Kahve Falı Bakılır ^.^

fotoraf0109001.th.jpg
[/URL][/IMG]
fotoraf0106001.th.jpg
[/URL][/IMG]
fotoraf0111001.th.jpg
[/URL][/IMG]
fotoraf0108001.th.jpg
[/URL][/IMG]
fotoraf0107001.th.jpg
[/URL][/IMG] büyüterek yapmaya çalıştım yarın akşam yola çıkcam bakarsın demi gitmeden .

Son düzenleme:
Bu eşimin fincanı kendiminkini de birazdan yükleyeceğim
Şimdiden teşekkürler..

Uploaded with ImageShack.us

Hayata karşı olan bi yorgunluk var eşinin üzerinde. Bütün herşeyi yüklenmekten yorulmuş, bıkmış...

Eşine yakın zamanda güzel bi haber gelecek. Bu haber işiyle ilgilide olablr..

Biraz aranıza soğukluklar girmiş ama sen ona sırtını dönmüş gibisin. Halbuki eşinin ilgiye ihtiyacı var bu apaçık ortada. Sıkıntılanmış cünkü..

Küçük bi bebek telaşı görünüyor...

Aslında siz birbirinizi seviyosunuz ve mutlusunuzda ama hayatına karışmak isteyen bi takım insanlar var. Özelliklede bi tane yaşını başını almış bir kadın gözüküyor.

Bu da benim fincanım merakla bekliyorum..

Hayatınıza karışmak isteyen biri var sürekli sizi görmek, dinlemek ve konuşmak telaşında.

Aslında hayatını tam rayına oturmuş gibi gözüküyor. Birliktesiniz ve kenetlenmişsiniz. Bi takım sıkıntılardan dolayı yıpranmış gözüküyosun okadar.

Sana karşı yakınlarında iyi niyet beslemeyen insanlar var dikkat et.

Bazı hayal kırıklıkları olmuş gibi içinde ama bi takım mutlu olaylara tutunup kendini toparlayabiliyosun.

Eşinde biri yüzünden bi tartışmanız olacak ama fazla büyütülcek birşey değil.

Sen bazı güzel olayların gelmesiyle bi takım sıkıntıları içinden yavaş yavaş atacaksın merak etme.

Bi yolun gözüküyo canım zaten..

Sen bi takım sağlık problemleri yaşıcaksın.

''M'' harfinde biriyle iyi bi konuşman olacak ve ondan güzel haberler alacaksın.

Üzdüğün, kırdığın biri gözüküyo ve arkana bile bakmıyosun o derece öfkelisin ve umursamıyosun.

Şuan hayatında karmaşalar cok fazla. Düzenli bi hayat gözükmüyo. Sürekli ordan oraya koşuşturmalar, düşünceler vs...

Allah'a bolca dua et.. Buna ihtiyacın var aslında. Sürekli dua et.. Hayatın biraz daha karışabilir cünkü ve bunların olmaması için yapman gereken şey dua gibi gözüküyo.

Hayatınıza karışmak isteyen biri var sürekli sizi görmek, dinlemek ve konuşmak telaşında.

Aslında hayatını tam rayına oturmuş gibi gözüküyor. Birliktesiniz ve kenetlenmişsiniz. Bi takım sıkıntılardan dolayı yıpranmış gözüküyosun okadar.

Sana karşı yakınlarında iyi niyet beslemeyen insanlar var dikkat et.

Bazı hayal kırıklıkları olmuş gibi içinde ama bi takım mutlu olaylara tutunup kendini toparlayabiliyosun.

Eşinde biri yüzünden bi tartışmanız olacak ama fazla büyütülcek birşey değil.

Sen bazı güzel olayların gelmesiyle bi takım sıkıntıları içinden yavaş yavaş atacaksın merak etme.

Eşim için bebek telaşı demişsiniz zaten bi oğlumuz var küçük o mu yoksa yeni bir bebek mi gelecek
Şu 1 haftadır o kadar yıprandık ki anlatamam eşiin ablası bana iftira attı kocasına yılışıyormuşum diye üzerine annem babamla kavga ettim aram bozuk bir de çocuk hastalandı acil kapılarında kalakaldık yani 1 haftadır ne yediğimizi ne içtiğimizi biliyoruz evet dediğiniz gibi birbirimizi seviyoruz çokta mutluyuz kenetlendik herşey rayına oturdu derken bunlar geldi başıma şimdi benim bu iftiradan kurtulacağımı söyleyebilir misiniz eşim ablasına inanmıyor benim artık ablam yok diyor biraz karışık yazdım kusura bakmayın bu aralar psikolojim çok bozuldu kafamı toparlayamıyorum

tşk ederim ederim canım ağzına sağlık bişey sormak istiyorum yeni bişeyler yapmak istiyoruz hayatımıza dair dükkan açmak gibi bişey varmı görünürlerde

Eşim için bebek telaşı demişsiniz zaten bi oğlumuz var küçük o mu yoksa yeni bir bebek mi gelecek
Şu 1 haftadır o kadar yıprandık ki anlatamam eşiin ablası bana iftira attı kocasına yılışıyormuşum diye üzerine annem babamla kavga ettim aram bozuk bir de çocuk hastalandı acil kapılarında kalakaldık yani 1 haftadır ne yediğimizi ne içtiğimizi biliyoruz evet dediğiniz gibi birbirimizi seviyoruz çokta mutluyuz kenetlendik herşey rayına oturdu derken bunlar geldi başıma şimdi benim bu iftiradan kurtulacağımı söyleyebilir misiniz eşim ablasına inanmıyor benim artık ablam yok diyor biraz karışık yazdım kusura bakmayın bu aralar psikolojim çok bozuldu kafamı toparlayamıyorum

Canım sıkıntın zaten falda da gözüküyor. Bir müddet bu gerginlikler devam edebilir ama yavaş yavaş herşeyden kurtulacak ve içinizdeki sıkıntıları atacak gibisiniz merak etme..

Senin falın önceden daha kafanın karışıklığını gösterirdi ama şimdi bişeyler biraz daha yoluna girmiş gibi. Eskisi kadar kafanı meşgul eden ve sıkıntılı bi dönem görmedim ama yine sıkıntılar var tabi ufak ufak..

Öncelikle birine karşı duyulmuş bi özlem ve mahçupluk var karşıdaki kişinin pekte umrunda değil ama bu.

Bazı isteklerin, dileklerin var. Bunlar yaklaşık 2 aya kadar gerçekleşicek.

Birde bi erkeğe karşı yapıcağın bi hizmet süreci görünüyor. Yani bi erkekle ilgilenicek ve ona hizmet ediceksin sürekli.

Sende bi kavuşma bi aşk gözüküyo canım. Yeni bişeyler.. Ama biraz daha zamanı var gibi. Yakın zamanda olsada hani olduktan bir müddet sonra rayına oturacak gibi.. Hayırlı bi kısmet ama.

Ya gerçekten seni cok güzel bi aşk bekliyo.. Ama önce dediğim gibi biraz zaman...

İçinde sıkıntıları biriktirmişsin ve kafanda karışıklıklar oluşmuş. Ne yapacağını pek bilemez hale gelmişsin.

Aşka dair bi takım güzel gelişmeler olacak.

Uzun zamandır görmediğin biriyle bi görüşmen, kavuşman olacak..

Ailede bazı olaylar ve karmaşalar gözüküyo..

İsminde ''Y'' harfi olan biri var ya hayatından uzaklaştırman gerekiyo bu kişiyi ya da kendiliğinden uzaklaşıyor gibi.

Seni sevindirecek bi haber alacak cok yakın zamanda..

Uzun zamandır sıkıntı yaptığın bazı olaylar olmuş ama bunlar yavaş yavaş senden uzaklaşıyor ve feraha kavuşacaksın merak etme..

Ufak bi rahatsızlık geçireceksin.

Yeni bi aşk görünüyor veya bi birlikteliğin varsa o aşkın daha fazla alevleneceği ve güzel şeylerin olacağı gözüküyor.

Canım birlikteysen eğer biriyle, o kişinin isminde ''S'' harfi varmı?

tşk ederim ederim canım ağzına sağlık bişey sormak istiyorum yeni bişeyler yapmak istiyoruz hayatımıza dair dükkan açmak gibi bişey varmı görünürlerde

Canım şuan bazı şeyler tam rayına oturmamış gibi. Bu yüzden yeni bi iş hayatı, dükkan vs.. gözükmüyor. Olabilirde bilmiyorum ama yakın zamanda gözükmüyor..

yok canım benim yakın zamanda ayrıldım ama onun isminde s harfi yok acaba o ayrıldığım kişi mi dönecek bana evlilik ne zaman sence:)?

Bi erkekle birlikte yeni bi yola yeni bi hayata başlıyacağın gözüküyor. Ve bu güzel bi hayat olacak.

Sıkıntıların var içinde ama bunlar geçici şeyler...

Aşk dışında da hayata dair yeni adımlar var. Bu iş,meslek açısından olabilir.. Çünkü meslek ve iç açısından yani sana maddi yönden kazanç sağlayan durumlarda bolluk ve bereket gözüküyor ve uzun vadeli olacak.

Yakınında birinin bi hamileliği gözüküyo.

X