Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

biri göbüş mü dedi anacım zaten o hep var gitmiyo ki zalım ne yaparsam yapayım . mantı yesem de var yemesem de en iyisi yiyeyim de öyle çıksın
He ya gel senle de cok iyi dost olabiliriz en lanetide gobek en cirkin goruneni ama en zor kilodan kaybedilen hareketsz bolge ... ama napalm yapismis bize

He ya gel senle de cok iyi dost olabiliriz en lanetide gobek en cirkin goruneni ama en zor kilodan kaybedilen hareketsz bolge ... ama napalm yapismis bize
öyle deme her kula nasip olmaz bu göbek hem bi kere kocam beni böyle seviyo

öyle deme her kula nasip olmaz bu göbek hem bi kere kocam beni böyle seviyo
Amann kocana neymis once biz kendmizi sevecegiz canim . Ayrica sevmisler ki evlenmisler bizi . Allah im mutlulugmuzu daim etsin cumlemize herkes 36 beden olacak 36 bedensen guzelsin diye bisey yok . Ha tabikide abarti kilolalar da iyi degil en basta saglk icin iyi degil ama 40 42 bedenjm suan almasak bile yeter napalim

yok kız hakikaten kocam böyle seviyo ben evlenirken de 42 bedendim 2 çocuk doğurdum hala aynıyım çok istikrarlıyım bu konu da nasıl oluyosa .kendimi bildim bileli o göbüş hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…