsin bilmiyorum ama bundan dolayı pişman gibisin.
teşekkür ederim canımmkırmızılı yaptığım yer doğru diğer dediklerinle ilgili bir durum yok çok şükür ama yaşlı bir kadın ve bir adam kim onu çok merak ettim şimdi :)
lütfen bana da bakar mısın? telefondan çektim çok net değil canım ama çok merak ediyorumm
Eki Görüntüle 214916 Eki Görüntüle 214917 Eki Görüntüle 214918 Eki Görüntüle 214919 Eki Görüntüle 214920
şimdiden çookk teşekkür ederim
Eline büyük miktarda bi para geçecek fakat bu para geldiği gibi gidecek. Birde yakınında biri veya kendinde olabilirsin yakın zamanda bi hastalık, sağlık konusunda epeyce ciddi bir problem yaşıyacak yada yaşıyordur bilmiyorum ama ciddi bi rahatsızlık bu. Genç bi kız var. Bu kızla bi tartışma içine gireceksin büyütülcek birşey değil ama. Bastonlu yaşlı biriyle bi konuşman olacak aranda.. KArmaşalar var hep hayatında kafanı kurcalayan birşeyler..
Eki Görüntüle 214956 Eki Görüntüle 214955 Eki Görüntüle 214954 Eki Görüntüle 214953 Eki Görüntüle 214952 Eki Görüntüle 214951
Bana detaylı bakabilir misin biraz daha?
canım banada bakarmısın lütfen.evliyim bebek istiyorum 23 yaşındayım
Eki Görüntüle 214708 Eki Görüntüle 214709 Eki Görüntüle 214710 Eki Görüntüle 214711
tatlımm buda benimki,detaylı çekmeye çalıştım
Evet öyle içten istemişsin ki bişeyi.. Bilmiyorum kesin birşeyde diyemem ama sanki bi hamilelik olayı var gibi. Fakat cok kenara çekilmişsin yani bu olayı dert etmişsin sanırım, içten içe üzülüyosun cok belli etmesende.. Onun dışında huzursuzluk,tartışma, kavga gibi bi sıkıntı göremedim hayatında..
Canım bana da bakarsan çok sevinirim. :)
Ağzına sağlık canım. :)
Bir erkekle aranda biri var derken neyi kastettin yani bir kadın mı var arada? Bir ilişkim de yok ama... Ne demek istedin biraz açabilir misin canım? :26:
Canım, çok teşekkür ederim. İzninle yaptığın yorumda kafama takılanları sormak istiyorum. Yola çıkacak mıyım ve tanışacağım erkek çıkacağım yolda mı karşıma çıkacak? Bu kişi öylesine bir erkek mi yoksa özel hayatımla ilgili bir erkek mi?Genç kısa saçlı bi kadın var . Hayatına fazlasıyla karışıyor. Kafanda cok fazla düşünceler var. Başklarının laflarından,sözlerinden cok etkilenmişsin. Ve etkilenen bi yapında var gibi. Kafanı dinlemek istiyo gibisin biraz. Bi yolamı cıkacaksın veya cıkmakmı istiyosun? Bi adam var. Tanımıyosun ama tanışcaksın yakın zamanda bu adamla.
Evet canım bi bayan var. Ve o bayanın yüzünden belki de birbirinizin farkında bile değilsiniz. Ulaşamıyosunuz birbirinize. Aranızda engel gibi birşey.
Canım, çok teşekkür ederim. İzninle yaptığın yorumda kafama takılanları sormak istiyorum. Yola çıkacak mıyım ve tanışacağım erkek çıkacağım yolda mı karşıma çıkacak? Bu kişi öylesine bir erkek mi yoksa özel hayatımla ilgili bir erkek mi?