Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Tabi ki canım dinliyorum

Senı her gun arayan cok yakın bir arkadasın, dıger yakın arkadasının dedesinin öldüğünü söylemese sana? Ne hissedersin.
Kadına basım sagolsuna gıtmıs, kadında onun bana soyledıgıne emın, yakınız cunku. Her gun konustugumuzu biliyor. Aramadım dıye kırılmış. Biliyorum sanmıs.ona da hıc benneyanginlargordum e soyledın mı dıye sormamıs.
Kizi dedesi buyuttu babası gibiydi, babası öldü bir nevi.
Tesadufen ogrendım, bana neden soylemedın boyle bıseyı diye sordum.
Aklima gelmemistir gozumden kacmıstır dedı? Bu sana mantıklı ve dogru geliyor mu, kadına basın sagolsuna gidiyorsun benimle her gun konusuyosun nasıl aklına gelmez?

Tabiki de mantıklı değil .Hani sıradan bir detay olsa unutur insanlık hali derim.Lakin bunu öğrendikten sonra seninle konuşup söylemeyi unutması akıl işi gibi durmuyor.Olagan üstü bir hal çünkü.Haklısın.

Boşver iyi ki gitmemişsin, taziye yasak zaten

Boşver iyi ki gitmemişsin, taziye yasak zaten
Gıdıp gitmemek onemlı degıl
Arayıp acısını paylaşabilirdim, bıseye ihtiyacı varsa halledebilirdım.
Aglardı dinlerdim.
İlla yanında olmak zorunda degıldım.
Ama malesef gectı zaten, on gun olmus.

Mantiksiz

Gıdıp gitmemek onemlı degıl
Arayıp acısını paylaşabilirdim, bıseye ihtiyacı varsa halledebilirdım.
Aglardı dinlerdim.
İlla yanında olmak zorunda degıldım.
Ama malesef gectı zaten, on gun olmus.

Gitmezdi de arardı canım.İnsan böyle durumlarda bekliyor çünkü en yakınlarının bir telefonu bir mesajı olsun.Kirilmakta haklı diğer arkadaş ama sebebini bilmiyormuş işte o da.
Ben moral olsun diye dedim ama becerememişim.
Kadının böyle davranması çok saçma. Ben olsam art niyet arardım. Tabii kişileri tanıyan sensin. Gerçekten unutmuş mudur yoksa art niyeti var mıdır?

Ben moral olsun diye dedim ama becerememişim.
Kadının böyle davranması çok saçma. Ben olsam art niyet arardım. Tabii kişileri tanıyan sensin. Gerçekten unutmuş mudur yoksa art niyeti var mıdır?
Yok be unutmasıgına emınım, benı kızdıranda bu. Dusunsene beni arıyorsun teli kapatınca basın sagolsuna gidiyorsun.
Gozumden kacmıs demesi falan cok rahatsız ediciydı.
Hı niye yapar orayı aklım almıyor. Aklim almadığı ıcın fikrinizi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…