- 12 Ocak 2011
- 1.447
- 2
- Konu Sahibi theuglygoddess
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende yükledim fotolarımı bakarsan çok sevinirim şimdiden tşkler..
Canım bu da ablamın falı.Bakarsan sevinirim canım.
Eki Görüntüle 222071 Eki Görüntüle 222072 Eki Görüntüle 222073 Eki Görüntüle 222074 Eki Görüntüle 222075 Eki Görüntüle 222076 Eki Görüntüle 222077 Eki Görüntüle 222078
Tartışmaların, kavgaların orasında yaşanacak bi aşk var vede yaşanıyor şuan. Ama başkaları cok karışacak veya dediğim gibi karışıyor bu ilişkiye ama şuanda var olan bi ilişki gibi duruyor. Yani ablan o kişiyle şuan konuşuyor, görüşüyor gibi.
Sana telaşla birileri bi haber getircek..[yani ablana, sana diyorum öyle demek daha kolaylaştırıyor işimi ve fala daha iyi odaklanıyorum]
Sana bi konuda karşı cıkacak, tartışma yaratacak birileri gözüküyor ama sen bunlara karşı mesafeni koruyacaksın ve sessiz kalacaksın.
Ailenle ilgili bir gelişme yaşanacak güzel bi olay ama...
Sağlık problemi yaşayan yaşlı bi insan var yakının oluyor kendisi sanırım. Ona dikkat edin.
Canım eski sevgilimle görüşmeye başladım. Bu yüzden bu fal çok önemli benim için. Sadece mesajlaşıyoruz arada bir şu an için; onu ben terk etmiştim daha önce. Ve şimdilerde onun ne düşündüğünü tam olarak bilemiyorum, beni hep sevdiğini söylüyor gerçi... Ayrı şehirlerdeyiz bir de. Sen neler görüyorsun? Hiçbir şeyden emin değilim bu ilişkide. :s Başka biri girer mi hayatıma ya da bununla aşk yaşar mıyım?
://
geçmiş olsun öncelikle yüregin çok temiz kimseye hayır demiyosun içinden geçenleri söylüyosun bana da yüreginden geçenleri söylermisin?Eki Görüntüle 222095 Eki Görüntüle 222097 Eki Görüntüle 222090 Eki Görüntüle 222096 Eki Görüntüle 222092 Eki Görüntüle 222093 Eki Görüntüle 222098 Eki Görüntüle 222099 Eki Görüntüle 222100
banada bakarmısın göndersem resımlerı bu aralr ıhtycm var
Teşekkürler tatlım..
Öncelikle, kalbin cok temiz canım için hep rahat olsun.. Ne istiyosan, ne diliyosan bu aralar gerçekleşecek.
Yalnız ufak tefek telaşların sıkıntıların olucak ve bu yüzden bi kaç insanı üzebilirsin, bunu yapma derim..
Bak bi erkek var cok düşünceli, bişeyleri sıkıntı yapmış ve yanında olduğunu hissetirmiyosun ona.
Yakınlarında orta yaşlı bi adamın bi yolculuğu olacak..
çok tesekkür ederimm canımm agzına yüregine saglık ben nişanlıyım ve nişanlımla son 1 aydır çok kötü günler geçirdik ve ben onun t-shirtinde muska buldum ne yazdıgını bilmiyoruz onun için fal baktırdım sana
Bi adamla tanışacaksın... Fakat aşka dair bi durum değil daha farklı olaylar meydana gelebilir.
Nazara gelmişsin biraz.. Seni kıskananlar ve düşmanlarında oldukça fazla.
Fazla kavgalara girmeyen, sessiz ,sakin bi okadarda asaletini koruyan biri gibi gözüküyosun..
Ve bi erkek var tamda senin gibi biri.. Ama siz bununla zaten birlikte gibisiniz. Yani sürekli görüşüyor ve konuşuyosunuz bu karşılıklı ve artık kalıplaşmış bi aşk olmuş. Güzel bi aşk ama..
Ufak tefek şeyleri kafana takan birisin ama içinde yaşıyosun dışarıya yansıtmıyosun.
Güzel bi haber alacaksın bu haber az önce bahsettiğim erkekle ilgili olacak.
Beni hiçbir zaman geri çevirmeyen tatlım sana zahmet bir bakar mısın? Özellikle fincanın dibindeki sayılar ne anlama geliyor? Merak ettim.
Eki Görüntüle 222208 Eki Görüntüle 222205 Eki Görüntüle 222206 Eki Görüntüle 222204 Eki Görüntüle 222203
Canım ben sana hangi mesajımda hangi falında öyle bşi dedm atarmsn? Yani eski sevgilinni seni sevdiğine dair bişeyler dedm ?
Şunu yazmıştın canım önceden.
kafanda düşüncelerin var ve yolunu bekleyen seni seven biri var. Aslında gitmekte istiyosun peşinde gibisin ama düşüncelerin var kafan karışık. İsminin içinde ''E'' harfi olan biri. Sıkıntılar,stresler,kavgalar hayatında fazlasıyla var. Ve bu sıkıntılar bi müddet gidecek gibi değil. Yolların var önü kapalı. Gitmek istediğin bi yer var ama gidemiyosun. Birde bi adam var senin üzerinde cok baskı kuruyor kararlarınla ilgili.. Hayatının merkezinde resmen. Aranda engeller var biriyle. Aslında ne senin nede onun elinde olan bişey. Ama o kişiyle kısa bi zaman sonra bi şekilde bi konuşman olacak.
Ve aynen dediğin gibi içinde e harfi var. Ama soyadında. Yani ben onu düşünerek kapatmıştım falımı. Bunları yazmıştın sen de. Ama dünkü falda öyle demedin. O yüzden kafam karıştı. O ne düşünüyor bilmeyi çok istiyorum ve tek yolu da fallar. Bu sebeple sormak istedim sana. (