- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Adet oldum ya çok sancılı geçiyor ondan elifim başka bişey yok şükürHayirdir canim gecmis olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet oldum ya çok sancılı geçiyor ondan elifim başka bişey yok şükürHayirdir canim gecmis olsun
Tamam canim anladim dikkat et kendineAdet oldum ya çok sancılı geçiyor ondan elifim başka bişey yok şükür
Tamam elifim ederimTamam canim anladim dikkat et kendine
Seni zor tanıdım amatamam kuzenim yürüuecekmiş bana atacak ekran fotosu ben de konuya atarım yattığım yerden oldu mu
Ozlemesratabi şimdi etiketlediklerim bu kim yhaa bizi etiketlemiş diyeceklerdir ama süülemem çok gizli aylardır bu anı bekliyorum
Tebrikler SherlokOzlemesra
Sen kimsinKukrim
C Calcifer
@Jenna16
Nevreste
@-cantanem-
Tenceresiz kaldim anne
Evva
@Sabr-Sukur-Dua
@H M
@benneyanginlargordum
@elektra
Çayımı aldım geldim ben hani nerdesiniz
Kuzenimin hesabını çaldım da sizleri hep anlatırdı gelip tanışayım istedim
Sen kuzenin kadar tatlı misin acepKuzenimin hesabını çaldım da sizleri hep anlatırdı gelip tanışayım istedim
Uzun süreli sende değilse git aldığın yerden değiştir benceKızlar selam
Kahvemden kurt cikti cok kotu midem bulandi.Hemde yeni paket..ne cok severim kahveyi bu benim basima neden geldi ya
Ama bak kalbimi çaldın hemenSen kuzenin kadar tatlı misin acep
Okudum kim oldugunu çalmama gerek yok kiAma bak kalbimi çaldın hemen
Aynen öyle canımsınOkudum kim oldugunu çalmama gerek yok ki
Yeni paket hemde yarin goturucem hepsini..Marka inancim kayboldu.Sikayet var a girdim hep ayni sikayetUzun süreli sende değilse git aldığın yerden değiştir bence
Hangi markaYeni paket hemde yarin goturucem hepsini..Marka inancim kayboldu.Sikayet var a girdim hep ayni sikayet
Kurukahveci mehmet efendi markayi arastirdim hep ayni sikayet cok uzuldum yillarca aldikHangi marka
Geçmiş olsunKurukahveci mehmet efendi markayi arastirdim hep ayni sikayet cok uzuldum yillarca aldik
Küçük küçük mu? Bende hep ondan aliyorim da hiç farketmedimKurukahveci mehmet efendi markayi arastirdim hep ayni sikayet cok uzuldum yillarca aldik