Kahve Falı Bakılır ^.^

Tatlım banada bakar mısın?
Bende aşk için istiyorum :)

$Görünt016.jpg
$Görünt017.jpg
$Görünt018.jpg
$Görünt019.jpg
$Görünt020.jpg
$Görünt021.jpg

arkadaşlar ben resim yükleyemiyorum nasıl yapmalıyım acaba yardım lütfen

Mesaj panelinin 2.sırasında 14. yerde resim işareti var üzerine geldiğinde image yazıo zaten oraya tıkla dosyaları seç'e bas pc'ndeki resimler görünecek ordan ekleyebilirsin.

Ben de kahvemi içiyorum resim koyacağım birazdan goddess'cim :KK8:

Hayatında yolunda gitmeyen birşeyler var ve son zamanlarda istediklerin olmuyor gibi.

Bi erkeğe karşı mahçup bi duruma düşmüşüsn veya düşeceksin.

Bi yolculuğun olacak canım.

Bir müddet mutsuzluklarınla baş başa kalacak ve vermen gereken kararları düşüneceksin.

Fakat birşey olacak bi haber veya ne bliyim yeni birşeyler meydana gelecek ve seni cok güzel bekliyo.

Canım buna da bakar mısın lütfen? :KK61::KK61:

126.gif

130.gif

182.gif

132.gif

162.gif

165.gif

166.gif

178.gif

184.gif

Canım birlikte olduğun veya sevdiğin erkeğin aklı sürekli başka şeylerde.. Aslında sana dönük sana karşı belki içinde verdiği bi takım savaşlar olabilir ama bi türlü tam anlamıyla bi aşk doğmuyor bu çocukta. Aklını çeken biri var bu çocuğun.

Bu çocukla bi tartışmanız olacak gözüküyor. Gözyaşı dökecek gibi görünüyorsun ama kısa sürecek. Fakat bunun ardından senin ona karşı kırgınlıkların oluşacak veya şuan zaten oluşmuş durumda. Çünkü bi konuda isyan ettiğin ve ona kızdığın birşeyler var.

Canım bi bebek haberi alacaksın.

Ailende oluşan bi takım sıkıntılar gözüküyor.

Bi ilişki veya aşka dair bi biriyle ilgili arasına soğukluk ve uzaklık girmiş kuzeninin. Fakat her iki tarafta inatçı gözüküyor.

Kuzenin yeni bi ortama girecek ve yeni arkadaşlıklar kuracak.

İsminde ''F'' harfi olan biri var. Bu kişiyle ilgili bi takım sıkıntılar gözüküyor.

Biraz mutsuz günler geçirecek ve bazı konularla ilgili bi fikirleri değişecek. Ve bu günlerden ve fikirlerden sonra güzel bi süreç onu bekliyor.

Canım birlikte olduğun veya sevdiğin erkeğin aklı sürekli başka şeylerde.. Aslında sana dönük sana karşı belki içinde verdiği bi takım savaşlar olabilir ama bi türlü tam anlamıyla bi aşk doğmuyor bu çocukta. Aklını çeken biri var bu çocuğun.

Bu çocukla bi tartışmanız olacak gözüküyor. Gözyaşı dökecek gibi görünüyorsun ama kısa sürecek. Fakat bunun ardından senin ona karşı kırgınlıkların oluşacak veya şuan zaten oluşmuş durumda. Çünkü bi konuda isyan ettiğin ve ona kızdığın birşeyler var.

Canım bi bebek haberi alacaksın.

Ailende oluşan bi takım sıkıntılar gözüküyor.

Aynen dediğin gibi canım. Zaten şu anda kızgın ve kırgınım ona karşı. Vazgeçeceğim ondan bu gidişle. Önce o benim peşimdeydi oysa, ben yüz vermiyordum. Şimdi tam tersine döndü. :KK53::KK53:
Çok sağol canım. :KK16::KK16::KK16:

Aşk anlamında bi erkeğe karşı öfkeniz var fakat bu kişi gösteremesede sizi seviyor.

İsminde ''S'' harfi olan biriyle ilgili bi mutsuzluğunuz, tartışmanız oalcak ama onunda feraha kavuşacaksınız.

Bi seyahatiniz olacak ve o seyahatte ufak tefek kazalar yaşayabilirisiniz. Ama önemli sorunlar değil. Ufak tefek..

Elinize bi fırsat geçecek bunu iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Bu arada bunun aklını çeken bir başka kız mı? :26:

Onu tam çözemedim bu yüzden ''biri'' demek zorunda kaldım. Ve şimdi tekrar baktığımda birşey daha gördüm; sana şunu söliyim sen bu çcoukla ciddi, uzun süreli birşleyler yaşamıycaksın. Aksine bi müddet sonra yeni biriyle bi aşk yaşayacak gözüküyosn.

X