Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Kurukahveci mehmet efendi markayi arastirdim hep ayni sikayet cok uzuldum yillarca aldik
hay allah ya aksılık olmus ıyı en azından farketmıssınız
en ıyısı aktardan cekırdek alıp kendımız cekıp yapmak hem tadı daha yogun net gelıyor lezzetı daha baska oluyor

hay allah ya aksılık olmus ıyı en azından farketmıssınız
en ıyısı aktardan cekırdek alıp kendımız cekıp yapmak hem tadı daha yogun net gelıyor lezzetı daha baska oluyor
Evet cidden aksilik.Kahve delisiyim ama nasil guvenicem bi sure midem almayacak

Kahveyi gündüz içenlere selam olsun
Eki Görüntüle 2740504
afıyet olsun :)
kahve tıryakısıyım
ılk tercıhım turk kahvesı
sonra fıltre kahve
sonra menengıc veya tahmis kahvesı

ve sade ıcerım yanında atıstırmalıkda genelde taze badem olur pek severım kendılerını :)
aksam benden de gelecek bır kahve resmı

Ben de dibek kahvesini severim, sütlü tat olacak. Kervansaray kahvesi de deniyor sanırım. Yanında fındık ve badem benim de favorim Afiyet olsun

Yılbaşı konseptine BAYILDIIIIIIIMMMM Kahve için Afiyet olsun tabii ama o masa üstü çam, normal çam ve süsleri beni benden aldı. Paraya kıyıp alamadım trendyoldan o masa çamından, keşke alsaydım
Cok tesekkur ederim Begenmenıze cok sevindim trendyolda bende baktım orda pahalıymıs bu masa üstü çam, esim dun gelırken Almıs cok uygun fiyata...
Parti malzemeleri satan yerden bugun sordum kendisine belki bıldıgınız Bı yer varsa oraya bakın derim

Çok ama çok çok çok beğendim gerçekten. Yılbaşı olayını çok seviyorum ben. Siz de ağacı çok güzel süslemişsiniz. İnşallah iyilik, güzellik, sağlık getirir bu sene hepimize

Çok ama çok çok çok beğendim gerçekten. Yılbaşı olayını çok seviyorum ben. Siz de ağacı çok güzel süslemişsiniz. İnşallah iyilik, güzellik, sağlık getirir bu sene hepimize
suslerın çoğunu da ben yaptım boyadım süsledim yeniledim degıstırdım maksat eglemek saçtıgı ısıgı seviyorum...

Amin herkesin gonlunden gecenin daha guzeline iyisine kavusması dılegıyle saglıkla sıhhatle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…