Sende aynı benim gibisinİnsan uzuluyor kukrim ya, bu sefer uzulmucem dıyosun ama oyle olmuyor. Senı anlıyorum yanı.
Nıye boyle oldu ki niye soguttu ki kendinden diye uzuluyosun.
Sevıyoruz ne guzel saygılı davranıyoruz, alt tarafı ıkı laf edip kahve ıcıcez.
Bunu bozmaları uzucu oluyor.
Amin canımSende aynı benim gibisin.Boşver bize iyi gelmeyenler için bizde üzmeyelim kendimizi bak burda buluşuyoruz ,sevincimizi de uzuntumuzude paylaşıyoruz ,hastalaniyoruz dualar ediyoruz ne eksik,kahvemizi de iciyoruz oh mis .
Allah iyi insanlara rast getirsin hepimizi.
Canim benim ben düne kadar calisan birisiydim arkadasima yeri geldi yardimda bulundum yeri geldi yemek yaptim ensonuda ona işte buldum durumunu düzeltti birlikte gidip geliyoduk ben 13sene sonra hamile kaldim hamile kaldim cocugu aldırmadın diye benden elini etegini cekti demekki dogru arkadas degilmis ben yaptigimla kaldimİnsan uzuluyor kukrim ya, bu sefer uzulmucem dıyosun ama oyle olmuyor. Senı anlıyorum yanı.
Yani muhabbetiniz hep taze ve sıcak ilerliyorsa sana söylememesi saçma tabiki. Ama tanıyan sensin niyetini sezersin elbet. Dalgınlık kafa doluluğu vs durumlar yoksaSenı her gun arayan cok yakın bir arkadasın, dıger yakın arkadasının dedesinin öldüğünü söylemese sana? Ne hissedersin.
Kadına basım sagolsuna gıtmıs, kadında onun bana soyledıgıne emın, yakınız cunku. Her gun konustugumuzu biliyor. Aramadım dıye kırılmış. Biliyorum sanmıs.ona da hıc benneyanginlargordum e soyledın mı dıye sormamıs.
Kizi dedesi buyuttu babası gibiydi, babası öldü bir nevi.
Tesadufen ogrendım, bana neden soylemedın boyle bıseyı diye sordum.
Aklima gelmemistir gozumden kacmıstır dedı? Bu sana mantıklı ve dogru geliyor mu, kadına basın sagolsuna gidiyorsun benimle her gun konusuyosun nasıl aklına gelmez?
Nasıl yani ya bebegı aldırmadın diye?????Canim benim ben düne kadar calisan birisiydim arkadasima yeri geldi yardimda bulundum yeri geldi yemek yaptim ensonuda ona işte buldum durumunu düzeltti birlikte gidip geliyoduk ben 13sene sonra hamile kaldim hamile kaldim cocugu aldırmadın diye benden elini etegini cekti demekki dogru arkadas degilmis ben yaptigimla kaldim
Nasıl yani aldirmadin diyemiCanim benim ben düne kadar calisan birisiydim arkadasima yeri geldi yardimda bulundum yeri geldi yemek yaptim ensonuda ona işte buldum durumunu düzeltti birlikte gidip geliyoduk ben 13sene sonra hamile kaldim hamile kaldim cocugu aldırmadın diye benden elini etegini cekti demekki dogru arkadas degilmis ben yaptigimla kaldim
O ne ne imişCanim benim ben düne kadar calisan birisiydim arkadasima yeri geldi yardimda bulundum yeri geldi yemek yaptim ensonuda ona işte buldum durumunu düzeltti birlikte gidip geliyoduk ben 13sene sonra hamile kaldim hamile kaldim cocugu aldırmadın diye benden elini etegini cekti demekki dogru arkadas degilmis ben yaptigimla kaldim
Hamile oldugumu ogrendim gel aldiralim napcan bu yastan sonra cocugu dediNasıl yani ya bebegı aldırmadın diye?????
Sanki o bakcak insanlari anlamak zor isteO ne ne imiş
Gereksiz insanmış.Hamile oldugumu ogrendim gel aldiralim napcan bu yastan sonra cocugu dedi
Iste taniyamiyoruz canim dostunda olsaNasıl yani aldirmadin diyemi
Geçmiş olsun öncelikle annene ve kuzenineİnsan uzuluyor kukrim ya, bu sefer uzulmucem dıyosun ama oyle olmuyor. Senı anlıyorum yanı.
Sildim gitti 2seneden beri rahatim çok şükür kizim büyüdü yarin 2yasinda olucak iykide dogurmusumGereksiz insanmış.
Ay pes cesarete bak yazıklar olsun ya.Hamile oldugumu ogrendim gel aldiralim napcan bu yastan sonra cocugu dedi
Öyle canım insan onun için emeklerine iyi niyetine üzülüyor sonra.Sanki o bakcak insanlari anlamak zor iste
Annaa benim oğlumun da yarın doğum günüSildim gitti 2seneden beri rahatim çok şükür kizim büyüdü yarin 2yasinda olucak iykide dogurmusum
Tabikide hayirAy pes cesarete bak yazıklar olsun ya.
Tanımadan nefret ettım. Beterin beteri varmıs pes.
Gorusmuyorsun dı mı artık?
Kac yasına giriyorAnnaa benim oğlumun da yarın doğum günü