kahve bahane, sohbet sahane

oo gulsumcum hosgeldin tatlim sen yokken pek bi issizdi buralaropuyorumnanaktan

ben iiyim canim sen nasilsin nasil gecti tatilhihoyyyt

zuzu bana hic laf atmiosun ama kus muyuzbilmiyorumkismile

henuz diilboshayallersmile burdaki artik son isleri hallediourz cok yaklasti donus, bi yandan seviniorum bi yandan uzuluorum yaohaoldumsmile

insanın hayatını az bi süre için bile değiştirmesi zor olabiliyo... alışkanlık meselesi belki de... üzülme belki yine gelirsiniz gezmeye...

evt cok alistik buraya zor oluo simdi ayrilmak:sinifsinif:
bi de ben buraya gelin geldim ya o daha bi baska oluo:kedi:
dediin gbi artik tatillerde belkiboshayallersmile

senin nasil gecti tatil gelliiiin bilasiklari yikadin miii

aysha ne zaman girsem onlıne değilsin pardon nasıl pas verebilirim bu durumda

bayanssulusmile sen ilk önce onlıne olda ondan sonra soru sordelikafadulden

ama ama ama ben:bbo: kizim bi kere ben bu siralar cok younum, okyanuslari asicaz heralde kolay deil hazirliklardan firsat mi var online olmayasempatiksalakcinni

yok pek yıkamadım bulaşık... makinaya attık... normalde makina varken elde yıkatıyodu... ama evde oturduk genelde.... hadi çıkın gezin gençler deme durumları yok... diplerinde soğuk soğuk oturtuyolar... her seferinde bi heves gezeriz, tatilimiz güzel geçsin diye gidiyoz, olmuyo... daha da heveslenmem... şimdi canım sıkkın biraz bu konuda... yeni geldik ya, etkisi üstümde, sorry kızlar

zuzu al o zmn sana bendena.s.

aman gulsumcum bosver ya takma, az bi zaman dilimi sonucta gecti gitti die dusun, bi de onlar da sizi ozluolardir o yuzden belki hep yanlarinda olun istiolardir gittiinizde:asigim:

benim gbi desenebayanssulusmile

zuzu gulsum kacti galba sesi cikmioboshayallersmile

hosgeldin sekerim:1hug:

ben de pek sevmem, o zmn sana latte, mocha falan verelim onlar da kahve nasil olsa hatri varyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…