- Konu Sahibi theuglygoddess
Canım cok nazara gelmişsin ve etrafında seni kıskanan, kötü niyetli insanlar var...
Birine duyduğun bi aşk gözüküyo ama karşındaki kişnini kafası şu oralar cok karışık ve hiçbir şeyden emin olamıyo.
Aslında senn gerçekleri görmen gereken bi dönem var ve bu dönemde bazı şeylerin farkına varacak ve mantığınla hareket etmeye başlıyacaksın. Aslında sana sürekli şunu yapma beni dinle falan diye söylenen biri veya birileri var ama sen kafanın dikine gidiyo gibisin..
Yalnız sen bi erkeği arkanda bırakmışsın veya bırakacasın bi şekilde. Bu bi sözünle bile olabilir ama onu üzecek ve kıracaksın.
Seni düşünceli ve birşeylerin kararını vermen gereken bi dönem bekliyo. Bu yüzden sıkıntıların bir müddet dah devam edecek.
ayyyhh şu nazarı bi türlü atlatamadım daha önceki falımda da çıkmıştı,ne fesat insanlar var çevremde yav
şu an sevgilim yok,geride bıraktığım bi insan var ama bayaaa gerilerde kaldı,hala daha falımda çıkıyo
karar aşamasında olduğumda doğru 1aydır bi karar veremedim ne yapıcağıma şu aralar kafam netleşmek üzere ama,gerçekleri göreceğim durumda bu kararın sonucu olabilir:44:
nese hayırlısı bakalım,ağzına sağlık canım
Son düzenleme: