Beni etiket bilem etmiyolar dalip giriyorum aralarinaBen neden hep yeni goruyorum etiketi
Hep iyi ol inşallah canımİyiyim aretim şükürOturuyorum boş boş
İyikide öyle yapıyorsun canımBeni etiket bilem etmiyolar dalip giriyorum aralarina
Ateş almaya mi geldinHerkese iyigeceler iyiuykular öptüm
Ne cabukHerkese iyigeceler iyiuykular öptüm
Tabi ki canım dinliyorum
Keyfin bol olsun balımHep iyi ol inşallah canım.bende öyle kulaklik time
Yok be kafa bulmak için değil. Bu zaten şarap-çıkA bak ona eslik edemem iste
Sen benim yerime de bul kafayi barii
Benim benBende diyorum bu kim
Tabiki de mantıklı değil .Hani sıradan bir detay olsa unutur insanlık hali derim.Lakin bunu öğrendikten sonra seninle konuşup söylemeyi unutması akıl işi gibi durmuyor.Olagan üstü bir hal çünkü.Haklısın.Senı her gun arayan cok yakın bir arkadasın, dıger yakın arkadasının dedesinin öldüğünü söylemese sana? Ne hissedersin.
Kadına basım sagolsuna gıtmıs, kadında onun bana soyledıgıne emın, yakınız cunku. Her gun konustugumuzu biliyor. Aramadım dıye kırılmış. Biliyorum sanmıs.ona da hıc benneyanginlargordum e soyledın mı dıye sormamıs.
Kizi dedesi buyuttu babası gibiydi, babası öldü bir nevi.
Tesadufen ogrendım, bana neden soylemedın boyle bıseyı diye sordum.
Aklima gelmemistir gozumden kacmıstır dedı? Bu sana mantıklı ve dogru geliyor mu, kadına basın sagolsuna gidiyorsun benimle her gun konusuyosun nasıl aklına gelmez?
Boşver iyi ki gitmemişsin, taziye yasak zatenSenı her gun arayan cok yakın bir arkadasın, dıger yakın arkadasının dedesinin öldüğünü söylemese sana? Ne hissedersin.
Kadına basım sagolsuna gıtmıs, kadında onun bana soyledıgıne emın, yakınız cunku. Her gun konustugumuzu biliyor. Aramadım dıye kırılmış. Biliyorum sanmıs.ona da hıc benneyanginlargordum e soyledın mı dıye sormamıs.
Aklima gelmemistir gozumden kacmıstır dedı? Bu sana mantıklı ve dogru geliyor mu, kadına basın sagolsuna gidiyorsun benimle her gun konusuyosun nasıl aklına gelmez?
Gıdıp gitmemek onemlı degılBoşver iyi ki gitmemişsin, taziye yasak zaten
TanıdıkmıssınYok be kafa bulmak için değil. Bu zaten şarap-çıkalkol oranı az. Öyle bir değişiklik olsun diye içtim azıcık.
Benim ben
Gitmezdi de arardı canım.İnsan böyle durumlarda bekliyor çünkü en yakınlarının bir telefonu bir mesajı olsun.Kirilmakta haklı diğer arkadaş ama sebebini bilmiyormuş işte o da.Boşver iyi ki gitmemişsin, taziye yasak zaten
MantiksizSenı her gun arayan cok yakın bir arkadasın, dıger yakın arkadasının dedesinin öldüğünü söylemese sana? Ne hissedersin.
Haklisin sonuna kadarGıdıp gitmemek onemlı degıl
Arayıp acısını paylaşabilirdim, bıseye ihtiyacı varsa halledebilirdım.
Aglardı dinlerdim.
İlla yanında olmak zorunda degıldım.
Ama malesef gectı zaten, on gun olmus.
Gıdıp gitmemek onemlı degıl
Arayıp acısını paylaşabilirdim, bıseye ihtiyacı varsa halledebilirdım.
Aglardı dinlerdim.
İlla yanında olmak zorunda degıldım.
Ama malesef gectı zaten, on gun olmus.
Ben moral olsun diye dedimGitmezdi de arardı canım.İnsan böyle durumlarda bekliyor çünkü en yakınlarının bir telefonu bir mesajı olsun.Kirilmakta haklı diğer arkadaş ama sebebini bilmiyormuş işte o da.
Yok be unutmasıgına emınım, benı kızdıranda bu. Dusunsene beni arıyorsun teli kapatınca basın sagolsuna gidiyorsun.Ben moral olsun diye dedimama becerememişim.
Kadının böyle davranması çok saçma. Ben olsam art niyet arardım. Tabii kişileri tanıyan sensin. Gerçekten unutmuş mudur yoksa art niyeti var mıdır?