- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
yok canım benim yakın zamanda ayrıldım ama onun isminde s harfi yok acaba o ayrıldığım kişi mi dönecek bana evlilik ne zaman sence:)?
Bi erkekle birlikte yeni bi yola yeni bi hayata başlıyacağın gözüküyor. Ve bu güzel bi hayat olacak.
Sıkıntıların var içinde ama bunlar geçici şeyler...
Aşk dışında da hayata dair yeni adımlar var. Bu iş,meslek açısından olabilir.. Çünkü meslek ve iç açısından yani sana maddi yönden kazanç sağlayan durumlarda bolluk ve bereket gözüküyor ve uzun vadeli olacak.
Yakınında birinin bi hamileliği gözüküyo.
bebek telaşını açıklayabilir misin yeni bir bebeğimiz mi geliyor yoksa oğlumla ilgili birşey mi
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Bu erkek var olan biri mi yoksa yeni biri mi? Hayatımdaki değişiklikler için(meslek ve özel) bir zaman verebiliyor musun?
canim sana özel mesajdan ulasmistim bakacaktin bana
Eki Görüntüle 227474 Eki Görüntüle 227477 Eki Görüntüle 227478 Eki Görüntüle 227479 Eki Görüntüle 227480 Eki Görüntüle 227481 Eki Görüntüle 227482
canım sevgilimle ayrıyız şuan bi birleşme var mı bakar mısın ?
genel olarak aşk hayatıyla ilgili istiyorum.
Canım hatırlarsan kuzenime bakmıştın. c harfi çıkmıştı. Bir de biriyle ite kaka ilişkisi devam ediyordu ama şimdi muallakta o iş. Bir kez daha onun için bakar mısın? Çocuğu istemiyor pek bu yüzden şimdi sıkça görüşmüyorlar. Hem onunla ilgili hem de genel olarak neler olabilir diye bakarsan güzel olur. :)
Eki Görüntüle 227541 Eki Görüntüle 227542 Eki Görüntüle 227543 Eki Görüntüle 227547 IG]227544[/ATTACH]Eki Görüntüle 227545 Eki Görüntüle 227546
Merhaba canım banada bakabilirmisin?Evlilik durumum var ama beklemedeyiz,olumlu olumsuz ne görüyosan paylasırsan cok sevınırım.şimdiden teşekkürler
Bir bağ olacak bu sevdiğin kişiyle. Evlilik vb.. Yalnız sıkıntılarda oluyor bu tür olaylar. Ve bu yüzden üzgün görünüyosun.
Aslında mutlusunuz ama bi takım başkaları yüzünden oluşan kavgalar ve stresler sizi cok bunaltmış. İkinizde bazı şeyleri kafanıza cok takmışsınız.
Bu süreç bir müddet daha devam edecek ama sonunda güzel bi aydınlığınız olacak.
Zaten direk falında bi aşk cıkmış. Başkada kafana taktığın büyük bi olay yok gibi. Hayatın şuan buna yoğunlaşmış..