Kahve Falı Bakılır ^.^

ayyyhh şu nazarı bi türlü atlatamadım daha önceki falımda da çıkmıştı,ne fesat insanlar var çevremde yav
şu an sevgilim yok,geride bıraktığım bi insan var ama bayaaa gerilerde kaldı,hala daha falımda çıkıyo
karar aşamasında olduğumda doğru 1aydır bi karar veremedim ne yapıcağıma şu aralar kafam netleşmek üzere ama,gerçekleri göreceğim durumda bu kararın sonucu olabilir:44:
nese hayırlısı bakalım,ağzına sağlık canım

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim ve suanda tek sıkıntı bu .yalnız bırsey sorucam bır müddet daha devam edicek demişsin.bu sürecte uzun bı surecmı ?

Yok hayır fazla uzun bi sürec değil ve bu sıkıntıların sonunda zaten güzel bi aydınlığınız olacak.

Kızlar ellerinizden öper

Bu Benim Falım

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buda Annemin Falı

Son düzenleme:

ağzına sağlık canım
bencede söylediklerin doğru benim çabalamammı bekliyo, hayırlısı

kızlar merhaba kım bakıyor fala sorabılırmıyım acebaaaa bir mahsuru yoksa bende baktırabılırmıyım ??:26::26::26:

Ben herkesin falına üşenmeden bakıyorum. Bi Allah'ın kulu gelipte benim falıma bakmıyo, yorumlamıyo

Canım çok sağol gerçektende üşenmeden bakıyorsun herkesin falına.. Ben bilsem bakmayı bi sn durmamm ama beceremiyorum bir türlü yine de bikaç bişey söylemeye çalışayım senin falın üzerine umarım bilen arkadaşlardan daha iyi bir şekilde yorumlayanlar olur...
Birşeyin üstüne çok düşmüşsün özendiğin olmasını istediğin birşey var tüm dikkatini ona vermişsin bunun için ailenden birinden yardım alacaksın ancak arkandan iş çeviren bir bayan var zayıf yapılı sana uzak birisi lafıyla sözüyle senin arkandan iş çeviriyor. Bir yerden eline yüklü bir miktar para geçerken bir yandanda elindeki avcundaki parayı kaybedeceksin. Yani bir taraftan alıp bir taraftan vereceksin. Birinin yolunu gözlüyor gibisin yada bişey bekliyorsun sanki sana yaklaşmaya calışan iki kişi var ama senin pek umrunda değil...

Canım cok saol yinede bakmaya calıstığın için

Tatlışım inan bilen olsa burada mutlaka senin için birkaç şey söylerler. Sen o kadar bakmaya çalışıyorsun herkese, bu iyiliğini kimse göz ardı etmez.

Gelelim falına. Evet sevgili kuzenim sayesinde geliyoruz. şunu söylüyor; sen ve erkek arkadaşın yüzyüze gelip karşılıklı konuşuyorsunuz. O oldukça rahat bir tip ama sende telaş var, kafanda karışıklıklar var. Sanki sen anlatıyorsun bir dolu şey, çözüm üretmeye çalışıyorsun ama o karşında daha telaşsız ve sakin sana göre. Sana kulak vermiş. Sana yakın aslında, seni bırakmış değil, seviyor. Ama sende acabalar var. Tabi sen de onu seviyorsun ve onunla ilgili üzüntü içindesin. Endişelerin var. Bir yandan da çok güçlüsün. Sana yeni bir talip çıkabilir ama senin gözün onu görmüyor gibi. Aklın bu çocukta çünkü.
Seni çok mutlu ve huzurlu bir dönem bekliyor. Çok güçlü ve çok başarılı bir kız olacaksın ileride. Her şey çok güzel olacak. Eğer ilişkinle alakalı bir sorun olursa da üzme kendini çünkü toparlanacaksın. Ve aile içinde biri çok üzülecek. Ama kim belli değil. Bir kadın olabilir, belki de sen. Ağlıyor biri çünkü.

Annen dominant bir karaktere benziyor. Tuttuğunu koparan, güçlü bir kadın. Ve kendini ezdirmeyen biri. Biriyle bir tartışma yaşayacak. Ağız dalaşı olacak bu. Ve anneni sevmeyen, onun kötülüğü isteyenler var. Etrafına dikkat etmeli ki zaten o da bu kötü insanların farkında. Deniz yolculuğu görünüyor ve sevinç yaşayacak bir konuda.

Canım benim kuzeninin ağzına, yüreğine seninde ellerine sağlık söylediklerinin hepsi doğru.. Bakalım. Umarım beni güzel günler bekliyordur. Bi falım daha var bu daha yeni bi fal.. Eğer kuzenin yanındaysa koysam bakabilirmi ?

Canım bakıp çıktı az önce gitti.
Canım istersen birkaç gün bekle çok üst üste olmasın.
Geldiğinde yine bakar tabi ki. Ya da şimdi de koy daha sonra baksın, sen bilirsin.

İçin sıkıntılanmış ve kafana taktığın sorunlar gözüküyor ama bu sorunlar daha fazla büyümicek ve gündeme büyük bi halde gelmiycek. Hep içinde ve soru işareti olarak kalacak..

Aslında bi kısmetin var birbirinize dönüksünüz ikinizde belkide farkında olmadan ama arada biri var.. Fakat sen bu kısmetine bi şeklde ulaşacaksın.

Biraz hayalperest ve kırılgan bi yapıya sahipsin bu yüzden çabuk üzülüyosun.. Birde nazara gelmişsin.

Bazı öfkeli anların olacak. Kızgınlıkların var hayata karşı. Ama aslında bunların hepsi senin kafanda büyüttüğün olaylar.

Birde bir takım geçmişten gelen bazı hesaplaşmalar olacak.

Canım bakıp çıktı az önce gitti.
Canım istersen birkaç gün bekle çok üst üste olmasın.
Geldiğinde yine bakar tabi ki. Ya da şimdi de koy daha sonra baksın, sen bilirsin.

Canım ozaman şey yapalım. Sen bana özel mesaj atarsn kuzenin bakcağı zaman. Ben yeni içip koyarım. Hem öyle daha farklı şeyler görülür falda. Peş peşe olmamış olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…