- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
Kahvem ve ben yine geldikk :78:
Eki Görüntüle 223729 Eki Görüntüle 223730 Eki Görüntüle 223731 Eki Görüntüle 223732 Eki Görüntüle 223733 Eki Görüntüle 223734
Her zmn asaletini koruyan ve kendindne ödün vermeyen bi erkek gözküyor hayatında ve sen bununla cok uğraşacaksın.
Kötü haberler alacak ve sarsılacaksın.
Sana zorla yaptırılan birşeyler gözüküyor. Yani istemeyen birşeyler yapacak gibisin.
Biriyle bi arkadaşlığın olacak fakat bu iyi niyetli biri değil. Dikkatli olman gerekiyor.
Eline bi hediye veya bir miktar para geçebilir.
Eline geçen bir takım fırsatları değerlendiremediğin gözüküyor. Ve biraz bazı şeylere odaklanman gerekiyor.
Birine kavuşma, yaklaşma gibi bi isteğin ve çaban var gözüküyor ama sürekli önüne engeller cıkmış.
Hanene bir miktar para ve huzur girecek gibi görünüyor.
Ailende bazı tartışmalar, kavgalar ve stresler gözüküyor.
Bi düşmanın var. Ve yakın bi zamanda bu kendini sana bi şeklde gösterecek.
Yeni dostluklar, arkadaşlar kuracaksın.
şu ara bir arkadaşlığa başalyacaktım evet bende tereddütlerim var zaten ..yinede dikkat ederim..ayy hadi bakalım para geçsin elime ihtiyacım var valla..:))).
yaa şimdi ben bu erkekle görüşmeyeyim mi ..başka bir şey ne gördün acaba????
canım yorumların için teşekkür ederim izninle birşeyler
sormak istiyorum tartışmalar çok büyük mü :18::18:
bir de bu düşmanı ben tanıyor muyum acaba
tekrar teşekkür ederim canım ağzına sağlık
Biriyle bi arkadaşlığın olacak fakat bu iyi niyetli biri değil. Dikkatli olman gerekiyor.
BU SÖYLEDİĞİNİ DEMİŞTİM...BİRİYLE GÖRÜŞECEĞİMDE ACABA O DEDİĞİNİZMİ KÖTÜ NİYETLİ ????
Her ailede olabilecek tartışmalar canım...
Bilmiyorum tanıyomusun ama yakın zamanda bu kişiyi sezeceksin yani anlıyacaksın sana zarar vermek istediğini ve seni sevmediğini..
Birine küsmüş ve kızmışsın. Fakat o kişi sana ulaşmak için cok cabalıyo.
Annenin bi takım sıkıntıları gözüküyor birisi canını sıkmış gibi ve ondan uzaklaşmış gibisin. Yanında olman, ona destek olman gerekiyor.
Güzel bi haber alacaksın ve bu haberden sonra hayatında yenilikler oluşacak.
Birde sürekli arkandan dedikodu yapan bi bayan gözüküyor.
işte falımmmmbakarsan sevinirim canım
Eki Görüntüle 223802 Eki Görüntüle 223803 Eki Görüntüle 223804 Eki Görüntüle 223805 Eki Görüntüle 223806 Eki Görüntüle 223807
Öncelikle aranda mesafe olan ve özlediğin biri var.
Bu kişi seni seviyor ve sana gerçekten bağlı bu belli.Yalnız biraz sıkıntılar yaşıyor ve kafası karışık gibi.
Sizi bi birleşme bekliyo yakın zamanda.
Ailenle ilgili problemlern gözüküyor. Ve ailende sıkıntılar var gibi. Ama anlatılacak hepsi ve güzel bi aydınlık var.
Önce gözyaşları dökeceğin bi zaman olacak ama kısa bir zaman. Daha sonra ferahlayacaksın merak etme.
Çevrende seni aldatan, kötü niyetli insanlar dikkat et.
Aşk yaşantında tereddütlü, emin olunamayan bi süre görünüyor ve bu böyle devam edicek bi müddet.
Güzel bi aydınlığın gözüküyor ama.
Bi yolculuk düşünüyosn cıkmak istiyosn ama gerçekleşmiycek gibi gözüküyor şuan için.