Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Sende aynı benim gibisin .Boşver bize iyi gelmeyenler için bizde üzmeyelim kendimizi bak burda buluşuyoruz ,sevincimizi de uzuntumuzude paylaşıyoruz ,hastalaniyoruz dualar ediyoruz ne eksik,kahvemizi de iciyoruz oh mis .
Allah iyi insanlara rast getirsin hepimizi.

Amin canım

Canim benim ben düne kadar calisan birisiydim arkadasima yeri geldi yardimda bulundum yeri geldi yemek yaptim ensonuda ona işte buldum durumunu düzeltti birlikte gidip geliyoduk ben 13sene sonra hamile kaldim hamile kaldim cocugu aldırmadın diye benden elini etegini cekti demekki dogru arkadas degilmis ben yaptigimla kaldim

Yani muhabbetiniz hep taze ve sıcak ilerliyorsa sana söylememesi saçma tabiki. Ama tanıyan sensin niyetini sezersin elbet. Dalgınlık kafa doluluğu vs durumlar yoksa

Nasıl yani ya bebegı aldırmadın diye?????

Nasıl yani aldirmadin diyemi

O ne ne imiş

Geçmiş olsun öncelikle annene ve kuzenine
Verdiğimiz değerin karşılığını bulamamak hep bizde ben neyi yanlış yaptım hissi uyandırır oysa yanlışlık bizde değildir her zaman, kendimize yüklenmek yerine tamam olabilir napalım deyip geçmek gerek. Hayat akıp gidiyorken durup bunlara kafa yormamak gerek çünkü bu esnada güzel şeyler kaçırıyor olabiliriz. Arkadaşları için her zaman elinden geleni yapan, fedakarlık yapmayı resmen seven bir insanım, ama bunları yapıyorum diye bana karşı hiç hata yapmayacaklar anlamına gelmez. Hatta insanlar onca iyiliğini görevinmiş gibi algılar, az dile getirsen yapmasaydın derler. Dünya olmuş bir tımarhane, ya deli taklidi yapıp göze batmadan kendini de çok yıpratmadan yaşayıp gitcen ya da tertemiz delircen ciddi anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…