- 6 Ağustos 2009
- 473
- 3
- Konu Sahibi theuglygoddess
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu eşimin fincanı kendiminkini de birazdan yükleyeceğim
Şimdiden teşekkürler..
Uploaded with ImageShack.us
Bu da benim fincanım merakla bekliyorum..
Eki Görüntüle 226245 Eki Görüntüle 226250 Eki Görüntüle 226251 Eki Görüntüle 226252 Eki Görüntüle 226259 canım benim falımıda yorumlarsan çok sevinirim umarım resim yüklemeyi becerebilmişimdir.
Hayatınıza karışmak isteyen biri var sürekli sizi görmek, dinlemek ve konuşmak telaşında.
Aslında hayatını tam rayına oturmuş gibi gözüküyor. Birliktesiniz ve kenetlenmişsiniz. Bi takım sıkıntılardan dolayı yıpranmış gözüküyosun okadar.
Sana karşı yakınlarında iyi niyet beslemeyen insanlar var dikkat et.
Bazı hayal kırıklıkları olmuş gibi içinde ama bi takım mutlu olaylara tutunup kendini toparlayabiliyosun.
Eşinde biri yüzünden bi tartışmanız olacak ama fazla büyütülcek birşey değil.
Sen bazı güzel olayların gelmesiyle bi takım sıkıntıları içinden yavaş yavaş atacaksın merak etme.
Eşim için bebek telaşı demişsiniz zaten bi oğlumuz var küçük o mu yoksa yeni bir bebek mi gelecek
Şu 1 haftadır o kadar yıprandık ki anlatamam eşiin ablası bana iftira attı kocasına yılışıyormuşum diye üzerine annem babamla kavga ettim aram bozuk bir de çocuk hastalandı acil kapılarında kalakaldık yani 1 haftadır ne yediğimizi ne içtiğimizi biliyoruz evet dediğiniz gibi birbirimizi seviyoruz çokta mutluyuz kenetlendik herşey rayına oturdu derken bunlar geldi başıma şimdi benim bu iftiradan kurtulacağımı söyleyebilir misiniz eşim ablasına inanmıyor benim artık ablam yok diyor biraz karışık yazdım kusura bakmayın bu aralar psikolojim çok bozuldu kafamı toparlayamıyorum
Eki Görüntüle 226908 Eki Görüntüle 226907 Eki Görüntüle 226906 Eki Görüntüle 226905 Eki Görüntüle 226904 Eki Görüntüle 226903 Eki Görüntüle 226909
canım benim yorumlarsan çok mutlu olucam hoşçakal......
tşk ederim ederim canım ağzına sağlık bişey sormak istiyorum yeni bişeyler yapmak istiyoruz hayatımıza dair dükkan açmak gibi bişey varmı görünürlerde
Canım sıkıntın zaten falda da gözüküyor. Bir müddet bu gerginlikler devam edebilir ama yavaş yavaş herşeyden kurtulacak ve içinizdeki sıkıntıları atacak gibisiniz merak etme..