Bende beni etiketleyen bu hanım kim diyordum. Komşum sen misinKukrim
@Calcifer
Jenna16
@Nevreste
C A N O
@Minik Meleklerim
Evva
S Sabr-Sukur-Dua
H M
@benneyanginlargordum
@elektra
Çayımı aldım geldim ben hani nerdesiniz
Bende beni etiketleyen bu hanım kim diyordum. Komşum sen misin
Hayırdır inşallah hasta falan mısın yoksaVay hayırlı olsun canımbenim ne çay ne kahve içecek mecalim yok siz için ben eşlik edeyim size
teşekkür ederimmmYeni nickin hayırlı olsun canım
Afiyet olsunnn. Özlem kimÇayı içiyorum bende ozlemcim
ne komşusu ben komşu falan değilim biriyle karıştırdınız sanırım. kuzenim etiketlemiş sizleri yoksa ben tanımıyorum sizi hiçBende beni etiketleyen bu hanım kim diyordum. Komşum sen misin
Komşu komşunun nickine muhtacHayırdır inşallah hasta falan mısın yoksa
teşekkür ederimmm
Afiyet olsunnn. Özlem kim
ne komşusu ben komşu falan değilim biriyle karıştırdınız sanırım. kuzenim etiketlemiş sizleri yoksa ben tanımıyorum sizi hiç
alemsin ya
Kardeşin miydiki oHayırdır inşallah hasta falan mısın yoksa
teşekkür ederimmm
ne komşusu ben komşu falan değilim biriyle karıştırdınız sanırım. kuzenim etiketlemiş sizleri yoksa ben tanımıyorum sizi hiç
Hayırdır inşallah hasta falan mısın yoksa
teşekkür ederimmm
kuzenim kuzenimKardeşin miydiki o
oyy kıyamam kahve iyi gelsin inşallah afiyetler olsunnnEki Görüntüle 2740089
Bak yaptırdınız bana kahve biraz rahatsızım malum hastalıktan sıcak su torbasıyla gezdim bugün
kuzenim kuzenimhaa bi de kuzenim adım yarışmasında mıymış neymiş öyle bi şey dedi artık ben devraldım hesabı yok adım atmak falan yatcam hep
Sağol canım benim ❤ şükür iyiyim her zanmanki halimizoyy kıyamam kahve iyi gelsin inşallah afiyetler olsunnn
tamam kuzenim yürüuecekmiş bana atacak ekran fotosu ben de konuya atarım yattığım yerden oldu mukızıyorum sevmedim bu işiiiiiii
hep iyi olalım inşallahSağol canım benim ❤ şükür iyiyim her zanmanki halimiz
Kuzenin ozlememi atixakmis neyyyytamam kuzenim yürüuecekmiş bana atacak ekran fotosu ben de konuya atarım yattığım yerden oldu mu
Amin canımhep iyi olalım inşallah
Bende kim die gelenlerdenim, etikeketlenen kisilere baktim merakla tanidik mi dieKukrim
@Calcifer
Jenna16
@Nevreste
C A N O
@Minik Meleklerim
Evva
S Sabr-Sukur-Dua
H M
@benneyanginlargordum
@elektra
Çayımı aldım geldim ben hani nerdesiniz
K. BakmayınHayırdır inşallah hasta falan mısın yoksa
teşekkür ederimmm
Hayirdir canim gecmis olsunSağol canım benim ❤ şükür iyiyim her zanmanki halimiz