Kahve Falı Bakılır ^.^

$R00208.jpg $R00209.jpg $R00210.jpg $R00211.jpg

canım zahmet olmassa benim falımada bakabilirmisin :KK31:

Canım halamın kızına gösterdim fotoları.

Şöyle diyor : Sen bir insanı ardında bırakıp kendi yoluna gidiyorsun. Hayatındaki insandan uzaklaşıyorsun ve şu aralar mutlu görünmüyorsun. Kafanı dinlemeye ve yalnız kalmaya ihtiyacın varmış. Hiç rahat değilmişsin. Yanında sana destek olabilecek, sana değer veren insanlar var.

Sıkıntılar gözüküyor önünde, başın öne eğilmiş ama bunları aşacaksın bir şekilde. Güçlü ve mantıklı bir kızsın.

Beraber olduğun insanla aranda sorunlar varmış. O yüzden bir bitiş noktasına geleceksin.

Ve seni başka bir aşk bekliyormuş ama zamanı var daha. Önce kendini arındırma sürecine gireceksin. Sonra her şey güzel, önün apaçık.

Ya da belki de bu ilişkide bir ara verecekmişsiniz sadece. Ama bir kopuş var ve sen ardına bakmıyorsun sonrasında.

Biraz karışık yazdım canım. Onun dedikleri böyle.

Tuhaf oldum okurken gerçekten... Hiç beklemediğim şey cıktı. Doğru sorunlarımız var. Birçok kez bitiş noktasına geldik ama hiç kopamadık tamamen birbirimizinden. Ve ondan ayrılıp başka bi aşka beklemek.. Uff hiç düşünceğim bişey değil. Şaşırdım. Neyse hayırlısı ne diyim.. Saolasın :KK71:

Tuhaf oldum okurken gerçekten... Hiç beklemediğim şey cıktı. Doğru sorunlarımız var. Birçok kez bitiş noktasına geldik ama hiç kopamadık tamamen birbirimizinden. Ve ondan ayrılıp başka bi aşka beklemek.. Uff hiç düşünceğim bişey değil. Şaşırdım. Neyse hayırlısı ne diyim.. Saolasın :KK71:

Belki de bu sadece bir ara veriş olur dedi ya bi de. Hemen üzülme canım. Olumlu şeyler düşün. Her şey olacağına varır.
:KK16:

ben de bir yorum istiyorum son zamanlarda ne zaman kahve kapatsam hep yildiz cikiyor.. kucuk kucuk irili ufakli yanyana dizi dizi yildizlar..
bununun bir anlami var mi? varsa cidden cok merak ediyorum...

ben de bir yorum istiyorum son zamanlarda ne zaman kahve kapatsam hep yildiz cikiyor.. kucuk kucuk irili ufakli yanyana dizi dizi yildizlar..
bununun bir anlami var mi? varsa cidden cok merak ediyorum...

Falında yıldız çıkması, senin iş hayatında ve mesleğinde farklı gelişmeler olacağına işarettir canım..

banada bakabilirmisnz zahmet olmazsaEki Görüntüle 225647 Eki Görüntüle 225645 Eki Görüntüle 225646 Eki Görüntüle 225648 Eki Görüntüle 225649 Eki Görüntüle 225650 ben eylulde girecek odlugum sinavlar bide 1 aydan fazla ciktigim biri var onla igli baktirmak istiyorum:)tskler ve kolay gelsin

Kafan cok karışmış canım dört bi yerden sıkıntılar oluşmuş ama önün aydınlık gözüküyor..

Ailende bi takım olumlu gelişmeler var.

Kendi içinde beklediğin bi takım olaylar, istekler görünüyor ama dediğim gibi önün aydınlık gözüküyor ve bu beklediğin şey sanırım sınav. Güzel bi sonuç alabilirsin. Üzüntü yok cünkü bu beklentilerin sonunda..

Yalnız senin aşk hayatında şu sıralar bi anda düzelmeye başlıcak ve güzel gidicek fakat sonunda bi patlama verip bi sıkıntı yaşanacak gibi gözüküyor..

cnm bana baktıgın FAL inin teşekkürler hayretler içinde kaldım bu da kardesimin falı bakarsan sevinirim

Kardeşinin bi takım sıkıntıları gözüküyor ama bunlar içinde baya bi birikmiş dışarıya pek yansıtmamış hep içine atmış.

Uzun yoldan gelen ziyaretçiniz olacak.

Yalnız bu sıkıntıların karşısında bi erkek gözüküyor. Bi erkekten dolayı oluşmuş sıkıntılr gibi..

Biriyle bi takım bi tartışması gözüküyor ve bu tartışma karşısında kardeşin baya bi mahçup olacak ve susturulacak.

İyi niyetli dostları, arkadaşları var aslında ama onlara yakın olmayı bilmiyo..

Canım benim de falıma bakar mısın?

Eklentiler

• $11072011(001).jpg
    $11072011(001).jpg
    141,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $11072011(004).jpg
    $11072011(004).jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $11072011(003).jpg
    $11072011(003).jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $11072011(005).jpg
    $11072011(005).jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 51
bakarmısınız??meraklının falına. bri varmı ?falda

İstediğin ve uzağında olan biri var gibi gözküyo ama yalnız seni seven ve zamanında ona arkanı dönmüş bi erkek daha gözüküyo ve bu erkek hala seni seviyo.

Ailede bi takım tatsız olaylar ve kavgalar devam edicek gibi.

Bu hani istediğin ve uzağında olan biri var dediğim kişinin aklını çelen birileri var şu sıralar onlarla meşgul .

Aslında zamanla bazı şeyler daha açığa cıkacak ve hayatındaki herşey daha yoluna girecek gibi gibi gözüküyor. Ama biraz sabretmen gerek.

Ailende biri birşeylere kızmış ve karar aşamasında görünüyo. Çok mutsuz çünkü...

Hayatın cok karışık son zamanalrda. Herkes bi tarafta dağılmış gibi gözüküyor..

İsminde ''M'' harfi olan biriyle bi konuşman olacak. Olumsuz bi konuşma bu...

Eline cok büyük bi miktarda para geçebilir. Ama bu biraz zaman alacak..

Sana karşı mahçup ve yanaşmak isteyen biri gözüküyor. Ama sen üstünlüğünü korumaya calısıyosun.

Birde isminde ''F'' harfi olan biriyle bi para alış verişin olacak gibi gözüküyor.

Zamanla yoluna girmiş bi ilişki gözüküyor. Bu ilişkide ve evlilikte her neyse güzel gelişmeler olacak gibi..

Birde yakın zamanda şaşırcağın bir olay gerçekleşecek.

Uzun zamandır görmediğin bi eski dostunla bi konuşman olacak.

Kafana taktığın ufak tefek sıkıntılar birikmiş ama onların ve sonu gelecek ve feraha kavuşacaksın merak etme.

Parçalanmış, ikiye bölünmüş bazı şeyler var. Ayrılık, küslük vb. gibi gözüküyor bu..

Allak bullak olmuş herşey hayatında. Ne yapıcam, ne yapmalıyım diye düşünür olmuşsun herşeyi..

Sana karşı cephe almış ve senden hoşlanmayan birileri gözüküyor.

Kısa bi yolculuğun olacak.

Yalnız bir müddet sonra yaşantında bi takım seni ön planda tutacak ve mutlu edecek olaylar gerçekleşecek..

Parçalanmış, ikiye bölünmüş bazı şeyler var. Ayrılık, küslük vb. gibi gözüküyor bu..

Allak bullak olmuş herşey hayatında. Ne yapıcam, ne yapmalıyım diye düşünür olmuşsun herşeyi..

Sana karşı cephe almış ve senden hoşlanmayan birileri gözüküyor.

Kısa bi yolculuğun olacak.

Yalnız bir müddet sonra yaşantında bi takım seni ön planda tutacak ve mutlu edecek olaylar gerçekleşecek..

peki ayrılık yaşadığım kişi bana tekrar döner mi acaba?

Annende büyük bi nazar var canım. Nazara gelmiş ve bu hayatını etkiliyor baya bi.

Cok sıkıntılanmış içine atmış herşeyi.

Bazı olumsuz olaylar ve çalkantılar olacak. Bu olaylar onu yıpratıcak..

Annenin sürkeli tartıştığı bi erkek gözüküyo ve ortada kalmış 1 cocuk var. Belki birden fazla cocuğu olablr ama asıl bu olayları takan ve üzülen tek bi çocuk var. Kendini cok yıpratmış ailevi sebeplerden dolayı..

Ben pek iyi şeyler göremedm bu falda. Sürekli sıkıntılar, kavgalar gözüküyor ve uzun bi müddette devam edecek gibi..

X