Ben hic anlamam ki kizYok be kafa bulmak için değil. Bu zaten şarap-çık alkol oranı az. Öyle bir değişiklik olsun diye içtim azıcık.
Benim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hic anlamam ki kizYok be kafa bulmak için değil. Bu zaten şarap-çık alkol oranı az. Öyle bir değişiklik olsun diye içtim azıcık.
Benim ben
Diğer arkadaş ile aranızdaki bağı kıskanıyor olabilirYok be unutmasıgına emınım, benı kızdıranda bu. Dusunsene beni arıyorsun teli kapatınca basın sagolsuna gidiyorsun.
Gozumden kacmıs demesi falan cok rahatsız ediciydı.
Hı niye yapar orayı aklım almıyor. Aklim almadığı ıcın fikrinizi almak istedim
Doğru tespitDiğer arkadaş ile aranızdaki bağı kıskanıyor olabilir
Gelmısız nerdeyse 40 yasına.Diğer arkadaş ile aranızdaki bağı kıskanıyor olabilir
Fesat.net.comYok be unutmasıgına emınım, benı kızdıranda bu. Dusunsene beni arıyorsun teli kapatınca basın sagolsuna gidiyorsun.
Ayni şeyleri yasamiş oldugum icin sildim gitti ben onuYok be unutmasıgına emınım, benı kızdıranda bu. Dusunsene beni arıyorsun teli kapatınca basın sagolsuna gidiyorsun.
Ah canım yaşla olsa bazı inanlar böyle ne yazık kiGelmısız nerdeyse 40 yasına.
Eger boyle bisey dusunuyorsa yazık ediyor. Ben burda bugun varım yarın yokum, onlar hep burda zaten keyfine bakabilir yanı kukrımcım
Sen kendin,kendi mantığında düşünüyorsun. Ama o insanlar öyle değil,onlar gibi düşünmediğin için mantıksız geliyorGelmısız nerdeyse 40 yasına.
Eger boyle bisey dusunuyorsa yazık ediyor. Ben burda bugun varım yarın yokum, onlar hep burda zaten keyfine bakabilir yanı kukrımcım
Pehhhh 40yasinada gelsek beyin hep ayni calistigi icinAh canım yaşla olsa bazı inanlar böyle ne yazık ki
Aranızı açmak istemiş olabilir. Ay bi ilişkide 3 kişi varsa mutlaka sorun çıkar bence.Yok be unutmasıgına emınım, benı kızdıranda bu. Dusunsene beni arıyorsun teli kapatınca basın sagolsuna gidiyorsun.
Ben de çok anlamam. Şişesi güzeldi ve ucuzdu. Şampanya gibi asitli. Soda niyetine içtim asdfgghagagjsBen hic anlamam ki kiz
Aynen öyle canım benimPehhhh 40yasinada gelsek beyin hep ayni calistigi icin
Uc gun oldu bu muhabbet olalı hıc aramadım o aradıgında da acmadım zaten arayan soranım yok kokten ucak moduna aldım telimi.Ayni şeyleri yasamiş oldugum icin sildim gitti ben onu
Arkadasliginizi gözden gecirin derim
Valla ya. Ekonomik sıkıntılar. Covıd. Covıd dısında ki hastalıklar.Pehhhh 40yasinada gelsek beyin hep ayni calistigi icin
Amann her gün de sunum olmaz ki dimiBugun herkes bi tuhafmis anlasilan
Hic halim tadim yoktu benimde bugun ama yinede yikilmadim bende cay iciyorum sunumsuz
Offf offfValla ya. Ekonomik sıkıntılar. Covıd. Covıd dısında ki hastalıklar.
Ne bıleyım yarın ne olacak belirsiz, ölüm var iste.
Nıye boyleler bilmiyorum
Hastalarına çok geçmiş olsun canım,boşver hic takma sen öyle insanlar ne kadar uzak o kadar iyi .Uc gun oldu bu muhabbet olalı hıc aramadım o aradıgında da acmadım zaten arayan soranım yok kokten ucak moduna aldım telimi.
Annem rahatsız dıye burdayım, kuzenim kanser gunduz de gıdıp ona yardım ediyorum.
Ne cıkıp gezmeye keyfim var ne enerjim var. Covıdden zaten korkuyorum tum kurallara uymaya ozen gosterıyorum
Keyfine bakabilir yanı, ınsallah fesatlık degıldır yaptıgı.
Yağğğni yağniAmann her gün de sunum olmaz ki dimi
Sanki ben yazmisimmHastalarına çok geçmiş olsun canım,boşver hic takma sen öyle insanlar ne kadar uzak o kadar iyi .
Malesef bende insan secemiyorum,hemen herkesi kendim gibi sanıyorum bu yüzden bende çoğu zaman çok üzüldüm arkadaşlık ilişkilerinde.
İnsan uzuluyor kukrim ya, bu sefer uzulmucem dıyosun ama oyle olmuyor. Senı anlıyorum yanı.Hastalarına çok geçmiş olsun canım,boşver hic takma sen öyle insanlar ne kadar uzak o kadar iyi .
Malesef bende insan secemiyorum,hemen herkesi kendim gibi sanıyorum bu yüzden bende çoğu zaman çok üzüldüm arkadaşlık ilişkilerinde.
Ben aşırı sevmiyorum ya kahveyi ağzıma göre minik olması lazmYaa o ne tatli pembislik afiyet olsn
Renk renk cesit cesit fincan almak istiyorum ama ben boyle kovayla filan ictigim icin bunlar cok ufacik yaa