- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Haklı cocuk sjsjsjsjssjValla abidik gubidik bisey çizdi utandı sildi yavrum
Daha ne olsun işte salkım işte taneler
Yaaaa yerım
Bi kız arkadaşı var sınıftan bayılıyor kurban olduğum açıyorum kamerayı whatsapp'dan karşılıklı ders yapiyorlarHaklı cocuk sjsjsjsjssj
Kamera acınca gordugume sevındıgım Birtane ınsan bile kalmadı sjsjajajajaBi kız arkadaşı var sınıftan bayılıyor kurban olduğum açıyorum kamerayı whatsapp'dan karşılıklı ders yapiyorlar
HHaahahahDKamera acınca gordugume sevındıgım Birtane ınsan bile kalmadı sjsjajajaja
Olmaz mi ya, bır sene oncesıne kadar bile vardı ama sımdı yokHHaahahahD
Çocukken hepimizin vardır gördüğümüze sevinecegimiz ancak kamera yoktu ozamanlar
Msn vardı gençlik dönemindeahahah
Belki beni görünce sevinirsinKamera acınca gordugume sevındıgım Birtane ınsan bile kalmadı sjsjajajaja
Teşekkürler, hoşgeldiniz
Sevinirim sevinmem miBelki beni görünce sevinirsin
Afiyet olsunnn size de
Anliyabiliyorum, bende aynı düşüncede oluyorum çoğu zamanSevinirim sevinmem mi
Reeldekılerle yuzyuze ıctıgım kahvelerden daha tatlı geliyor sızınle ıctıgım kahveler.
Tabi bu nankorluk degıl, sebeplerim var
En basiti kukrımcım sana yeni olan bıseyı anlatabilirim, belki kızmakta haksızımdırBelki beni görünce sevinirsin
Tabi ki canım dinliyorumEn basiti kukrımcım sana yeni olan bıseyı anlatabilirim, belki kızmakta haksızımdır
Fikrini soyler mısın bana
İşte dedim bu nick değiştirme iyi olmadı belki de gıcık olduğum birine iyi davranicam diye korkuyorumHoş buldum bu arada