Kahve Falı Bakılır ^.^

Fazla bi sıkıntı görmedim sende. Sadece hayat telaşındasın..

Biriyle bi uzaklığın gözüküyor. Aranıza mesafeler girmiş gibi...

Aşk hayatında oluşmamış yerine oturmamış bi evre var ve bu konuda emin olamadığın bi takım şeyler var.

Ailen sana maddi manevi bi destek bulunacak yada sen onlara..

Yalnız bi konu karşısında ailene kızacak ve onlara karşı cıkacak gibi duruyosun.

yok canım benim yakın zamanda ayrıldım ama onun isminde s harfi yok acaba o ayrıldığım kişi mi dönecek bana evlilik ne zaman sence:)?

O kişnini sana döneceğine dair birşey görmedim ama sanki hayatına girecek kişnini isminin içinde ''S'' harfi olacak. Emin değilm ama o harften..

Öncelikle çok teşekkür ederim.
Bu erkek var olan biri mi yoksa yeni biri mi? Hayatımdaki değişiklikler için(meslek ve özel) bir zaman verebiliyor musun?

Öncelikle çok teşekkür ederim.
Bu erkek var olan biri mi yoksa yeni biri mi? Hayatımdaki değişiklikler için(meslek ve özel) bir zaman verebiliyor musun?

Yeni bilmyiorum ama hayırlı ve güzel bi birliktelik olacakç

Değişiklikler içinde biraz zaman gerekiyor.. Hemen olmayacak yani uzun zaman alabilir ama 1 yılı geçmez..

Canım hatırlarsan kuzenime bakmıştın. c harfi çıkmıştı. Bir de biriyle ite kaka ilişkisi devam ediyordu ama şimdi muallakta o iş. Bir kez daha onun için bakar mısın? Çocuğu istemiyor pek bu yüzden şimdi sıkça görüşmüyorlar. Hem onunla ilgili hem de genel olarak neler olabilir diye bakarsan güzel olur. :)

Canım cok nazara gelmişsin ve etrafında seni kıskanan, kötü niyetli insanlar var...

Birine duyduğun bi aşk gözüküyo ama karşındaki kişnini kafası şu oralar cok karışık ve hiçbir şeyden emin olamıyo.

Aslında senn gerçekleri görmen gereken bi dönem var ve bu dönemde bazı şeylerin farkına varacak ve mantığınla hareket etmeye başlıyacaksın. Aslında sana sürekli şunu yapma beni dinle falan diye söylenen biri veya birileri var ama sen kafanın dikine gidiyo gibisin..

Yalnız sen bi erkeği arkanda bırakmışsın veya bırakacasın bi şekilde. Bu bi sözünle bile olabilir ama onu üzecek ve kıracaksın.

Seni düşünceli ve birşeylerin kararını vermen gereken bi dönem bekliyo. Bu yüzden sıkıntıların bir müddet dah devam edecek.

İçinde oluşan sıkıntıları atacaksın merak etme. Bunlar senden yavaş yavaş uzaklaşıyor ve aydınlığa kavuşuyosun..

Kısa bi süre sonra bi yolculuğun olacak.

İçinde oluşmuş çalkantılar sıkıntılar aslında hayat telaşından olmuş bunlar ve istediğin hiçbir şey olmadığı için daha çok isyan etmeye başlamışsın ve bunlar seni dahada bi sıkıntılı hale sokmuş ama dediğim gibi merak etme geçiceek hepsi..

Bi erkekle aranda bi mesafe olabilir veya bu şuanda var olan bi uzaklıkta olabilir. Birbirinize karşı duyulmuş bi özlem var..

Yalnız sen aklını belli birşeye cok takmışsın sanırım. İstediğin olamadığı için üzülmüşsün veya ne bileyim elindeyken kopup gitmiş gibi sanki. Onun hayal kırıklığı ve mutsuzluğu oluşmuş içinde.

Biriyle aranda bi takım sıkıntılar gözüküyor zaten ama bu kişi senden uzaklamış gibi değil. Yani seni unutmamış daha. İkinizinde kafası karışık şu ara ve üzerinizde kara bulutlar dolaşıyor.

Kısa bi süre bu sıkıntılar devam ediyo gibi olabilir ama bir müddet sonra yavaş yavaş belkide hiç anlamadan sıkıntılarını atacaksın içinden..

Ya şöyle birşey gördüm. Bu kişinin tekrar dönmesi sana bağlı birşey. Eğer kararlı olmaz ve çabalamazsan bu kişiyi kaybedersin. Ama bu karşındaki kişi isteyerek gitmez hayatından. İstemeden ve senin yüzünden gider. Yani herşey senin elinde.

Ama siz bi şekilde tekrar bi konuşma içersine gireceksiniz yakın zamanda.

Canım kuzenin nazara gelmiş, dikkat etsin..

Kuzenin bazı şeylerden uzaklaşmış olsada mutlu değil. Mutsuz ama mutsuzluk bi süre sonra son bulacak..

Yalnız şuan için sıkıntılı bi dönem onu bekliyo. Ve kötü haber alacak. Bu haber onu cok sarsacak ve etkileyecek.

Bu çocukla ciddi birşeyler zaten olmaz. Bir müddet sonra zten yeni bi ilişki görünüyo kuzeninde..

Yalnız bu çocuğun bi çaba dönemi gözüküyor. Yani kuzenini elde etmek için çabalar sarfedecek. Fakat kuzenin artık istemiyor onu ve kendi yoluna gidiyor.

Kızlar iskambil falına baktığım evet doğru hatta yaklaşık olarak 2-3 senedirde bakıyorum. Fakat burda sadece platonik_ask 'a baktım oda çok rica ettiği için ve resim koyamadığı için, kıramadım. Bunun açıklamasını yapma sebebim baya bi özel mesaj gelmiş bakmamı istemeleri yönünde ama kusura bakmayın iskambil falı bakmıyorum burada cünkü beni cok yoruyor ve yaklaşık 10-15 dakikamı alıyor.

Son düzenleme:

Bir bağ olacak bu sevdiğin kişiyle. Evlilik vb.. Yalnız sıkıntılarda oluyor bu tür olaylar. Ve bu yüzden üzgün görünüyosun.

Aslında mutlusunuz ama bi takım başkaları yüzünden oluşan kavgalar ve stresler sizi cok bunaltmış. İkinizde bazı şeyleri kafanıza cok takmışsınız.

Bu süreç bir müddet daha devam edecek ama sonunda güzel bi aydınlığınız olacak.

Zaten direk falında bi aşk cıkmış. Başkada kafana taktığın büyük bi olay yok gibi. Hayatın şuan buna yoğunlaşmış..

canım çok teşekkür ederim ve suanda tek sıkıntı bu .yalnız bırsey sorucam bır müddet daha devam edicek demişsin.bu sürecte uzun bı surecmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…