Senle tatli yapalim didim gelmedinnn tek basima yaptimmSizli bizli konuşmayın ülen. Umudumanneolmak ben
Telafi etcemYo dostum yo bekliyorum ben, banane
Ben de normalde bana gıcık olan birine yazdım cevap verdi bilse vermezdi benceİşte dedim bu nick değiştirme iyi olmadı belki de gıcık olduğum birine iyi davranicam diye korkuyorum.
Neyse sen Allah tan sen sevdiğim çıktın
KesinBen de normalde bana gıcık olan birine yazdım cevap verdi bilse vermezdi bence
Burdayım aretim
Bugun herkes bi tuhafmis anlasilanTelafi etcemay bugün tüm gün evdeydim ama inan şimdi oturup çay içebiliyorum o da hiç sunumluk durumda değil kitap bile okuyamadım doğru düzgün
Afiyet olsun canım,bugün ben iyiydik sukur üç gündür keyfim yoktuBugun herkes bi tuhafmis anlasilan
Hic halim tadim yoktu benimde bugun ama yinede yikilmadimbende cay iciyorum sunumsuz
Bence deİşte dedim bu nick değiştirme iyi olmadı belki de gıcık olduğum birine iyi davranicam diye korkuyorum.
Hosbuldum bitanem,nasılsın?Hoşgeldin canımın içi
Verilmiş sadakan varmış kukrimcimİşte dedim bu nick değiştirme iyi olmadı belki de gıcık olduğum birine iyi davranicam diye korkuyorum.
İyiyim iyiyim, kendimi şaraba vurdumSenle tatli yapalim didim gelmedinnn tek basima yaptimm
Nasil oldun iyisin misinn
Havalar kotulesti ya gunesli gun bile enerji veriyor cunku . Zaten gerisi malumunuz korona belasi hepimiz yorulduk biktik artik .Afiyet olsun canım,bugün ben iyiydik sukur üç gündür keyfim yoktu
İyiyim aretim ne olsun kahvemizi içtik sohbet devam,sen nasılsınHosbuldum bitanem,nasılsın?
A bak ona eslik edemem isteVerilmiş sadakan varmış kukrimcim
İyiyim iyiyim, kendimi şaraba vurdum
Bende diyorum bu kimVerilmiş sadakan varmış kukrimcim
İyiyim iyiyim, kendimi şaraba vurdum
Aynen öyle canım.Yaza kadar duzelse bari herşeyHavalar kotulesti ya gunesli gun bile enerji veriyor cunku . Zaten gerisi malumunuz korona belasi hepimiz yorulduk biktik artik .
İyiyim aretim şükürİyiyim aretim ne olsun kahvemizi içtik sohbet devam,sen nasılsın
Ben neden hep yeni goruyorum etiketi
En buyuk dilegim duam o kisj gozden cikardim ama artik yazin hepimiz icin cok guzel bir yaz olsun saglikla ve hastaliksiz insallahh... eve sadw yatmaya gelecegmAynen öyle canım.Yaza kadar duzelse bari herşey