Dün bugune kalsin diye fazla yaptim gider yerim hazir bekliyo dolaptae yaaaninasıl olsa var o göbüş bari karnım doysun da vicdan azabı çekmeyem
bende geçen gün yaptıydım aynı gün bitti ne hikmetseDün bugune kalsin diye fazla yaptim gider yerim hazir bekliyo dolaptacay kahve topugi oldu manti topiği Kukrim bozduk hep
He ya gel senle de cok iyi dost olabilirizbiri göbüş mü dedianacım zaten o hep var gitmiyo ki zalım ne yaparsam yapayım . mantı yesem de var yemesem de en iyisi yiyeyim de öyle çıksın
öyle deme her kula nasip olmaz bu göbekHe ya gel senle de cok iyi dost olabilirizen lanetide gobek en cirkin goruneni ama en zor kilodan kaybedilen hareketsz bolge ... ama napalm yapismis bize
Amann kocana neymis once biz kendmizi sevecegiz canim . Ayrica sevmisler ki evlenmisler bizi . Allah im mutlulugmuzu daim etsin cumlemize herkes 36 beden olacak 36 bedensen guzelsin diye bisey yok . Ha tabikide abarti kilolalar da iyi degil en basta saglk icin iyi degil ama 40 42 bedenjm suan almasak bile yeter napalimöyle deme her kula nasip olmaz bu göbekhem bi kere kocam beni böyle seviyo
Kahvemi içtim ayol ben, bir zamanı tutturamadım şu iştefilmdelisi kahveye buyur canim musaitsen
Valla canim ne xaman isterse ozaman iciyorum ben canimKahvemi içtim ayol ben, bir zamanı tutturamadım şu işte
Gündüz kaçta akşam kaçta içiyoruz şimdi
Of of keyfe bak keyfe
Ohooo coktan bitti ustune su ictimOf of keyfe bak keyfeafiyet olsunn canım beni de etiketlemişsin şimdi gördüm benim yerime de yudumla kahveni
Nick güzel olmuş hayırlı olsunKukrim
C Calcifer
Jenna16
Nevreste
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
Evva
S Sabr-Sukur-Dua
H M
benneyanginlargordum
elektra
Çayımı aldım geldim ben hani nerdesiniz
Wunderlost kendını de tanıtsana, herkes nıck degısmıs
Avatarı değiştir geçici bir süretabi şimdi etiketlediklerim bu kim yhaa bizi etiketlemiş diyeceklerdirama süülemem çok gizli aylardır bu anı bekliyorum
doğru diyorsun dur değiştireyimAvatarı değiştir geçici bir süre
Vay hayırlı olsun canım
Yeni nickin hayırlı olsun canımKukrim
C Calcifer
Jenna16
Nevreste
@-cantanem-
@Minik Meleklerim
Evva
S Sabr-Sukur-Dua
H M
benneyanginlargordum