Kahve Falı Bakılır ^.^

Etrafını sıkıntılar sarmış ve içine ata ata biriktirmişsin bunları. Bi patlama yaşıcaksın ve rahatlıycaksın..

Hayata dair bi takım yeni adımlar var. Güzel ve hayırlı olaylar bunlar. Ailen bir arada gözüküyor cünkü.

Falın aslında güzel. Sadece şu sıkıntıların seni yormuş.. Yoksa önün açık aydınlık.

Bir müddet gözyaşı dökeceksin ama dediğim gibi sonrasında feraha kavuşacaksın merak etme.

berfin30 ben sana baktımmm! Ay kızlar lütfen biraz inceleyin şu başlığı ya sürekli aynı şeyleri yololuyorum.

:84:

Biriyle bi birlikteliğin gözüküyo. Ama aranıza bazı olaylardan dolayı bi mesafe girmiş gibi. Sen birşeyler için çabalamaya hazırsın ama karşındaki taraf epeyce yorulmuş ve mutsuz..

Almak istediğin birşey görünüyor. Eşya gibi. Onu alacaksın..

Falında pek birşey yok. Birlikte olduğun kişiyle ilgili sıkıntıları takmışsın hep kafana..

Çok oldu canım ama bu son :)Bu da kardeşimin...

Kardeşin sürekli kalablaık bi ortama giren biri sanırım.. Bu ortamdan bi takım haberler alacak .

Aslında bu tek başına birşeyleri yoluna koyan biri değil. Sürekli başkalarının yardımına ve desteğine ihtiyacı var.

Bi erkek var aklı kardeşinde..

Sağlık açısından bi problem yaşayacak dikkat etsin..

Ve etrafında niyeti kötü olan insanlar var ve kardeşinize zarar vermek istiyo.

Son düzenleme:

Etrafını sıkıntılar sarmış ve içine ata ata biriktirmişsin bunları. Bi patlama yaşıcaksın ve rahatlıycaksın..

Hayata dair bi takım yeni adımlar var. Güzel ve hayırlı olaylar bunlar. Ailen bir arada gözüküyor cünkü.

Falın aslında güzel. Sadece şu sıkıntıların seni yormuş.. Yoksa önün açık aydınlık.

Bir müddet gözyaşı dökeceksin ama dediğim gibi sonrasında feraha kavuşacaksın merak etme.
cok tesekkür ederim canim agzina eline saglik, evet sıkıntılar beni gercekten yordu. halen gözyasimi var? birsey sorabilirmiyim, güzel ve hayirli olaylar derken ?? bide askla ilgi birsey cikmamismi

canım 506. mesajdaki yazımı gördün diymi ? :26:
akşam akşam içtim yine. yeni bir aşk varmı var aslındada :KK52: eskisinden kestim umudu anacım herkes kendi yoluna dedim napıyım. bakabilecek durumda isen rica edebilirmiyim :KK71:

$17072011322.jpg $17072011318.jpg $17072011319.jpg $17072011320.jpg $17072011321.jpg

arkadaş ortamından gelecek haber kötü haber mi hem kardeşimi etkileyecek üzecek şeyler mi?sağlık konusunda önemli bir problem mi peki?
teşekkür ederim.çok sağol canım.

Kardeşin sürekli kalablaık bi ortama giren biri sanırım.. Bu ortamdan bi takım haberler alacak .

Aslında bu tek başına birşeyleri yoluna koyan biri değil. Sürekli başkalarının yardımına ve desteğine ihtiyacı var.

Bi erkek var aklı kardeşinde..

Sağlık açısından bi problem yaşayacak dikkat etsin..

Ve etrafında niyeti kötü olan insanlar var ve kardeşinize zarar vermek istiyo.

arkadaş ortamından gelecek haberler kötü haberler mi?kardeşimi etkileyip üzecek haberler mi yani?sağlık konusnda önemli bir problem mi peki?kardeşime zarar vermek isteyenlerden harf çıkmış mı.çok teşekkür ederim sağol canım.

arkadaş ortamından gelecek haberler kötü haberler mi?kardeşimi etkileyip üzecek haberler mi yani?sağlık konusnda önemli bir problem mi peki?kardeşime zarar vermek isteyenlerden harf çıkmış mı.çok teşekkür ederim sağol canım.

Tam anlamıyla kötü değil ama onu etkilicek.

bi beraberligim varda, canim bu sorrulari cvplarsan cok sevinirim, rica etsem cnm

Hayırlı bi olaydan kastım aşk ta olabilir iş açısındanda olablr. Güzel gelişmeler var... Bir müddet dökeceğin gözyaşları devam edicek ama kısa bi süre.. Sonra feraha kavuşacaksn.

canım 506. mesajdaki yazımı gördün diymi ? :26:
akşam akşam içtim yine. yeni bir aşk varmı var aslındada :KK52: eskisinden kestim umudu anacım herkes kendi yoluna dedim napıyım. bakabilecek durumda isen rica edebilirmiyim :KK71:

Eki Görüntüle 226175 Eki Görüntüle 226176 Eki Görüntüle 226177 Eki Görüntüle 226178 Eki Görüntüle 226179

Sen birisinin arasını bozucaksın. İsteyerek yada istemeyerek bilmiyorum ama bi ilişkide adın geçecek ve senden dolayı bi tartışma cıkacak.

Şuan yeni bi aşk gözkmüyo..

İsminde ''S'' harfi olan biriyle bi konuşmak geçecek.

Ailende bazı sıkıntılar gündeme gelicek ve kavgalar büyüyecek.

Bi boşluğa düşme evrimi yaşıyacaksın. Sıkıntıların büyüyecek ve ufak tefek bunalımların gözüküyo.

Aslında bazı şeyler için inat ediyosun. Bu yüzden sıkıntıların büyüyo dikkat et..

cok tesekkür ederim canim agzina eline saglik, evet sıkıntılar beni gercekten yordu. halen gözyasimi var? birsey sorabilirmiyim, güzel ve hayirli olaylar derken ?? bide askla ilgi birsey cikmamismi

Hayırlı bi olaydan kastım aşk ta olabilir iş açısındanda olablr. Güzel gelişmeler var... Bir müddet dökeceğin gözyaşları devam edicek ama kısa bi süre.. Sonra feraha kavuşacaksn.

cok tesekkür ederim canim, bi ayrilik kopukluk yok ama dimi sevgilimden!!!! allahta senin gönlüne göre versin, bikmadan herkese yorum yapmaya calisiyorsun :))) bunu herkes yapmaz.

teşekkür ederim canım "S" yine yine eskiye dönüş diyosun yani "S" ile :KK1: allah korusun bu sefer :) ah şu inadım olmasa az bi sıksam dişimi herşey yoluna girecek ama...

Sen birisinin arasını bozucaksın. İsteyerek yada istemeyerek bilmiyorum ama bi ilişkide adın geçecek ve senden dolayı bi tartışma cıkacak.

Şuan yeni bi aşk gözkmüyo..

İsminde ''S'' harfi olan biriyle bi konuşmak geçecek.

Ailende bazı sıkıntılar gündeme gelicek ve kavgalar büyüyecek.

Bi boşluğa düşme evrimi yaşıyacaksın. Sıkıntıların büyüyecek ve ufak tefek bunalımların gözüküyo.

Aslında bazı şeyler için inat ediyosun. Bu yüzden sıkıntıların büyüyo dikkat et..

X